İnşallah yaşamazsınızGeçmiş olsun dostum. Bende özelleştirme yapıp 1tb istedim umarım aynı hatayla karşılaşmam.
İnşallah yaşamazsınızGeçmiş olsun dostum. Bende özelleştirme yapıp 1tb istedim umarım aynı hatayla karşılaşmam.
sarı sitede 15k ya koyan var biraz zor bulursunSistemi 12kya satacak varmı lütfenn çok ihtiyacım var
Reis nabacam yasarı sitede 15k ya koyan var biraz zor bulursun
reis sinerjide sistem vardı o akşam bekleyip o sistemi de alabilirdin noldu nasıl alamadın kiReis nabacam ya
Stok fan var dimi ve ben sanallaştırma yi açtım ondan olabilir miHocam bende valoda 50 frlan dusuk ayarlarda fsn bile calismiyor nedense
Stok fanStok fan var dimi ve ben sanallaştırma yi açtım ondan olabilir mi
Reis gençere güvendim sinerji sistem kasa psu kötü diye ödeme kısmında kapadım gençer de son 2turu veremeyince kaldım öylereis sinerjide sistem vardı o akşam bekleyip o sistemi de alabilirdin noldu nasıl alamadın ki
ben sinerji asistemi aldım daha az önce geldi kargo reis darısı başına işstersen ayarlarız 1 tanesini 14 tenReis gençere güvendim sinerji sistem kasa psu kötü diye ödeme kısmında kapadım gençer de son 2turu veremeyince kaldım öyle
Dostum Abdullah bile test yaparken valorantta 81 lere çıkıyor sıcaklık , sen nasil o derecede oynuyosun. Yanlış bakmış olmaStok fan
Ben de cevap alamadım bunu alırsam bugün kargoya verirlerse 150tl yi öderim150tl ödeyip bu ana karta yükseltmek mantıklı ?
Gigabyte A520M DS3H AM4 DDR4 Micro ATX