aynen öyle inanılmaz bir bilgi kirliliği var bu konuda maalesef türkiyede yapacakları basit bir kalori hesabı ama zart zort yöntemler deniyorlarbelli ki uymamış yoksa olmama ihtimali yok yani kalori fazlası oluşturup kilo almamak imkansız
aynen öyle inanılmaz bir bilgi kirliliği var bu konuda maalesef türkiyede yapacakları basit bir kalori hesabı ama zart zort yöntemler deniyorlarbelli ki uymamış yoksa olmama ihtimali yok yani kalori fazlası oluşturup kilo almamak imkansız
yani aslında gainerin normal besinden bi farkı yok bence istisnai bir durumdurGainer'a özel bana kalırsa. Çünkü gainer'ı bıraktıktan sonra epey kilo verdim ve sonra verdiğim kiloları karbonhidrat ağırlıklı beslenerek tekrar aldım. Ama hala bir sönme yok vücudumda.
gaineri bıraktıktan sonra demekki az kalori alarak yola devam etmişsin kalorini yeterli aldın ve kilo verdin öyle birşeyin imkanı yokGainer'a özel bana kalırsa. Çünkü gainer'ı bıraktıktan sonra epey kilo verdim ve sonra verdiğim kiloları karbonhidrat ağırlıklı beslenerek tekrar aldım. Ama hala bir sönme yok vücudumda.
Bilemiyorum hocam.gaineri bıraktıktan sonra demekki az kalori alarak yola devam etmişsin kalorini yeterli aldın ve kilo verdin öyle birşeyin imkanı yok
evet kendimden örnek vereyim 52 kiloydum sürekli de düşmeye devam ediyordu çünkü 2000 kalori civarında anca alıyordum ilk başta 2500 daha sonra 3000 kalori civarlarında aldım bunun 500-700 kalorisi gainerden gelen kaloriydi 2 ayda yaklaşık 10 kilo aldım 63 kiloları gördüm bu süreçte sporda yapıyordum bu arada daha sonra kalori hesabı yapmayı bıraktım öğün sayısını 4-5 den 3 e düşürdüm dolayısıyla tekrar kilo verdim 59 kilo civarlarındayım şuan mantığı çok basit aslında neden karmaşıklaştırıyorlar anlamıyorumaynen öyle inanılmaz bir bilgi kirliliği var bu konuda maalesef türkiyede yapacakları basit bir kalori hesabı ama zart zort yöntemler deniyorlar
Evetgainerin normal aldığın karbonhidrattan bir farkı yok sen hergün kalori fazlası alırken bir anda almayı bırakırsan aldığın kilo tabii ki gider gainere özel bir durum değil bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne yaptın mesela kalori hesabı yapıp 3 4 ay uydun mu ?
Bende kullansam kilo alirmiymevet kendimden örnek vereyim 52 kiloydum sürekli de düşmeye devam ediyordu çünkü 2000 kalori civarında anca alıyordum ilk başta 2500 daha sonra 3000 kalori civarlarında aldım bunun 500-700 kalorisi gainerden gelen kaloriydi 2 ayda yaklaşık 10 kilo aldım 63 kiloları gördüm bu süreçte sporda yapıyordum bu arada daha sonra kalori hesabı yapmayı bıraktım öğün sayısını 4-5 den 3 e düşürdüm dolayısıyla tekrar kilo verdim 59 kilo civarlarındayım şuan mantığı çok basit aslında neden karmaşıklaştırıyorlar anlamıyorum
aslında en büyük sebebi çok yediklerini sanıyorlar ve bir hastalıkları vb. olduğunu düşünüp başka yöntemler arıyorlar ama halbuki yedikleri kalori olarak hiçbirşey,kalori hesabı yapınca anlıyorsun onuevet kendimden örnek vereyim 52 kiloydum sürekli de düşmeye devam ediyordu çünkü 2000 kalori civarında anca alıyordum ilk başta 2500 daha sonra 3000 kalori civarlarında aldım bunun 500-700 kalorisi gainerden gelen kaloriydi 2 ayda yaklaşık 10 kilo aldım 63 kiloları gördüm bu süreçte sporda yapıyordum bu arada daha sonra kalori hesabı yapmayı bıraktım öğün sayısını 4-5 den 3 e düşürdüm dolayısıyla tekrar kilo verdim 59 kilo civarlarındayım şuan mantığı çok basit aslında neden karmaşıklaştırıyorlar anlamıyorum
3-4 ay belli bir kalori alıp kilo alamadıysan kaloriyi arttırıp devam etmelisinEvet
Bende kullansam kilo alirmiym
aynen vücut tipinin önemi var aslında bazı günler kaloriyi tamamlamak için midem bulanarak yemek yediğimi bilirim midem çok dolu olduğu için uyuyamadığım günler gerçi o günler genelde 4000 kalori civarına çıkıyordumaslında en büyük sebebi çok yediklerini sanıyorlar ve bir hastalıkları vb. olduğunu düşünüp başka yöntemler arıyorlar ama halbuki yedikleri kalori olarak hiçbirşey,kalori hesabı yapınca anlıyorsun onu
benim gibi öğün yerine değildi normal öğünlerine extra kalori fazlası oluşturmak için kullanırsan almama ihtimalin yok internetten boyunu kilonu vs yazıp günde ne kadar kalori alman gerektiğini öğrenebilirsin üzerine 500 hatta yapabiliyorsan 1000 kalori fazlasını alırsan çok iyi olurBende kullansam kilo alirmiym
evet buda önemli bazıları çok şekerli oluyor şişkinlik yapıyor vs daha önce o ürünü kullanmış birilerine sor kesinlikleEğer Gainer alacaksan tadının güzel olmasına dikkat et bence. Zorla içmek zorunda kalırsın.
Aldığınız kalori düşük kalıyor demek ki. Spor yapmadan kilo almak görüntü açısından sizi tahmin etmez. Daha fazla yemelisiniz. Protein ve karbonhidrat açısından zengin besinleri kullanmalısınız.kilo alamadığım için sporum boşa gidiyordu bu yüzden 4 ay önce sporu komple kestim fakat bugün tekrar başlama isteği geldi fakat yine zayıflığımdan dolayı sporum boşa gidecek dedim ve gainer almayı düşündüm bu yüzdende konu açtım.
Benim bildiğim kadarıyla spor yapıp bir yandan kilo almak isteyenler için en iyi seçenek bcaa. Sadece fikrimi söyledim böyle saçma tavırlara gerek yok biliyorsan söyle geç.Pilav yiyip kilo alinca pilavi birakinca sonuyormusun knk
Gaineri ne saniyorsun anlamadim
Kahkaha attim dostum gainer ile bcaa arasinda nasil bir bag kurdunda bu yorumu yaptin anlamadim