🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Selam dostlar,
FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply olarak satın aldım. Sistemin PSUsu belirttiğim marka ve model normalde.
Ancak bana kasa ile ulaşan güç kaynağı; FSP HYPER K 600 W Power Supply
Benim gibi bu problemle karşılaşan var mı?
hic dikkat etmesim cumartesi gidip aldim sistemi aksam bakicam

@GENCERGAMİNG bi açıklama bekliyoruz her gün farklı bir şey söylüyorsunuz.
Bu seferde anakart stoğu bitmiş. Müşteri danışmanınız telefonları açmıyor!!!

Gerçekten midemi bulandırdınız artık ya @GENCERGAMİNG
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam gibi söyleyin ne eksik vereyim farkını başka bişi koyun ama artık toplayıp gönderin yeter. Sistemler hazır diye aldım. Kargo yalanınıda geçin artık demonte isteyince hemen gönderebiliriz , montajlı olunca belli değil. Büyük bir hevesle sipariş ettiğim sistemden şuan aşırı pişmanlık duydum. Ne zaman geleceği belirsiz, gelse doğru parçanın geleceğinden daha da şüpheliyim artık. Bana ulaşın mesaj atın diyin ki anakart başka koyalım bugün montaj yaparız hemen göndereyim para. @GENCERGAMİNG

Son düzenleme:
Sistemi gelen arkadaşlara bir şey soracağım fatura çıktı mi kutunun içinden
fatura çıkmadı bugün sabah fatura için yazdım müşteri hizmetlerine faturayı bugün için kestiler ilginç yazmasam kesilmeyecek miydi anlamadım mailime gönderdiler faturayı

taksitli aldım ilk taksidi yakında vercez sistem ortada yok :)

Arkadaşlar bugün demonte kargoya vericez dediklerinden kargoya verdikleri oldu mu benim hala lanet olası hazırlanıyor çünkü. Yemin ediyorum burnumdan geldi yaptıkları indirim.

Gençer gaming böyledir. Benimde zamanında aldığım sistemin Display portu bozuk çalışmıyor. O ona o ona yönlendirdi. En son watsap numaralarına ilgili videoyu gönderdim ipleyen olmadı. lanet olsun dedim bunlarla mı uraşacağım hdmi ile kullanıyorum.

Arkadaşlar ben telefonla az önce görüştüm. Evet gerçekren anakart yokmuş. Bir üst modeli varmış o da yarın gelecekmiş 150 tl fiyat farkı varmış. Gencer gaming in sitesinden ara kısmına fiyat farkı yazınca 150 tl çıkanı satın aldığımız takdirde yarın gelecek olan anakartla gönderceklermiş. Bilgisayarı aldığınız hesapla fiyat farkını aldığınız hesap aynı olcakmış, başka bir şey yapmaya gerek yokmuş.

Arkadaşlar ben telefonla az önce görüştüm. Evet gerçekren anakart yokmuş. Bir üst modeli varmış o da yarın gelecekmiş 150 TL fiyat farkı varmış. Gencer gaming in sitesinden ara kısmına fiyat farkı yazınca 150 TL çıkanı satın aldığımız takdirde yarın gelecek olan anakartla gönderceklermiş. Bilgisayarı aldığınız hesapla fiyat farkını aldığınız hesap aynı olcakmış, başka bir şey yapmaya gerek yokmuş.
b450 mi yokmuş

Herkese g.o sistem mağdurlarından bahsediorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende dahil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,727
Üyeler
189,916
Son üye