Arama sonuçları: *

1. GRR8

Razer Deathstalker V2 Pro TKL İndirimde, Alınır mı ?

İtopya'da şuan 4.700tl, normalde 8-9k civarı. Öyle aman aman özelliği yok ama uzun zamandır beyaz tkl kablosuz klavye bakıyordum. Sizce alınır mı bu fiyata ? https://www.itopya.com/razer-deathstalker-v2-pro-tkl-optical-red-switch-beyaz-kablosuz-gaming-klavye_u24805
  2. GRR8

Hangi çalışma masası daha iyi olur?

İkea dan almak her türlü daha iyi ve muhtemelen daha kalitelidir. İkeada ayrıca parça değişimi de yapılabiliyor.
  3. GRR8

Kuzenim steamdan hiç oynamadığım oyunlardan 100 150 başarım almış

Yapılması yasak ama hayatımda hiç başarım hilesinden steam hasabı kapatılan veya kısıtlanan görmedim.
  4. GRR8

Dualsense Kutusu Kayıp Garantiye Vermek İstiyorum

tamirde sorun olacağını zannetmiyorum kutu şart değil onda. Neyse her türlü olmuyor zaten. 1665227517 gerek yok o kadar uğraşmaya
  5. GRR8

:C sağ ol yine de
  6. GRR8

Ankara Yenimahalle
  7. GRR8

Merhaba. 5-6 ay önce aldığımım dualsensimin sağ analoğu bir süredir drift yapıyor. Garantiye vermek istiyorum ancak kutusu kayıp. Bildiğim kadarıylada drift problemi olduğu zaman direkt sıfır ürün ile değişim yapıyorlar. Kutunun olmaması sorun çıkarır mı ?
  8. GRR8

Öneri Annemin Sınıfı için Laptop Önerisi

Bu fena durmuyor gibi. Sağ ol yardımın için.
  9. GRR8

o kadar yükseğe çıkmaya gerek olduğunu zannetmiyorum. Zaten kendi laptopu var. Bu laptopu sadece sınıfta kullanıcak. Şöyle 4gb ramlik bir şey daha iyi olur.
  10. GRR8

Merhaba. Annem sınıf öğretmeni ve sınıfı için laptop almak istiyor. Projeksiyondan slayt gösterisi vs. yansıtacak. Parasını öğrencilerden toplayacak (23 kişiler ama ne kadar verebilirler belli değil). Ucuz bir laptop öneriniz var mıdır ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  11. GRR8

Öneri 3000tl Altı Telefon Önerisi

Merhaba. Babaannem için telefon bakıyorum ama pek emin olamadım. 3000tl altında telefon öneriniz var mı ? (En az 32gb depoloma ve 4gb ram olursa iyi olur.)
  12. GRR8

Discord Nitro Mu Kazandım ?

Botu sunucuna eklemeni istiyor. Ama muhtemelen botu ekleyince bot bütün kanalları, rolleri vs. silecek. Uzak durmak en iyisi.
  13. GRR8

Lost ark'ta trafik var diyor

Yeni çıkmış , yıllardır beklenen, 1 milyon kişinin anlık olarak oynadığı bir oyundan nasıl bir performans bekliyordun acaba ? Şu anda bu yoğunluk gayet normal. Eğer illa oynayacağım diyorsan sabah girebilirsin.
  14. GRR8

AÖL (Açık Öğretim Lisesi) Nasıldır, Nasıl Geçilir, Tavsiye Eder Misiniz?

Kendine güveniyorsan, dershane ve evde kendi çalışmam yeterli olur diyorsan 11 de geç. Ama bence 11 biraz erken gibi. Genelde 12. sınıfta geçiyorlar. Ayrıca açık liseye çoğu kişi ortalama arttırmak için giriyor. Sınavlar çok kolay ve şu anda internetten yapıldığı için millet soruları...
  15. GRR8

Yardım GFN 100mpbs camur goruntu yardim lazim

Eğer Wi-Fi kullanıyorsan normal. TR sunucuları gelmeden önce ben kullanırken ethernete geçtiğim zaman çok fazla fark olmuştu.
  16. GRR8

A way out It takes two tarzı oyun önerir misiniz

Bu tür pek de ilgi çeken bir tür değil. Oyun sayısı baya kısıtlı. Bu söylediklerin ve "Portal, Portal 2" türün en iyi örnekleri.
  17. GRR8

Öneri Dostlar bu monitörlerden hangisini alsam daha iyi olabilir lütfen acil !!

27" 1080p önermem açıkçası. Piksel boyutu büyüdüğü için pek de güzel bir görüntü olmuyor.
  18. GRR8

Arkadaşlar arkadaşımla a way out oynayamıyoruz

Arkadaş ekleyip invite attın mı ? Tam anlamadım ama eğer arkadaşın satın almadıysa invite attıktan sonra arkadaşının hesabına geliyor diye biliyorum.
  19. GRR8

SELAMLAR HUNT SHOWDOWN BEDAVA ORJİNAL NERDEN İNDİRİLİR

Ücretsiz orijinal nasıl indiriliyor ben onu anlamadım. 🤔
  20. GRR8

Epic Games ten hikayeli oyun önerisi?

"Sherlock Holmes: The Devil's Daughter" pek önermem açıkçası. Yeni çıkan "Sherlock Holmes Chapter One" fena durmuyor ama senin yazdığın oyun vasat hadi bilemedin bir tık üstü.
Top Bottom