İtopya'da şuan 4.700tl, normalde 8-9k civarı. Öyle aman aman özelliği yok ama uzun zamandır beyaz tkl kablosuz klavye bakıyordum. Sizce alınır mı bu fiyata ?
https://www.itopya.com/razer-deathstalker-v2-pro-tkl-optical-red-switch-beyaz-kablosuz-gaming-klavye_u24805
Merhaba. 5-6 ay önce aldığımım dualsensimin sağ analoğu bir süredir drift yapıyor. Garantiye vermek istiyorum ancak kutusu kayıp. Bildiğim kadarıylada drift problemi olduğu zaman direkt sıfır ürün ile değişim yapıyorlar. Kutunun olmaması sorun çıkarır mı ?
o kadar yükseğe çıkmaya gerek olduğunu zannetmiyorum. Zaten kendi laptopu var. Bu laptopu sadece sınıfta kullanıcak. Şöyle 4gb ramlik bir şey daha iyi olur.
Merhaba. Annem sınıf öğretmeni ve sınıfı için laptop almak istiyor. Projeksiyondan slayt gösterisi vs. yansıtacak. Parasını öğrencilerden toplayacak (23 kişiler ama ne kadar verebilirler belli değil). Ucuz bir laptop öneriniz var mıdır ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba. Babaannem için telefon bakıyorum ama pek emin olamadım. 3000tl altında telefon öneriniz var mı ? (En az 32gb depoloma ve 4gb ram olursa iyi olur.)
Yeni çıkmış , yıllardır beklenen, 1 milyon kişinin anlık olarak oynadığı bir oyundan nasıl bir performans bekliyordun acaba ? Şu anda bu yoğunluk gayet normal. Eğer illa oynayacağım diyorsan sabah girebilirsin.
Kendine güveniyorsan, dershane ve evde kendi çalışmam yeterli olur diyorsan 11 de geç. Ama bence 11 biraz erken gibi. Genelde 12. sınıfta geçiyorlar. Ayrıca açık liseye çoğu kişi ortalama arttırmak için giriyor. Sınavlar çok kolay ve şu anda internetten yapıldığı için millet soruları...
"Sherlock Holmes: The Devil's Daughter" pek önermem açıkçası. Yeni çıkan "Sherlock Holmes Chapter One" fena durmuyor ama senin yazdığın oyun vasat hadi bilemedin bir tık üstü.