Bugün çıkarıırlar inşallah1 saat önce
Bugün çıkarıırlar inşallah1 saat önce
inşallah bekliyoruz bakalım gelincede ürünler faturadaki gibi olur umarımBugün çıkarıırlar inşallah
Ben fiyat farkı ödemedim, yarın normal anakartlar gelecekmiş, bakalım kaç güne çıkarırlar. Abdullahın dediğine göre %15 kalmıştı. Bir çok arkadaşlar fiyat farkı ödedi ve onların sistemleride kargolandı. Şuan %10 falan kalmıştır heralde onuda bu hafta toplayıp gönderin artık. @GENCERGAMİNG1- Görüştüm sistemlerin %85'i kargolanmış
2- Videoda PSU'ların FSP olacağını ama aynı model gelmeyebileceğini değişiklik göstereceğini söylemiştim.
3- Depremden ötürü kargo sürelerinin uzayacağı da söylendi.
4- Kargo bekleyenler farklı bir fırsat sistemi yakaladıysa iade hakkını kullanıp onu alabilir.
5- Son yorumlarda B450 mevzusu gördüm ondan haberim yok B450'nin A520'ye göre OC özelliği var tercih edilebilir.
bana yarın normal anakartların geliceğini söylemediler ama 150 tl lik farkı ödersem bugün kargolanıcak dediler umarım kargolarlarBen fiyat farkı ödemedim, yarın normal anakartlar gelecekmiş, bakalım kaç güne çıkarırlar. Abdullahın dediğine göre %15 kalmıştı. Bir çok arkadaşlar fiyat farkı ödedi ve onların sistemleride kargolandı. Şuan %10 falan kalmıştır heralde onuda bu hafta toplayıp gönderin artık. @GENCERGAMİNG
150 TL farkla hangi anakart geliyormuş?bana yarın normal anakartların geliceğini söylemediler ama 150 TL lik farkı ödersem bugün kargolanıcak dediler umarım kargolarlar
gigabyte a520m ds3h150 TL farkla hangi anakart geliyormuş?
an itibarı ile kargolandıBugün çıkarıırlar inşallah
an itibarı ile kargolandı
ben 2. stoğun ilklerini aldım sırayla hazırlandığını söylemişlerdi sen kaçıncı stoktan aldın?benimki hala hazırlanıyor da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece anakartı değiştirdin dimi onun haricinde bir şey değiştirmedinben 2. stoğun ilklerini aldım sırayla hazırlandığını söylemişlerdi sen kaçıncı stoktan aldın?