Neler Yeni

Yardım Hp victus 16 temizlenmeli miyim

Ekni

80+
Hp victus 16 aldım 1 yıl önce hiç bakıma götürmedi. Çok sık kullanmadım bu bir yılda.
Teknosadan almıştım, adam servise götünce bakım yapılmadığını soyledi ilk aldığıma göre fan sesi fazla geliyor daha çok ısınıyor bide macunu yenilemeye gerek yok dedi kuruşa bilgisayar kapanırmis.
Ama herkes 6 ayda bir temizleyin diyo ne yapmam lazım?
Kendimde temizleyebilirim çok zor deyilse

Vapelord

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Yağız DERELİ
HP destek ile görüşüp yönergelerini izleyin. Bakımlarını serviste yapsınlar. Cihazınız daha 1 sene garanti kapsamında. Kendiniz yaparsanız kapsam dışı kalır. Yaptılar mı yapmadılar mı anlamak isterseniz de belli bir senaryo belirleyin (oyunda belli bir sahne olur, belirlediğiniz bir benchmark olur...) bu senaryodaki CPU ve GPU sıcaklıklarını gözlemleyin. Aynı zamanda cpu core ve gpu core frekans değerlerini de not edin. Bakımdan geldiğinde tekrar gözlemleyip kıyaslayın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ekni

jwickk05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
MURAT ABAY
Bende de victus modeli var yaklaşık 8 ay oldu günde ortalama 3-4 saat civarı kullandım. Temizlemek için içini açtığımda zerre toz yoktu. Fan yaprakları dahi tertemizdi. Arka kapağı biraz sildim ve kapattım. Yani çok kullanmadıysanız ve ısı değerleri normalse bence uğraşmaya gerek yok. Tabi bulunduğunuz ortam tozluysa daha çok tozlanmış olabilir. Bu arada HP laptoplarda temizlik ya da ssd-ram değişimi yapmak içi arka kapağı açmak garantiyi bozmuyor. Bizzat arayıp sordum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ekni
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,963
Üyeler
166,861
Son üye
trolvanee
Top Bottom