Gaineri bırakma sonrası sönme yapar mı?

Düzenli beslenme vs. her şeyi denedim fakat kilo aldığım gibi 1 gün sonra gidiyor bu linkdeki gainer ne kadar faydalı olur?
hardline markasını tavsiye ederim

Düzenli beslenme vs. her şeyi denedim fakat kilo aldığım gibi 1 gün sonra gidiyor bu linkdeki gainer ne kadar faydalı olur?
Dostum kilo alip verme bu işler 1 gunde olacak isler degil,sen su felan topluyorsundur yedikce karnin sisiyordur onu kilo aldim saniyorsundur tabii ki 1 gunde gider,sen bi kalori hesabi yap kalori fazlasi al kilo almaman gibi birsey mumkun değil

Dostum kilo alip verme bu işler 1 gunde olacak isler degil,sen su felan topluyorsundur yedikce karnin sisiyordur onu kilo aldim saniyorsundur tabii ki 1 gunde gider,sen bi kalori hesabi yap kalori fazlasi al kilo almaman gibi birsey mumkun değil
asıl soru attığım gainerin faydası olur mu?

Senin gunluk kalorin 3000 ise sen haftanin 6 gunu 3300 al sonra 1 gun hicbirsey yeme tum emeklerin bosa gider fatsecret indirip kalori hesabini yap kaloriyi ne ile doldurursan doldur kreatin vb bunlardan medet umma kreatinin kullanim amaci kilo almak degil zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

asıl soru attığım gainerin faydası olur mu?
Faydasi olur mu derken gainer dedigin seyin gunluk porsiyonu 300 500 kalori birsey,hadi 700 olsun,sen 3000 kalori alman gerekirken gaineri kullanmana ragmen 2500de kalirsan gene kilo alamazsin yani gene kalori hesabi yapmam lazim

Gainer kullanan bir tanıdığım vardı çok kısa sürede vücut hayvan gibi oldu ama gainer su topluyor diye biliyorum. Bence kısa sürede çok fazla yapmanın imkanı yok.

Kilo alamıyorum o yüzden gainer almaya karar verdim fakat gaineri bırakınca kilolar gidiyormuş doğru mu?
Gainer kullanımını ikiye ayırmak gerekir. Ağırlık idmanı veya spor yapıyorsanız ve gainer kullanıyorsanız kilo verseniz bile sarkma dediğiniz durum oluşmaz. Kas kazanımı ile çok daha diri bir vücudunuz olur.
Spor yapmadan sadece kilo alımı için kullanıyorsanız dediğiniz durumun beslenme alışkanlığınıza göre oluşma durumu olabilir. Gainer kullanımını bırakınca kalori açığı oluşur. Bu da kilo vermenize sebep olur. Çok yağlı bir vüdunuz var ise sarkma oluşma ihtimali yüksek.
Tavsiye olarak sağlıklı bir şekilde kilo almak istiyorsanız gainer ile birlikte fiziksel aktivite yapmanızda fayda var.

Gainer kullanan bir tanıdığım vardı çok kısa sürede vücut hayvan gibi oldu ama gainer su topluyor diye biliyorum. Bence kısa sürede çok fazla yapmanın imkanı yok.
kısa sürede yapmayacağım zaten.

Gainer kullanımını ikiye ayırmak gerekir. Ağırlık idmanı veya spor yapıyorsanız ve gainer kullanıyorsanız kilo verseniz bile sarkma dediğiniz durum oluşmaz. Kas kazanımı ile çok daha diri bir vücudunuz olur.
Spor yapmadan sadece kilo alımı için kullanıyorsanız dediğiniz durumun beslenme alışkanlığınıza göre oluşma durumu olabilir. Gainer kullanımını bırakınca kalori açığı oluşur. Bu da kilo vermenize sebep olur. Çok yağlı bir vüdunuz var ise sarkma oluşma ihtimali yüksek.
Tavsiye olarak sağlıklı bir şekilde kilo almak istiyorsanız gainer ile birlikte fiziksel aktivite yapmanızda fayda var.
kilo alamadığım için sporum boşa gidiyordu bu yüzden 4 ay önce sporu komple kestim fakat bugün tekrar başlama isteği geldi fakat yine zayıflığımdan dolayı sporum boşa gidecek dedim ve gainer almayı düşündüm bu yüzdende konu açtım.

Ben 2 yıldır ne yaptıysam kilo alamadım kilo almak için ek takviye onerirmisiniz?

Yapıyor. Tecrübeyle sabit. Bana kalırsa alma.
gainerin normal aldığın karbonhidrattan bir farkı yok sen hergün kalori fazlası alırken bir anda almayı bırakırsan aldığın kilo tabii ki gider gainere özel bir durum değil bu

Ben 2 yıldır ne yaptıysam kilo alamadım kilo almak için ek takviye onerirmisiniz?
ne yaptın mesela kalori hesabı yapıp 3 4 ay uydun mu ?

gainerin normal aldığın karbonhidrattan bir farkı yok sen hergün kalori fazlası alırken bir anda almayı bırakırsan aldığın kilo tabii ki gider gainere özel bir durum değil bu

ne yaptın mesela kalori hesabı yapıp 3 4 ay uydun mu ?
Gainer'a özel bana kalırsa. Çünkü gainer'ı bıraktıktan sonra epey kilo verdim ve sonra verdiğim kiloları karbonhidrat ağırlıklı beslenerek tekrar aldım. Ama hala bir sönme yok vücudumda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,767
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri