Yardım GFN 100mpbs camur goruntu yardim lazim

Sistinan

80+
Reaksiyon skoru
34
nettim 100mpbs gfn 50 algılıyor ozel aylarlardan max 50 ye cektim hizi ping 10 gosteriyor pakat kaybi 0 yaziyor ama anlamadıgim bir sekilde asiri berbat gözüküyor gelen geçen 30 mpbs asiri rahat oynuyorum full aylarda diyor sorun ne olabilir sizce ? Dalgalirir diyen olursada soyle soyliyim video izlerken donma yok bir seyler indirirken azalip dusme yok sabit indiriyor.

Uploadw ve dowladn diye bir sey varmis
100mpbs uploada 5 olmasi lazim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nettim 100mpbs gfn 50 algılıyor ozel aylarlardan max 50 ye cektim hizi ping 10 gosteriyor pakat kaybi 0 yaziyor ama anlamadıgim bir sekilde asiri berbat gözüküyor gelen geçen 30 mpbs asiri rahat oynuyorum full aylarda diyor sorun ne olabilir sizce ? Dalgalirir diyen olursada soyle soyliyim video izlerken donma yok bir seyler indirirken azalip dusme yok sabit indiriyor.

Uploadw ve dowladn diye bir sey varmis
100mpbs uploada 5 olmasi lazim
Ankarada yasiyorum ankara nin sunucusuna bagliyim

Eğer Wi-Fi kullanıyorsan normal. TR sunucuları gelmeden önce ben kullanırken ethernete geçtiğim zaman çok fazla fark olmuştu.

Eğer Wi-Fi kullanıyorsan normal. TR sunucuları gelmeden önce ben kullanırken ethernete geçtiğim zaman çok fazla fark olmuştu.
Etharnet kullanıyorum kablo chat 6 mı category 6 mı ne hic bir sorunum yok yani 10 a 10um ama hala berber gözüküyor millet catur cutur oynuyorum diyp duruyor

Etharnet kullanıyorum kablo chat 6 mı category 6 mı ne hic bir sorunum yok yani 10 a 10um ama hala berber gözüküyor millet catur cutur oynuyorum diyp duruyor
Aynısını ben yaşadım 60Dow 30UP vardı ama çamurluydu oyun

Çok çaresiz değilseniz Geforce Now almayın. Tek seçenek Geforce Now'sa da yapacak bir şey yok. Aynı şekilde ben de Ankara'da kabloyla 100 download 8 upload ile 1080p görüntü alamıyordum.

geforce now kötü xcloud bundan daha iyi xcloud kullan geforce now para tuzağı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,992
Üyeler
187,276
Son üye
Araf179
Geri