Neler Yeni

RX 7700XT R5 7500F İçin Anakart Önerisi

Lurians

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih Lurians
Bütçe
6500
Dostlar, öncelikle merhabalar.

4.500 - 6.500 TL arası bir anakart arıyorum, ancak hangisi iyi, hangisi değil pek bir bilgim yok. Ufak düzeyde overclock yapabileceğim ve 7000 serisini destekleyecek bir anakart olursa çok sevinirim.

Marka sıralamamı MSI, ASUS ve Gigabyte olarak düşündüm. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

İyi forumlar!

Lurians

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih Lurians
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

quartle

80+ Gold

Colorful markasına karşı sebepsiz bir ön yardım var. sizce Asus, Msi, Gigabayt gibi markalar almak daha mantıklı değil mi?​

önyargınızı anlıyorum ama colorful sağlam markadır bu fiyatta alınabilecek en iyi anakart msi asus vs. varyasyonlardan daha iyi pişman olmazsınız emin olun

Lurians

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih Lurians
İleride r7 7800x3d geçmeyi düşünüyorum sizce problem yaşatır mı? ve ortalama bir overclock için ideal midir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

önyargınızı anlıyorum ama colorful sağlam markadır bu fiyatta alınabilecek en iyi anakart msi asus vs. varyasyonlardan daha iyi pişman olmazsınız emin olun
peki son defa şöyle sorayım Asus Prime B650M-K mı derdiniz yoksa Colorful'mu?

quartle

80+ Gold
İleride r7 7800x3d geçmeyi düşünüyorum sizce problem yaşatır mı? ve ortalama bir overclock için ideal midir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki son defa şöyle sorayım Asus Prime B650M-K mı derdiniz yoksa Colorful'mu?
colorful kesinlikle ilerde 7800x3d takıcam demişsiniz bir de colorful anakart 15faz

Lurians

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih Lurians
colorful kesinlikle ilerde 7800x3d takıcam demişsiniz bir de colorful anakart 15faz
açıkcası aklımın ucundan bile colorful geçmiyordu ama dediğiniz üzere kısa bir araştırma yaptım, gayet güzel bir model ve marka olduğun ancak tek probleminin bios update olduğunu gördüm ve şöyle bir sıkıntım var karışık bioslarda ne yapacağımı bilmiyorum hani basit bir yapıya mı sahip yoksa karmaşık bir yapıya mı sahip emin değilim bu konuda bir bilginiz var mı?

quartle

80+ Gold
açıkcası aklımın ucundan bile colorful geçmiyordu ama dediğiniz üzere kısa bir araştırma yaptım, gayet güzel bir model ve marka olduğun ancak tek probleminin bios update olduğunu gördüm ve şöyle bir sıkıntım var karışık bioslarda ne yapacağımı bilmiyorum hani basit bir yapıya mı sahip yoksa karmaşık bir yapıya mı sahip emin değilim bu konuda bir bilginiz var mı?
biosu sık sık güncelleme alan bir model arayüzünü bilmiyorum ama sizi sıkıntıya sokacak bir şey olmaz forumda kullanan çokca kişi var zaten onlara sorarsınız takıldıgınız yer olursa

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yunus Emre Uzun

Colorful markasına karşı sebepsiz bir ön yardım var. sizce Asus, Msi, Gigabayt gibi markalar almak daha mantıklı değil mi?​

bu model colorfulun pci 5.0 yani b850 x870 gibi anakartlarla aynı veri yoluna sahip ileride takacağınız ryzen 9000 ve ya bir sonraki 10000 mi olur bilmiyorum o işlemcilerden tam performans alırsınız diğer b650ler pci 4.0

Captain Barbossa

80+ Bronze
Çoğu kullanıca da olan o ön yargılı colorful anakartı sorunsuz kullanıyorum. Fiyat performans kartı .O fiyatlara bilinen markalarda genelde boş kartlar var. Anakart desteklediği özelliklerle rakiplerine göre dolu bir kart.

Seçim sizin.

Lurians

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih Lurians
biosu sık sık güncelleme alan bir model arayüzünü bilmiyorum ama sizi sıkıntıya sokacak bir şey olmaz forumda kullanan çokca kişi var zaten onlara sorarsınız takıldıgınız yer olursa
bu model colorfulun pci 5.0 yani b850 x870 gibi anakartlarla aynı veri yoluna sahip ileride takacağınız ryzen 9000 ve ya bir sonraki 10000 mi olur bilmiyorum o işlemcilerden tam performans alırsınız diğer b650ler pci 4.0
Çoğu kullanıca da olan o ön yargılı colorful anakartı sorunsuz kullanıyorum. Fiyat performans kartı .O fiyatlara bilinen markalarda genelde boş kartlar var. Anakart desteklediği özelliklerle rakiplerine göre dolu bir kart.

Seçim sizin.
Destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. peki son defa şunu sorayım,

BATTLE-AX B650M-PLUS V14​

BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi V15​

Bu iki model arasında hangisini tercih etmeliyim. ve bu anakarta uygun ve kullanışlı bir ram öneriniz var mıdır?

quartle

80+ Gold
Destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. peki son defa şunu sorayım,

BATTLE-AX B650M-PLUS V14​

BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi V15​

Bu iki model arasında hangisini tercih etmeliyim. ve bu anakarta uygun ve kullanışlı bir ram öneriniz var mıdır?
tek fark wifi galiba size kalmış orası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,604
Üyeler
167,526
Son üye
can250
Top Bottom