evet rx 6600 alıcam da bütcemde kısıtlı oldugu icin abim 15 gün daha bekle sıfırını alalım arada çok fark olur diyor kendisi cok anlamıyor da pc hakkında bende o farkı merakımdan soruyorumhocam başlığı tam anlamadım sıfır ve ikinci el arasında fark var mıdır mı sorunuz
sarı siteden almıyayım demi babamın kuzeni var pcci oda ona soruyum mu sizceyani doğru tedbirler alınarak kesinlikle ikinci el alırdım sıfırının o fiyatı hak ettiğini düşünmüuorum çünkü sıfırı fiyatına daha güzel ikinci el nvidia kartları alaibliyorsunuz yani testlerini yaparak ikinci el alın derim
gtx serisi düşünmüyorum hocamİkinci el 1080 ti bakabilrsin.
yani ikinci el piyasasına bakın fiyatları aklınızda tutun pc ci tanıdık fahiş bir fiyat söylerse kendiniz alın bu kartın ederi maksimum 5 5buçuksarı siteden almıyayım demi babamın kuzeni var pcci oda ona soruyum mu sizce
valla sarı sitede en düşük gördüğüm 6 civarı olması lazımyani ikinci el piyasasına bakın fiyatları aklınızda tutun pc ci tanıdık fahiş bir fiyat söylerse kendiniz alın bu kartın ederi maksimum 5 5buçuk
Temmuz 2024'te 3.750'ye aldım hocam. Letgo, Sahibinden, Facebook Marketplace falan araştırmak lazım. Facebookta almadan önce iyice garantileyin gerçek olduğunu, dolandırıcı çok fazla var Facebookta.valla sarı sitede en düşük gördüğüm 6 civarı olması lazım