Neler Yeni

TECHNOPAT-THREE kasasını önerir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan ÖZKAYMAK
Bütçe
25000
Merhabalar, arkadaşa hazır kasa almayı düşünüyoruz. İtopyada aşağıdaki kasayı bulduk. Önerir misiniz? Değiştirmemiz gereken parça var mı? Ya da yerine başkasını önerebilir misiniz.
Şimdiden teşekkürler.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba
Merhabalar, arkadaşa hazır kasa almayı düşünüyoruz. İtopyada aşağıdaki kasayı bulduk. Önerir misiniz? Değiştirmemiz gereken parça var mı? Ya da yerine başkasını önerebilir misiniz.
Şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan ÖZKAYMAK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ilk attığınız 6700xt için 4060ti daha iyi bir kart değil mi karşılaştırmalarda öyle yazıyor. İkinci attığınız kasa için ramler ve ssd attığımda kasadakiler daha iyi olduğunu düşünüyorum. Farka değer mi

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba
ilk attığınız 6700xt için 4060ti daha iyi bir kart değil mi karşılaştırmalarda öyle yazıyor. İkinci attığınız kasa için ramler ve ssd attığımda kasadakiler daha iyi olduğunu düşünüyorum. Farka değer mi
Testlerde ne gösteriyorsa o dur. 6700xt sistem daha iyi bence 5200mhz corsair ram de var.
Adata legends m2 kullanıyorum bende memnunum. Farka değmez gibi kullanılanlar kaliteli zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
Hocam adam ddr5 sistem atmış ddr4 ile karşılaştırıp bir de pahalı diyorsunuz?

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Dr Luciano
Şimdiden teşekkürler.
kasa+psu iyi...

Top Bottom