Arama sonuçları: *

1. J

HATALI KONU

2. J

VALORANT BOOST ATICAK ARKADAS

Valorantta düşük rank oynamak tam bir işkence. Ben yaklaşık 1 sene önce oynamayı bırakmıştım. En son plat 3 te idim elmas eloda oynuyordum. Yaklaşık 1 ay önce ara ara oynamaya başladım. Oyun beni altın a attı sonra sezon yenilendi gümüşte başladım. Her iki maçtan birinde afk var. Troll desen...
  3. J

Çözüldü✓ Temu 1049.49 TL sipariş

Hocam daha bir hafta oldu ürünüm gümrükten geçeli. Siparişimin kampanyasız satış bedeli 1048 tl idi temu tarafında. Herhangi bir sorun olmadı ve 1 günde gümrükten geçti.
  4. J

TurkNet IPv6 sorunu nasıl çözülür

Hocam şuan kullandığım ISP'de IPv6 mevcut değil ancak Netspeed kullanırken onlar varsayılan olarak IPv6 açık olarak hizmet veriyorlardı. Bende bu IPv6 olaylarını test etmek için cihazıma atanan ve internete çıkış IPv6 adresime baktığımda aynı IP adresini görüyordum. Bunu her cihaz için...
  5. J

TurkNet IPv6 sorunu nasıl çözülür

Hocam IPv6 ile tüm cihazlara benzersiz IP atandığı için port yönlendirmeye gerek yok diye biliyorum. Diğer dediklerinize katılıyorum. ISP tarafından da IPv6 hizmeti verilmiyor olabilir.
  6. J

4-5 K Monitör önerisi

https://www.itopya.com/gigabyte-g24f-2-238-180hzoc-1ms-hdmi-dp-usb-32-freesync-premium-fhd-ss-ips-gaming-monitor_u20017 Bu monitörü kullanıyorum. Renkler olsun, ghosting olsun çok başarılı bir monitör.
  7. J

MSI G274F Monitör Almayı Düşünenlere Tavsiyeler

27 inç boyutunda 1080p sırıtabilir. Bence tek sorun bu.
  8. J

Yardım Ping yükselmesi sorunu

Altyapı ve mevcut bağlantıyla ilgili teknik bir problem yoksa yapacağını hiçbirşey yok. Daha iyi bir ISS daha iyi bir ping değeri sunabilir ancak mesafeniz belli olduğu için 20ms altına inebileceğinizi sanmıyorum
  9. J

Dediğim gibi kullandığınız ISS nin bağlantıyı sağladığı bağlantı yolu uzunluğu gibi etkenler bunu etkiler. Örnek verecek olursam örneğin ikinizin bağlantısı ankara üzerinde geçsin. Batmandaki arkadaşınızın bağlantısı direk ankaraya gitsin sizin ki önce samsun sonra ankaraya gitsin. burada sizin...
  10. J

Riot sunucuları istanbulda ve elazığ-istanbul arası ping değeri olarak normal bir değer alıyorsunuz. Her ISS nin mevcut bağlantıya gitme yolları yani bağlantının geçtiği yollar değişiklik göstereceğinden ping farkının olması normal. Ben herhangi bir sorun göremiyorum.
  11. J

SSD BÖLMEK ZARARLIMI ?

Aynen bende bu şekilde yaptım. Ama tam ortadan bölememişim hızlar birinde x1 diğerinde x3 olarak kaldı.
  12. J

Çözüldü✓ Galiba işlemcim yandı ne yapmalıyım ?

Harici monitör için demiştim ben o ayarı. Kapak kapatılınca pc uykuya geçmesin diye dedim. Her halükarda kapak kapatılınca anakart tarafından ekran ve klavyenin güç kesiliyor. İşletim sistemiyle alakalı değil.
  13. J

Çözüldü✓ Galiba işlemcim yandı ne yapmalıyım ?

Laptop kapak sensörü arızası bu. Sistem sürekli kapak kapatıldığını ve açıldığını algılıyor. O yüzden ekran ve klavye ışıkları gidiyor. Hocam harici bir monitör, klavye, fare takıp güç ayarlarından kapak kapatıldığında hiçbirşey yapma seçeneğini seçin. Bu şekilde sistem çalışmaya devam etmesi...
  14. J

Yardım Hp victus 16 temizlenmeli miyim

Bende de victus modeli var yaklaşık 8 ay oldu günde ortalama 3-4 saat civarı kullandım. Temizlemek için içini açtığımda zerre toz yoktu. Fan yaprakları dahi tertemizdi. Arka kapağı biraz sildim ve kapattım. Yani çok kullanmadıysanız ve ısı değerleri normalse bence uğraşmaya gerek yok. Tabi...
  15. J

Yardım Oyun açtığımda laptop elektrik kesiyor

Hocam sorun güç kesintisi olduğunu düşünmüyorum. Bunlarda kapağın kapandığını algılayan bir sensör var galiba hall sensördü adı. Onu birşeyler etkiliyor olmalı ya da arızalanmıştır. Laptop sürekli kapak kapanıp açıldığını algılıyor. Hp laptopların bazılarında sensörün yanlış yere...
Top Bottom