Neler Yeni

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

cansacar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Can
Allah razı olsun sen elinden geleni yaptın @Abdullah Hacıgül . %85 i kargolandığını hiç sanmıyorum burda çok daha fazla insan bekliyor hala. Başka fırsat yakalasamda taksitle aldığım için zaten alamam. Muhtemelen sende bilemezdin böyle sıkıntılar yaşanacağını o yüzden senlik bir durumda yok, gerek deprem, gerek bilgisayar için zaten elinden gelenin fazlasını yapıyorsun.

Asabi64

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal
1- Görüştüm sistemlerin %85'i kargolanmış
2- Videoda PSU'ların FSP olacağını ama aynı model gelmeyebileceğini değişiklik göstereceğini söylemiştim.
3- Depremden ötürü kargo sürelerinin uzayacağı da söylendi.
4- Kargo bekleyenler farklı bir fırsat sistemi yakaladıysa iade hakkını kullanıp onu alabilir.
5- Son yorumlarda B450 mevzusu gördüm ondan haberim yok B450'nin A520'ye göre OC özelliği var tercih edilebilir.
abi kargoya verilmedi ki ürünlerimiz kargo süresi uzasa canımı minnet arıyorum şimdi kargoya vericez diyorlar sonra yine bir şey yok anlamadım ben bu işi.

GENCERGAMİNG

Firma Yetkilisi
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Gencer Gaming
Bilgilendirme
Ürün stoğunda herhangi bir problem yok, distribütör firmadan aldığımız ürünlerin tedariğini beklemekteyiz.

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinden bizlerde etkilenmekteyiz.
Yaşadığınız problemin farkındayız, maalesef ki yaşanan deprem felaketinden dolayı ürünlerimizin tedariği uzun sürmekte, Lütfen duyarlı olalım arkadaşlar. Gençergaming ailesi olarak bizlerde sıkıntı yaşamaktayız. çalışma arkadaşlarımın mesai süreleri 15-16 saati bulmaktadır. bütün arkadaşlarım canla başla sizlere ürün çıkarmaya çalışıyor.

Lütfen her yazılana inanıp tepkiler göstermeyin.

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Cem
Bilgilendirme
Ürün stoğunda herhangi bir problem yok, distribütör firmadan aldığımız ürünlerin tedariğini beklemekteyiz.

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinden bizlerde etkilenmekteyiz.
Yaşadığınız problemin farkındayız, maalesef ki yaşanan deprem felaketinden dolayı ürünlerimizin tedariği uzun sürmekte, Lütfen duyarlı olalım arkadaşlar. Gençergaming ailesi olarak bizlerde sıkıntı yaşamaktayız. çalışma arkadaşlarımın mesai süreleri 15-16 saati bulmaktadır. bütün arkadaşlarım canla başla sizlere ürün çıkarmaya çalışıyor.

Lütfen her yazılana inanıp tepkiler göstermeyin.
hocam merhaba,benim kargom bugün ulastı tesekkürler fakat söyle bir aksilik varki
FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply almıs olmama ragmen daha düşük w ve kalitede olan HYPER K PRO 600W psu ile geldi.
FSP marka olmasında sorun yok ama 650w aldıgım kasada 600w gelmesi biraz şaşırttı durum icin sizinle irtibata geceyim mi ?
ayrıca ben taksitle aldım 12k küsür oldu fiyat, kargo yanında gelen sadece ürün bilgileri yazan kağıtta 11799 tl yazıyor iade-garanti-değişim vs işlemi olursa bu tutar üzerinden işlem yapacağınızı anlıyorum durumu size sormak istedim.

Son düzenleme:

Zagros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Zagros
Arkadaşlar ben telefonla az önce görüştüm. Evet gerçekren anakart yokmuş. Bir üst modeli varmış o da yarın gelecekmiş 150 TL fiyat farkı varmış. Gencer gaming in sitesinden ara kısmına fiyat farkı yazınca 150 TL çıkanı satın aldığımız takdirde yarın gelecek olan anakartla gönderceklermiş. Bilgisayarı aldığınız hesapla fiyat farkını aldığınız hesap aynı olcakmış, başka bir şey yapmaya gerek yokmuş.
Merhaba dostum fiyat farkını ödedin kargoladılar mı bilgi verir misin?

xanumisx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Serhat Akkuş
Merhaba sistem bugün teslim aldım eksik olarak 1 TB M2 istemiştim 512 GB geldi görüştüm ürünü yollayıp ellerine ulaştıktan sonra benim ürünümü yollacaklarmış bir hafta daha gitti ayrıca power güç kablosuda kutudan çıkmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görüntüleri

Ekler

• Screenshot_2023-02-13-16-07-49-210_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-02-13-16-07-49-210_com.android.chrome.jpg
    360.3 KB · Hit: 91
  • IMG_20230213_160216.jpg
    IMG_20230213_160216.jpg
    2.8 MB · Hit: 95

Zagros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Zagros
150tl ödeyip bu ana karta yükseltmek mantıklı ?
Gigabyte A520M DS3H AM4 DDR4 Micro ATX

Asabi64

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal
merhaba sistemi 4 şubat 20.00 da alıp gelmeyen var mı hala benim gibi stoğa dahil olan kasalardan yani benimki

Zagros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Zagros
Merhaba sistem bugün teslim aldım eksik olarak 1 TB M2 istemiştim 512 GB geldi görüştüm ürünü yollayıp ellerine ulaştıktan sonra benim ürünümü yollacaklarmış bir hafta daha gitti ayrıca power güç kablosuda kutudan çıkmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görüntüleri
Geçmiş olsun dostum. Bende özelleştirme yapıp 1tb istedim umarım aynı hatayla karşılaşmam.

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk
19:00 da sipariş vermiştim. Cumartesi günü elime ulaştı kasa suanlık bi sorun yok.
Ekran kartı 76 dereceyi buldu furmark testinde.
Valorant oynarken işlemci 83 - 84 dereceye çıkıyor şuanlık deneyimlerim bunlar.

bwNN

80+ Silver
19:00 da sipariş vermiştim. Cumartesi günü elime ulaştı kasa suanlık bi sorun yok.
Ekran kartı 76 dereceyi buldu furmark testinde.
Valorant oynarken işlemci 83 - 84 dereceye çıkıyor şuanlık deneyimlerim bunlar.
Hocam bende valoda 50 frlan dusuk ayarlarda fsn bile calismiyor nedense

Top Bottom