Işıklar kapalıyken bi foto atar mısın nasıl gözüküyor merak ettim deRahatlıkla kapanıyor ilk montajda öyle çekmiştim fotoyu.
Işıklar kapalıyken bi foto atar mısın nasıl gözüküyor merak ettim deRahatlıkla kapanıyor ilk montajda öyle çekmiştim fotoyu.
750 w power b550m 1 TB M2 toplam 14 bin TL oldu anaket farkı 900 TL civarıydı furry 16 gb cl18 ondan dolayı taktımne kadar fiyat farkı verdiniz hocam ayrıca sistem böyle daha mı iyi? birde dual channel yapmışsınız ama araya birde fury ram takmışsınız bu tüm ramleri tek çalışmaya düşürüyor performansınızı etkiler bence fury çıkartın.
Işıklar kapalıyken bi foto atar mısın nasıl gözüküyor merak ettim de
Merhabalar oğuz bey sisteme yazmış olduğunuz adrese kargo verilmiştir. başka herhangi bir değişiklik bizim tarafımızca olmamıştır.Benimkide Kargoya verilmiş ama yanlış adrese vermişler. Nasıl bi firma anlam veremedim.
Yarın şubeyi arayacağım. İnşallah gönderirler adresime. Yoksa başka şehire gitmem gerekecek almak için.Merhabalar oğuz bey sisteme yazmış olduğunuz adrese kargo verilmiştir. başka herhangi bir değişiklik bizim tarafımızca olmamıştır.
Sipariş veren insanlar 11 gündür kargolarının yola çıkmasını bekliyor ve diğer konuda da görüldüğü kadarıyla süreci çok ciddi bir şekilde yanlış yönetiyorsunuz.Bilgilendirme
Ürün stoğunda herhangi bir problem yok, distribütör firmadan aldığımız ürünlerin tedariğini beklemekteyiz.
Ülkemizde yaşanan deprem felaketinden bizlerde etkilenmekteyiz.
Yaşadığınız problemin farkındayız, maalesef ki yaşanan deprem felaketinden dolayı ürünlerimizin tedariği uzun sürmekte, Lütfen duyarlı olalım arkadaşlar. Gençergaming ailesi olarak bizlerde sıkıntı yaşamaktayız. çalışma arkadaşlarımın mesai süreleri 15-16 saati bulmaktadır. bütün arkadaşlarım canla başla sizlere ürün çıkarmaya çalışıyor.
Lütfen her yazılana inanıp tepkiler göstermeyin.
ben de aynısını yaptım dün bugün kargoya çıkacağını söylediler daha ortada bir şey yok aradım az önce bu talebinizi iletiyoruz dediler isterseniz teknik ekiple görüştüreyim dediler bende olur dedim 10 sn sonra telefon yüzüme kapandıAnakartımı a520m ds3h ile değiştirdim ama parça uyumu yine iyidir değil mi
Size bir gün söylediler mi şu gün kargolarız diyeAnakartımı a520m ds3h ile değiştirdim ama parça uyumu yine iyidir değil mi
bugün kargolanıcak dedilerben de aynısını yaptım dün bugün kargoya çıkacağını söylediler daha ortada bir şey yok aradım az önce bu talebinizi iletiyoruz dediler isterseniz teknik ekiple görüştüreyim dediler bende olur dedim 10 sn sonra telefon yüzüme kapandı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Size bir gün söylediler mi şu gün kargolarız diye
sen ne zaman değiştirmiştinbugün kargolanıcak dediler
1 saat öncesen ne zaman değiştirmiştin