Neler Yeni

Çözüldü✓ Gami̇ng.gen.tr 7 Gündür Kargoya Veri̇lmi̇yor !

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
Benim pazartesi sabah verdiğim sipariş bugün 3. iş günü oluyor yavaştan darlamaya başlayalım jssh. Senin öceki sistemde rx6600 AMD R 5 5500 vardı sanırım oyunlardaki performansı nasıl memnunmuydun
Ben 3 Aralık verdim dün akşam paketlendi yazdı 1 saatte bir bakıyorum kargo oldumu diye 😅😅

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Selam. Eğer siparişiniz varsa 1 haftadan aşağı gelmesi çok zor daha geçen arkadaşım aldı 1 hafta sonra geldi test aşamasında felan diyorlar. Benimde gaming genden aldığım sistemde sorun oldu power supply bozuk ama onlara inandiramiyorum 4 kere teknik servise gönderdim sorunu cozemediler yani sisteminde gözle görülür bir şey olmazsa teknik serviste böyle haberiniz olsun daha geçen verdim teknik servise 1.5 hafta sonra geldi sistem yine yapılmamış şekilde. Bilgilendirmek istedim iyi günler
En çok korktuğum şey sistemde sıkıntı olması
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 3 Aralık verdim dün akşam paketlendi yazdı 1 saatte bir bakıyorum kargo oldumu diye 😅😅
Hayırlı olsun bugün kargoya verilirler o zaman

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Umut
Bende arıza çıkar yada kargo hasarlı gelir diye korkuyorum 😱
Ondan yana sıkıntı yaşamadım 4 kere göndermeye rağmen. Ama sisteminde gözle görülmeyecek sıkıntı olursa geçmiş olsun 😂
En çok korktuğum şey sistemde sıkıntı olması

Hayırlı olsun bugün kargoya verilirler o zaman

Ondan yana sıkıntı yaşamadım 4 kere göndermeye rağmen. Ama sisteminde gözle görülmeyecek sıkıntı olursa geçmiş olsun 😂
Sistemim kendi kendine kapanıyor oyunlarda sorun power da ama inandıramadim maalesef

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Allah belasını versin tam 1 saat bekledim ilk sıradaydım çağrı otomatik sonlandırıldı

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
Veee kargoya verildi sonunda yarın teslim yazıyor 😊

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru