Neler Yeni

Gaineri bırakma sonrası sönme yapar mı?

r4NG3r

80+ Silver
belli ki uymamış yoksa olmama ihtimali yok yani kalori fazlası oluşturup kilo almamak imkansız
aynen öyle inanılmaz bir bilgi kirliliği var bu konuda maalesef türkiyede :D yapacakları basit bir kalori hesabı ama zart zort yöntemler deniyorlar :D

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
Gainer'a özel bana kalırsa. Çünkü gainer'ı bıraktıktan sonra epey kilo verdim ve sonra verdiğim kiloları karbonhidrat ağırlıklı beslenerek tekrar aldım. Ama hala bir sönme yok vücudumda.
yani aslında gainerin normal besinden bi farkı yok bence istisnai bir durumdur

r4NG3r

80+ Silver
Gainer'a özel bana kalırsa. Çünkü gainer'ı bıraktıktan sonra epey kilo verdim ve sonra verdiğim kiloları karbonhidrat ağırlıklı beslenerek tekrar aldım. Ama hala bir sönme yok vücudumda.
gaineri bıraktıktan sonra demekki az kalori alarak yola devam etmişsin kalorini yeterli aldın ve kilo verdin öyle birşeyin imkanı yok

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
CesarVialpando

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
aynen öyle inanılmaz bir bilgi kirliliği var bu konuda maalesef türkiyede :D yapacakları basit bir kalori hesabı ama zart zort yöntemler deniyorlar :D
evet kendimden örnek vereyim 52 kiloydum sürekli de düşmeye devam ediyordu çünkü 2000 kalori civarında anca alıyordum ilk başta 2500 daha sonra 3000 kalori civarlarında aldım bunun 500-700 kalorisi gainerden gelen kaloriydi 2 ayda yaklaşık 10 kilo aldım 63 kiloları gördüm bu süreçte sporda yapıyordum bu arada daha sonra kalori hesabı yapmayı bıraktım öğün sayısını 4-5 den 3 e düşürdüm dolayısıyla tekrar kilo verdim 59 kilo civarlarındayım şuan mantığı çok basit aslında neden karmaşıklaştırıyorlar anlamıyorum

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,419
İsim
Bilal Tepe
gainerin normal aldığın karbonhidrattan bir farkı yok sen hergün kalori fazlası alırken bir anda almayı bırakırsan aldığın kilo tabii ki gider gainere özel bir durum değil bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne yaptın mesela kalori hesabı yapıp 3 4 ay uydun mu ?
Evet

evet kendimden örnek vereyim 52 kiloydum sürekli de düşmeye devam ediyordu çünkü 2000 kalori civarında anca alıyordum ilk başta 2500 daha sonra 3000 kalori civarlarında aldım bunun 500-700 kalorisi gainerden gelen kaloriydi 2 ayda yaklaşık 10 kilo aldım 63 kiloları gördüm bu süreçte sporda yapıyordum bu arada daha sonra kalori hesabı yapmayı bıraktım öğün sayısını 4-5 den 3 e düşürdüm dolayısıyla tekrar kilo verdim 59 kilo civarlarındayım şuan mantığı çok basit aslında neden karmaşıklaştırıyorlar anlamıyorum
Bende kullansam kilo alirmiym

r4NG3r

80+ Silver
aslında en büyük sebebi çok yediklerini sanıyorlar ve bir hastalıkları vb. olduğunu düşünüp başka yöntemler arıyorlar ama halbuki yedikleri kalori olarak hiçbirşey,kalori hesabı yapınca anlıyorsun onu

Evet

3-4 ay belli bir kalori alıp kilo alamadıysan kaloriyi arttırıp devam etmelisin

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
aslında en büyük sebebi çok yediklerini sanıyorlar ve bir hastalıkları vb. olduğunu düşünüp başka yöntemler arıyorlar ama halbuki yedikleri kalori olarak hiçbirşey,kalori hesabı yapınca anlıyorsun onu
aynen vücut tipinin önemi var aslında bazı günler kaloriyi tamamlamak için midem bulanarak yemek yediğimi bilirim midem çok dolu olduğu için uyuyamadığım günler gerçi o günler genelde 4000 kalori civarına çıkıyordum

Erda Yıldırım

80+ Gold
Eğer Gainer alacaksan tadının güzel olmasına dikkat et bence. Zorla içmek zorunda kalırsın.

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
benim gibi öğün yerine değildi normal öğünlerine extra kalori fazlası oluşturmak için kullanırsan almama ihtimalin yok internetten boyunu kilonu vs yazıp günde ne kadar kalori alman gerektiğini öğrenebilirsin üzerine 500 hatta yapabiliyorsan 1000 kalori fazlasını alırsan çok iyi olur

Eğer Gainer alacaksan tadının güzel olmasına dikkat et bence. Zorla içmek zorunda kalırsın.
evet buda önemli bazıları çok şekerli oluyor şişkinlik yapıyor vs daha önce o ürünü kullanmış birilerine sor kesinlikle

ottoyusuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
YUSUF GÜL
kilo alamadığım için sporum boşa gidiyordu bu yüzden 4 ay önce sporu komple kestim fakat bugün tekrar başlama isteği geldi fakat yine zayıflığımdan dolayı sporum boşa gidecek dedim ve gainer almayı düşündüm bu yüzdende konu açtım.
Aldığınız kalori düşük kalıyor demek ki. Spor yapmadan kilo almak görüntü açısından sizi tahmin etmez. Daha fazla yemelisiniz. Protein ve karbonhidrat açısından zengin besinleri kullanmalısınız.

Enes0-0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enes Ali DEMIR
Pilav yiyip kilo alinca pilavi birakinca sonuyormusun knk

Gaineri ne saniyorsun anlamadim 😂

Kahkaha attim dostum gainer ile bcaa arasinda nasil bir bag kurdunda bu yorumu yaptin anlamadim
Benim bildiğim kadarıyla spor yapıp bir yandan kilo almak isteyenler için en iyi seçenek bcaa. Sadece fikrimi söyledim böyle saçma tavırlara gerek yok biliyorsan söyle geç.

Yusufya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Yusuf H.
Instagram
yhzltrk
Steam
yusufya
Discord
Youfi#1616
kanka gainer çok şekerli ya, hardline carbopure var karb yükle en azından sırf karbla birnevi daha sağlıklı kilo alabilirsin bence

Top Bottom