Neler Yeni

Çözüldü✓ Gami̇ng.gen.tr 7 Gündür Kargoya Veri̇lmi̇yor !

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Arkadaşlar 7.gün ve artık beklemekten bıktım. Mantis Sistem Aldım Ve hala bekliyorum 29unda verdim ve hala hazırlanıyor Kısmında Bekletiyorlar Arıyorum yarın Diyorlar.Email Atıyorum Ordada Cevap Yok Şikayetvara yazdım ordanda cevap yok. Tahmini Kaç günde kargoluyorlar biliyormusunuz hiç bi eşya alan varsa söyleyebilir mi ? ve acelem var şehir dışına çıkacağım ve adamları bekliyorum.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,386
İsim
Berk
Arkadaşlar 7.gün ve artık beklemekten bıktım. Mantis Sistem Aldım Ve hala bekliyorum 29unda verdim ve hala hazırlanıyor Kısmında Bekletiyorlar Arıyorum yarın Diyorlar.Email Atıyorum Ordada Cevap Yok Şikayetvara yazdım ordanda cevap yok. Tahmini Kaç günde kargoluyorlar biliyormusunuz hiç bi eşya alan varsa söyleyebilir mi ? ve acelem var şehir dışına çıkacağım ve adamları bekliyorum.
Mağazadan teslimat seçeneğiyle 3.günün akşamı almıştım, pek memnun kalmamıştım sorun çıkmıştı kasada kusur vardı tabi o ayrı br konu.

1v9uknow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ayhan TOPCU
Ben mağazasından aldım 3 gün sürdü, arkadaşa kargo ile satın aldık 5-6 gün falan sürmüştü eline geçmesi.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Hocam daha öncede konu açtınız yazmıştım yine yazıyorum, sabah aradığımda yaklaşık 30 dkda bağlandım müşteri hizmetlerine ve çok yoğunluk olduğunu söylediler , genelde 3-5 iş gününde kargolandığını söylediler bazen çok yoğunluk olduğunda bu sürenin daha uzayabileceğini söylediler , sizide anlıyorum fakat ellerinde olan bir şey değil sanırım .
Yılbaşı yaklaştığı için çok sipariş var büyük ihtimalle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mağazadan teslimat seçeneğiyle 3.günün akşamı almıştım, pek memnun kalmamıştım sorun çıkmıştı kasada kusur vardı tabi o ayrı br konu.
Mağazadan alınca da bir şey değişmiyor sadece ödeme yapıyorsunuz zaten anında gelmiyor değişen bir şey yok ayrıca her sorunda yardımcı oluyorlar

pytha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Arda Yurttaş
Bende de aynı kral daha yeni paketlendi olarak gözüküyor

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam daha öncede konu açtınız yazmıştım yine yazıyorum, sabah aradığımda yaklaşık 30 dkda bağlandım müşteri hizmetlerine ve çok yoğunluk olduğunu söylediler , genelde 3-5 iş gününde kargolandığını söylediler bazen çok yoğunluk olduğunda bu sürenin daha uzayabileceğini söylediler , sizide anlıyorum fakat ellerinde olan bir şey değil sanırım .
Yılbaşı yaklaştığı için çok sipariş var büyük ihtimalle

Mağazadan alınca da bir şey değişmiyor sadece ödeme yapıyorsunuz zaten anında gelmiyor değişen bir şey yok ayrıca her sorunda yardımcı oluyorlar
sorun şu 2 kişi ayrı hesaplardan aldık arkadaşımın ki kargoda 2.günde ?

Bende de aynı kral daha yeni paketlendi olarak gözüküyor
kaç gün oldu sizin ?

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Mağazadan almayı tercih edeceğim ben de.

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
Benim 2. Gün olduğundan daha tık yok😅

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Mağazadan almayı tercih edeceğim ben de.
Mağazadan alınca bir şey değişmiyor hocam sadece sipariş oluşturuyorsunuz oradan hiçbir fark yok , direkt teslim alamıyorsunuz zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
umut doyuran
Benim tahmini 2 haftayı buldu , her gün arayınca yarın kargoya verilecek deniyordu , cuma arasam pazartesine erteliyorlardı hep bir yalan dolan oluyor canlı desteği genelde sabır işi oluyor genelde kolay gelsin :)

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
Belki sizinkinde test aşamasında sorun olmuş ve parça değişimine gitmiş olabilirler hocam. Tabi öyle bile olsa süre uzun

NightWish2434

80+ Silver
yoğunluk var

Top Bottom