İşlemcim boşta %100 de çalışıyor ancak başka bir uygulamadan baktığımda ise normal gözüküyor . W11 kurulu , daha önce böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu acaba .Hangisi doğru gösterge . Ayrıca bu durumun zararı olabilir mi işlemci üzerinde .
Artık erken gelmeyeceğini anladım ve saldım :) DA sistemi vardı o ara 1000 stok o yüzden yoğunluktan kaynaklı herkes sorun yaşıyordu yanlış ürün gelmiş diye ondan sonra bende aceleye gelip yanlış ürün yollamasınlar diye saldım artık rahat rahat yapsınlar diye Geldi sonunda 2-3 haftaya bu...
Benim tahmini 2 haftayı buldu , her gün arayınca yarın kargoya verilecek deniyordu , cuma arasam pazartesine erteliyorlardı hep bir yalan dolan oluyor canlı desteği genelde sabır işi oluyor genelde kolay gelsin :)
Bi şirket halka arz oluyor ve istediğin kadar para yatıramıyorsun alınan değere göre herkesi bi pay veriyor örnek veriyorum bi şirkete max 500 tl atabiliyorsun ve bankalardan alabiliyorsun vakıfbank mobil öneririm
Şu an yapabileceğin tek şey kanka hisse satın almak , halka arz olan şirketlerin hisselerinden alabilirsin araştırıp genelde halka arzlarda iyi kazanç veriyor şu aralar
Ethernet kablosunda sorun çıkartıyor mu , driverlara bak istersen ben formatladım hallettim , wi-fi kartında sorun olabilir
ama ilginç bir şekilde mobil bağlantıda sorun çıkartmıyordu
AUGELABMUHTESEMKASIM bu kodu uygulayabilirsin
1669291430
Ya da kayıt olduktan sonra gelen maile tıkla altlara doğru udemy linki var oraya tıklayıp da alabilirsin
Kasım indirimlerinde nedense çok fazla indirim olan bir iş laptopu göremedim hepsi küçük indirimler , sadece iş için ekran kartına gerek yok güzel indirimler görürseniz yazabilir misiniz lütfen , teşekkürler şimdiden ...
Çok geçmiş olsun kardeşim her şeyden önce sağlık umarım kısa sürede atlatırsın ayrıca ben de bilgisayar mühendisiyim ilerde belki merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin kesinlikle burada olduğum bir zamanda cevaplarım seve seve