GENÇER GAMING SİSTEMİ TESLİM ALAN VAR MI

Gelen rahatlıyor, bekleyen illa merak etcek :) benim derdim en azından aşağı yukarı bişi söylemeleri. 7-10 iş günü,haftasonu dahil değil, şartlardan dolayı bunuda aşabilir denince belirsizlikle beklemek yoruyor. En azından pazartesi gelcek denir çarşamba olur onda sıkıntı yok. Şehir dışına çıkıcam belki kargo gelip gitmesin ona göre hareket edeyim diyorum ama belirsiz.
Bende bekliyorum hocam kargoda.

20:01 sipariş vermiştim.

Bugün hazırlanıyor aşamasındaydı. 16'da müşteri hizmetlerini aradım. Şu an kargo aşamasında dedi. Az önce baktım kargolandı yazıyor.

Abi işte benimde anlamadığım sıra neye göre? Benim sipariş 19.59. Ekstra bişi istemedim. Şehir desen Bursa. Anlamadım gitti yarın arayacağım artık

Hala hazırlanıyo sebebi nedir sorusunu burda kimse bilemez onlara sormanız gerekiyor depremden de kaynaklanıyor olabilir

Arkadaşlar bende demonte istedim ama anakartın biosu güncel mi acaba.İşlemciyi direk görür mü?
Sonradan bir daha uğraşmayalım.

20:01 sipariş vermiştim.

Bugün hazırlanıyor aşamasındaydı. 16'da müşteri hizmetlerini aradım. Şu an kargo aşamasında dedi. Az önce baktım kargolandı yazıyor.
Bende 20.01de verdim hala hazırlanıyor acaba hangi şehirdesiniz şehir sıralaması mi varki

Bende 20.01de verdim hala hazırlanıyor acaba hangi şehirdesiniz şehir sıralaması mi varki
İstanbul'dayım. Saat 10 da geldi sistem. Montaj yaptım, win yükledim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Değil kanka q flash yapman lazım, bu arada şansıma deli gibi coil whine var ekran kartı 9. senfoniyi çalıyor
Ben bios update yapmadım. Montaj yapıp win attım USB ile şu an masaüstünde ekran

benimki çoktan gelmişti

Geri