Neler Yeni

Sesten anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yunus Emre Uzun
Merhaba arkadaşlar havit fuxi h7 kulaklığım var ve ses kalitesinden memnun değilim Fxsound kullanarak çözmeye deneyeceğim çünkü iade kabul olmadı en iyi fxsound ayarlarını bilenler veya bu kulaklık için tavsiyelerinizi bekliyorum iyi forumlar...

Shourd

80+ Gold
Merhaba arkadaşlar havit fuxi h7 kulaklığım var ve ses kalitesinden memnun değilim Fxsound kullanarak çözmeye deneyeceğim çünkü iade kabul olmadı en iyi fxsound ayarlarını bilenler veya bu kulaklık için tavsiyelerinizi bekliyorum iyi forumlar...
Ses kalitesinin neyinden memnun değilsiniz mesela bass mı tiz ler mi veya suround kalitesinden mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yunus Emre Uzun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses kalitesinin neyinden memnun değilsiniz mesela bass mı tiz ler mi veya suround kalitesinden mi
hocam terimleri çok bilmiyorum kusuruma bakmayın yani ranked fps oyunu oynarken yetersiz geldi kalitesiz geldi ses az çokluğundan değilde

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
991
İsim
Cücümbiş
sesin azlığından çokluğundan şikayetçi değilsen diğer ayarları yazılımsal olarak çözemezsin ki sat 2. el

Shourd

80+ Gold
hocam terimleri çok bilmiyorum kusuruma bakmayın yani ranked fps oyunu oynarken yetersiz geldi kalitesiz geldi ses az çokluğundan değilde
O zaman fazla bişi yapamazsınız peki kablolu densiniz mi o kulaklık kabloluda çalışabiliyor olmalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yunus Emre Uzun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sesin azlığından çokluğundan şikayetçi değilsen diğer ayarları yazılımsal olarak çözemezsin ki sat 2. el
hocam şansımı zorluyorum işte bir ümit düzelir diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman fazla bişi yapamazsınız peki kablolu densiniz mi o kulaklık kabloluda çalışabiliyor olmalı
hoparlör kalitesinden sorun büyük ihtimalle hocam

Shourd

80+ Gold
hocam şansımı zorluyorum işte bir ümit düzelir diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

hoparlör kalitesinden sorun büyük ihtimalle hocam
yok kabloluda fark oluyor diye biliyorum denediniz mi kablolu olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,611