Neler Yeni

Gaineri bırakma sonrası sönme yapar mı?

rıza baba

80+ Bronze
Düzenli beslenme vs. her şeyi denedim fakat kilo aldığım gibi 1 gün sonra gidiyor bu linkdeki gainer ne kadar faydalı olur?
hardline markasını tavsiye ederim

r4NG3r

80+ Silver
Düzenli beslenme vs. her şeyi denedim fakat kilo aldığım gibi 1 gün sonra gidiyor bu linkdeki gainer ne kadar faydalı olur?
Dostum kilo alip verme bu işler 1 gunde olacak isler degil,sen su felan topluyorsundur yedikce karnin sisiyordur onu kilo aldim saniyorsundur tabii ki 1 gunde gider,sen bi kalori hesabi yap kalori fazlasi al kilo almaman gibi birsey mumkun değil

Ablaci

80+
Dostum kilo alip verme bu işler 1 gunde olacak isler degil,sen su felan topluyorsundur yedikce karnin sisiyordur onu kilo aldim saniyorsundur tabii ki 1 gunde gider,sen bi kalori hesabi yap kalori fazlasi al kilo almaman gibi birsey mumkun değil
asıl soru attığım gainerin faydası olur mu?

r4NG3r

80+ Silver
Senin gunluk kalorin 3000 ise sen haftanin 6 gunu 3300 al sonra 1 gun hicbirsey yeme tum emeklerin bosa gider fatsecret indirip kalori hesabini yap kaloriyi ne ile doldurursan doldur kreatin vb bunlardan medet umma kreatinin kullanim amaci kilo almak degil zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

asıl soru attığım gainerin faydası olur mu?
Faydasi olur mu derken gainer dedigin seyin gunluk porsiyonu 300 500 kalori birsey,hadi 700 olsun,sen 3000 kalori alman gerekirken gaineri kullanmana ragmen 2500de kalirsan gene kilo alamazsin yani gene kalori hesabi yapmam lazim

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Kangal Kangaoğlu
Gainer kullanan bir tanıdığım vardı çok kısa sürede vücut hayvan gibi oldu ama gainer su topluyor diye biliyorum. Bence kısa sürede çok fazla yapmanın imkanı yok.

ottoyusuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
YUSUF GÜL
Kilo alamıyorum o yüzden gainer almaya karar verdim fakat gaineri bırakınca kilolar gidiyormuş doğru mu?
Gainer kullanımını ikiye ayırmak gerekir. Ağırlık idmanı veya spor yapıyorsanız ve gainer kullanıyorsanız kilo verseniz bile sarkma dediğiniz durum oluşmaz. Kas kazanımı ile çok daha diri bir vücudunuz olur.
Spor yapmadan sadece kilo alımı için kullanıyorsanız dediğiniz durumun beslenme alışkanlığınıza göre oluşma durumu olabilir. Gainer kullanımını bırakınca kalori açığı oluşur. Bu da kilo vermenize sebep olur. Çok yağlı bir vüdunuz var ise sarkma oluşma ihtimali yüksek.
Tavsiye olarak sağlıklı bir şekilde kilo almak istiyorsanız gainer ile birlikte fiziksel aktivite yapmanızda fayda var.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
CesarVialpando

Ablaci

80+
Gainer kullanımını ikiye ayırmak gerekir. Ağırlık idmanı veya spor yapıyorsanız ve gainer kullanıyorsanız kilo verseniz bile sarkma dediğiniz durum oluşmaz. Kas kazanımı ile çok daha diri bir vücudunuz olur.
Spor yapmadan sadece kilo alımı için kullanıyorsanız dediğiniz durumun beslenme alışkanlığınıza göre oluşma durumu olabilir. Gainer kullanımını bırakınca kalori açığı oluşur. Bu da kilo vermenize sebep olur. Çok yağlı bir vüdunuz var ise sarkma oluşma ihtimali yüksek.
Tavsiye olarak sağlıklı bir şekilde kilo almak istiyorsanız gainer ile birlikte fiziksel aktivite yapmanızda fayda var.
kilo alamadığım için sporum boşa gidiyordu bu yüzden 4 ay önce sporu komple kestim fakat bugün tekrar başlama isteği geldi fakat yine zayıflığımdan dolayı sporum boşa gidecek dedim ve gainer almayı düşündüm bu yüzdende konu açtım.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,419
İsim
Bilal Tepe
Ben 2 yıldır ne yaptıysam kilo alamadım kilo almak için ek takviye onerirmisiniz?

r4NG3r

80+ Silver
Yapıyor. Tecrübeyle sabit. Bana kalırsa alma.
gainerin normal aldığın karbonhidrattan bir farkı yok sen hergün kalori fazlası alırken bir anda almayı bırakırsan aldığın kilo tabii ki gider gainere özel bir durum değil bu

Ben 2 yıldır ne yaptıysam kilo alamadım kilo almak için ek takviye onerirmisiniz?
ne yaptın mesela kalori hesabı yapıp 3 4 ay uydun mu ?

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
CesarVialpando
gainerin normal aldığın karbonhidrattan bir farkı yok sen hergün kalori fazlası alırken bir anda almayı bırakırsan aldığın kilo tabii ki gider gainere özel bir durum değil bu

ne yaptın mesela kalori hesabı yapıp 3 4 ay uydun mu ?
Gainer'a özel bana kalırsa. Çünkü gainer'ı bıraktıktan sonra epey kilo verdim ve sonra verdiğim kiloları karbonhidrat ağırlıklı beslenerek tekrar aldım. Ama hala bir sönme yok vücudumda.

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter