Neler Yeni

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

erenn16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Eren
Selam dostlar,
FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply olarak satın aldım. Sistemin PSUsu belirttiğim marka ve model normalde.
Ancak bana kasa ile ulaşan güç kaynağı; FSP HYPER K 600 W Power Supply
Benim gibi bu problemle karşılaşan var mı?
hic dikkat etmesim cumartesi gidip aldim sistemi aksam bakicam

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Oğuz
@GENCERGAMİNG bi açıklama bekliyoruz her gün farklı bir şey söylüyorsunuz.
Bu seferde anakart stoğu bitmiş. Müşteri danışmanınız telefonları açmıyor!!!

cansacar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Can
Gerçekten midemi bulandırdınız artık ya @GENCERGAMİNG
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam gibi söyleyin ne eksik vereyim farkını başka bişi koyun ama artık toplayıp gönderin yeter. Sistemler hazır diye aldım. Kargo yalanınıda geçin artık demonte isteyince hemen gönderebiliriz , montajlı olunca belli değil. Büyük bir hevesle sipariş ettiğim sistemden şuan aşırı pişmanlık duydum. Ne zaman geleceği belirsiz, gelse doğru parçanın geleceğinden daha da şüpheliyim artık. Bana ulaşın mesaj atın diyin ki anakart başka koyalım bugün montaj yaparız hemen göndereyim para. @GENCERGAMİNG

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Eren
Sistemi gelen arkadaşlara bir şey soracağım fatura çıktı mi kutunun içinden
fatura çıkmadı bugün sabah fatura için yazdım müşteri hizmetlerine faturayı bugün için kestiler ilginç yazmasam kesilmeyecek miydi anlamadım mailime gönderdiler faturayı

rechanax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kadir Bayar
taksitli aldım ilk taksidi yakında vercez sistem ortada yok :)

Asabi64

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal
Arkadaşlar bugün demonte kargoya vericez dediklerinden kargoya verdikleri oldu mu benim hala lanet olası hazırlanıyor çünkü. Yemin ediyorum burnumdan geldi yaptıkları indirim.

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Berk Era
Gençer gaming böyledir. Benimde zamanında aldığım sistemin Display portu bozuk çalışmıyor. O ona o ona yönlendirdi. En son watsap numaralarına ilgili videoyu gönderdim ipleyen olmadı. lanet olsun dedim bunlarla mı uraşacağım hdmi ile kullanıyorum.

cansacar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Can
Arkadaşlar ben telefonla az önce görüştüm. Evet gerçekren anakart yokmuş. Bir üst modeli varmış o da yarın gelecekmiş 150 tl fiyat farkı varmış. Gencer gaming in sitesinden ara kısmına fiyat farkı yazınca 150 tl çıkanı satın aldığımız takdirde yarın gelecek olan anakartla gönderceklermiş. Bilgisayarı aldığınız hesapla fiyat farkını aldığınız hesap aynı olcakmış, başka bir şey yapmaya gerek yokmuş.

Asabi64

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal
Arkadaşlar ben telefonla az önce görüştüm. Evet gerçekren anakart yokmuş. Bir üst modeli varmış o da yarın gelecekmiş 150 TL fiyat farkı varmış. Gencer gaming in sitesinden ara kısmına fiyat farkı yazınca 150 TL çıkanı satın aldığımız takdirde yarın gelecek olan anakartla gönderceklermiş. Bilgisayarı aldığınız hesapla fiyat farkını aldığınız hesap aynı olcakmış, başka bir şey yapmaya gerek yokmuş.
b450 mi yokmuş

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Herkese g.o sistem mağdurlarından bahsediorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende dahil

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Halil İbrahim Türkoğlu
Hocam merhaba direkt yolladılar mı, bana parça yok dendi ?
Sabah aradım demonte gönderin dedim teknik servise iletiyorum gün içerisinde kargoya verilir dedi. Bakalım birkaç saat içinde belli olacak kargoya verilip verilmeyeceği.

Top Bottom