Arama sonuçları: *

1. L

İşlemci soğutucu sizce hangisi ?

Tamamdır üstad eyvallah
  2. L

Yok en uzun kullanımda 85 gördü 10 dakika soğutup tekrar kullanıyorum.
  3. L

Teşekkür ederim son olarak Antep'te yaşıyorum hava sıcaklığı 40 derecelerde gün içerisinde işlemci yükte 85 dereceyi buluyor sogutucu gelene kadar bu şekilde kullanmam problem olur mu ? 1721216784 Teşekkür ederim . 👍
  4. L

Çift fan versiyonu sığar mı acaba
  5. L

MSI MAG Forge M100A kasa için çok büyük değil mi ve fiyat farkına değer mi ?
  6. L

MSI MAG Forge M100A
  7. L

Malum havalar sıcak işlemci yanıyor. Siz hangisini önerirsiniz veya bunun dışında varsa önerilere açığım. İşlemci: Ryzen 5 5600 Anakart: MSI B450M-A Pro Max 1. Seçenek...
  8. L

Yardım! Windows güç seçenekleri otomatik sıfırlanıyor

Güç seçenekleri her bilgisayarı kapatıp açmam da sıfırlanıp dengeli moda geçiyor yüksek performans seçiyorum kapatıp açıyorum sıfırlanıyor var mı bir çözümü ?
  9. L

TECHNOPAT-THREE kasasını önerir misiniz?

Hocam adam ddr5 sistem atmış ddr4 ile karşılaştırıp bir de pahalı diyorsunuz?
  10. L

Yardım 30K Bütçeye Laptop Önerisi

Bütçe 30k sinirsa ...
  11. L

Yardım Gameloop Pubg Mobile çook kasıyor

Aga bende merak ettim bana da
  12. L

Kulaklık Öneri (Kablolu/Kablosuz)

https://www.amazon.com.tr/dp/B09GW8F64V/ref=asc_df_B09GW8F64V1696649400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B09GW8F64V&linkCode=asn
  13. L

Çözüldü✓ LG 27GR75Q-B vs ASUS Tuf Gaming VG27AQZ ?

2k monitör arayışındayım bunların arasında kaldım sizce hangisi daha iyi veya ekstra öneriniz varsa benzer bütçe de ? https://www.amazon.com.tr/LG-27GR75Q-B-UltraGear-FreeSync-Monit%C3%B6r/dp/B0C6YCTDHF/ref=sr_1_8?keywords=2k+165hz+monit%C3%B6r&qid=1698176061&sr=8-8...
  14. L

monster tulpar t20.6 donma sorunu

SS yüklenmemiş ama Tulpar serisinde benzer sorunları duyuyordum.
  15. L

Go strix 2.4 - İtopya pişmanlığı

Ayarları yaptım github'dan kullanıcılar paylaşmış ama yine çok kötü kulaklığın tizleri resmen kulağımı delip geçiyor.
  16. L

Hocam forumlara da bak istersen ben 1 hafta araştırdım kimse ürüne pedleri kötü dışında bir yorum yapmamış.
  17. L

Onu kötü yorum paylaşmayan e-alışveriş sitelerine söyleyeceksin benim yazdıklarımı paylaşmadılar 1 tane kötü yorum yok.
  18. L

Benim klavyem ve mousem TUF hiç bir sorunum yok yıllardır ama ROG ilk ve son oldu.
Top Bottom