Arama sonuçları: *

1. ynsemreuzun

Asus p5g41c-m lx anakart sistem toplama

hocam işlemciyi bilmiyorum ekran kartıda çok eski ve gücü yetersiz arkadaşım ryzen 3 1200 ve rx570 le cs2 yi oynayamadı rahat bir şekilde bu sebepten kendisine sistem dizdi
  2. ynsemreuzun

9800x3D Fiyat performans Soğutma Tavsiyesi + gerekirse uyumlu kasa

ahahah bencede hocam ucuz olup en kaliteli olan
  3. ynsemreuzun

9800x3D Fiyat performans Soğutma Tavsiyesi + gerekirse uyumlu kasa

hocam ucuz bir şey arıyorsanız şu ürün gerçekten fiyatında rakipsiz https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-enermax-liqmaxflo-sr-elc-lmf360-sf-360-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,892926604.html
  4. ynsemreuzun

Asus p5g41c-m lx anakart sistem toplama

hocam 10k bütçeniz varsa ikinci el bir sistem toplayabilirsiniz amd işlemcili güçlü bir sistem ddr4 sistem toplanır rahatça
  5. ynsemreuzun

Rtx 3080 e psu onerisi

hocam galiba üst seviye bir model tam bilmiyorum o piyasayı
  6. ynsemreuzun

Yardım Kulaklığımın mikrofonu çalışmıyor

dostum kablonun ucu 1 tane jak kablosu ise ondan sadece ses alabilirsin jak kablosunu ikiye ayıran bir dönüştürücü var kulaklığın kablosunu dönüştürü kabloya dönüştürü kabloyuda bilgisayar taktığında sorun düzelecektir büyük ihtimalle dönüştürücü kablo ikiyr ayırıyor kulaklık ve mikrofon diye
  7. ynsemreuzun

Rtx 3080 e psu onerisi

hocam bütçeye 5000 yazmışsınız ama 1800 2000 arasındaki modellerde fazlasıyla işinizi görür
  8. ynsemreuzun

AM4 için en güçlü oyun işlemcisi öneriler?

bütçeniz nedir hocam
  9. ynsemreuzun

ALACAĞIM bilgisayarın özelikleri sizce iyi mi? DÜŞÜK BÜTÇE

fps değerlerini ne güzel de sallamışlar bayılırım böyle ilanlara :D
  10. ynsemreuzun

RX 7700XT R5 7500F İçin Anakart Önerisi

bu model colorfulun pci 5.0 yani b850 x870 gibi anakartlarla aynı veri yoluna sahip ileride takacağınız ryzen 9000 ve ya bir sonraki 10000 mi olur bilmiyorum o işlemcilerden tam performans alırsınız diğer b650ler pci 4.0
  11. ynsemreuzun

🔥İndirim 🔥BlackShark V2X 1997TL🔥

ilk gaming kulaklığınız mı hocam yoksa başka bir kulaklıktan mı geçtiniz
  12. ynsemreuzun

2500 3000 tl wireless kulaklık onerisi

merhaba hocam ikinci el istemiyorum yazmışsınız ama elimde 2 hafta önce alıp maksimum 3 saat kullandığım bir kulaklık var ilgilenirseniz dmden yazabilirsiniz sıfır kutulu her şeyi var
  13. ynsemreuzun

Rx 6600 1. el ve rx 6600 2. el ekran kartı farkı var mıdır arada

yani ikinci el piyasasına bakın fiyatları aklınızda tutun pc ci tanıdık fahiş bir fiyat söylerse kendiniz alın bu kartın ederi maksimum 5 5buçuk
  14. ynsemreuzun

yani doğru tedbirler alınarak kesinlikle ikinci el alırdım sıfırının o fiyatı hak ettiğini düşünmüuorum çünkü sıfırı fiyatına daha güzel ikinci el nvidia kartları alaibliyorsunuz yani testlerini yaparak ikinci el alın derim
  15. ynsemreuzun

hocam başlığı tam anlamadım sıfır ve ikinci el arasında fark var mıdır mı sorunuz
  16. ynsemreuzun

🔥İndirim 🔥BlackShark V2X 1997TL🔥

ranked fps oyunları için çok yetersiz bir kulaklık olduğunu düşünyorum h7 nin aldım 1 saat kullanamadım ses kalitesi çok kötü iade ettim almadılar geri gönderdiler elimde kaldı satmaya çalışıyorum
  17. ynsemreuzun

Sesten anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi!!!

hocam şansımı zorluyorum işte bir ümit düzelir diye 1738948120 hoparlör kalitesinden sorun büyük ihtimalle hocam
  18. ynsemreuzun

hocam terimleri çok bilmiyorum kusuruma bakmayın yani ranked fps oyunu oynarken yetersiz geldi kalitesiz geldi ses az çokluğundan değilde
  19. ynsemreuzun

Merhaba arkadaşlar havit fuxi h7 kulaklığım var ve ses kalitesinden memnun değilim Fxsound kullanarak çözmeye deneyeceğim çünkü iade kabul olmadı en iyi fxsound ayarlarını bilenler veya bu kulaklık için tavsiyelerinizi bekliyorum iyi forumlar...
  20. ynsemreuzun

Battlefield 5'te MSI Afterburner ile FPS gözükmüyor

hayırlı olsun hocam imzaya anakartı hatalı yazmışınız galiba :)
Top Bottom