Neler Yeni

Gaineri bırakma sonrası sönme yapar mı?

Ablaci

80+
Kilo alamıyorum o yüzden gainer almaya karar verdim fakat gaineri bırakınca kilolar gidiyormuş doğru mu?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
takip

r4NG3r

80+ Silver
Pilav yiyip kilo alinca pilavi birakinca sonuyormusun knk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gaineri ne saniyorsun anlamadim 😂

Gainer pek tavsiye edilmez çok yağlanma yapar. Onun yerine bcaa kullanırsan daha iyi olur.
Kahkaha attim dostum gainer ile bcaa arasinda nasil bir bag kurdunda bu yorumu yaptin anlamadim

.RBO.

80+ Silver
Gainer yerine normal besinler kullanmanızı öneririm karbonhidrata ulasmak çok kolay ve hızlı ben olsam gainer yerine yeşil mercimek kullanırım (kullanıyorum) 😄 ucuz karın doyuruyor yüksek protein kaliteli karb sadece yemesi zor ama zorluk olamdan olmuyor

r4NG3r

80+ Silver
Gainer yerine normal besinler kullanmanızı öneririm karbonhidrata ulasmak çok kolay ve hızlı ben olsam gainer yerine yeşil mercimek kullanırım (kullanıyorum) 😄 ucuz karın doyuruyor yüksek protein kaliteli karb sadece yemesi zor ama zorluk olamdan olmuyor
Aynen oyle gunde 15 saat calisiyorda zamanin yoktur anca oyle gainer al derim yoksa normal beslenmek daha mantikli

Ablaci

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pilav yiyip kilo alinca pilavi birakinca sonuyormusun knk

Gaineri ne saniyorsun anlamadim 😂

Kahkaha attim dostum gainer ile bcaa arasinda nasil bir bag kurdunda bu yorumu yaptin anlamadim
biri şey demişti içindeki kreatin su depolayacak seni şişirecek gaineri bırakınca inecek dedi onu soruyorum.

r4NG3r

80+ Silver
biri şey demişti içindeki kreatin su depolayacak gaineri bırakınca inecek dedi onu soruyorum.
Gainerin icindeki 1 2 gr kreatinden hicbirsey olmaz,oyle gozle gorulur bi su felan toplamazsin zaten merak etme,ama evet kreatini biraktiginda topladigin su gider ama bu ekstra bisey yani gainerin asil mantigi bu degil

.RBO.

80+ Silver
biri şey demişti içindeki kreatin su depolayacak gaineri bırakınca inecek dedi onu soruyorum.
Evet keratin depoları bitince hacim azalır (tutulan su azalır) birde yeni baslıyorsan bunlara gerek yok 1 seneden sonra keratin başlanabilir belki zma alabilirsin

Ablaci

80+
Gainerin icindeki 1 2 gr kreatinden hicbirsey olmaz,oyle gozle gorulur bi su felan toplamazsin zaten merak etme,ama evet kreatini biraktiginda topladigin su gider ama bu ekstra bisey yani gainerin asil mantigi bu degil
Düzenli beslenme vs. her şeyi denedim fakat kilo aldığım gibi 1 gün sonra gidiyor bu linkdeki gainer ne kadar faydalı olur?

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Kilo alamıyorum o yüzden gainer almaya karar verdim fakat gaineri bırakınca kilolar gidiyormuş doğru mu?
Aslında durum şöyle sen günlük alman gereken kalorin 2500 mesela kilo almak istiyorsun bunun üstüne 500 koyuyorsun bu 500'ü de gainerla yaparsan kilo alırsın. Ancak gainerı bıraktıktan sonra tekrar 3000 kalori alamazsan zaten kilo vermeye başlarsın. Yani önemli olan günlük alman gereken kalorinin üstünde kalman gerekiyor kilo alman için. Altına düşersen kilo verirsin.

Ablaci

80+
Aslında durum şöyle sen günlük alman gereken kalorin 2500 mesela kilo almak istiyorsun bunun üstüne 500 koyuyorsun bu 500'ü de gainerla yaparsan kilo alırsın. Ancak gainerı bıraktıktan sonra tekrar 3000 kalori alamazsan zaten kilo vermeye başlarsın. Yani önemli olan günlük alman gereken kalorinin üstünde kalman gerekiyor kilo alman için. Altına düşersen kilo verirsin.
Belki de beni alıştırır ve alabilirim öyle umut ediyorum çünkü deneyeceğim başka bir şey kalmadı.

Top Bottom