Neler Yeni

Yardım 30K Bütçeye Laptop Önerisi

EmreYunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yunus emre Delimehmet
Bende bu ürün var 10 numaradır çok çok memnunum.

eğer ki çıkabiliyorsanız bunu alın ama https://www.amazon.com.tr/dp/B0C85HX5GW
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke daha anlaşılır bir biçimde yazsanız :/
hocam trend yolda evet pahalı farklı sitelerde aynı ürünü daha ucuza bula bilirsin evet aynı fiyat skalasında 4060 ekran kartları olan ürünlerde fakat bu ürünlerin granti kapsamında sıkıntı çekme olasılıgın yüksek yasadım tecrübe ettim ben bilgisayar yazılım üzerine okuyorum hocalarıma cihaz sordum zaman hp yi önermediler bile onlar yazıcı yapsın dediler asus biraz pahalı olabilir ama bu işlerin basında gelen bi farma

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Bekir Emir
hocam trend yolda evet pahalı farklı sitelerde aynı ürünü daha ucuza bula bilirsin evet aynı fiyat skalasında 4060 ekran kartları olan ürünlerde fakat bu ürünlerin granti kapsamında sıkıntı çekme olasılıgın yüksek yasadım tecrübe ettim ben bilgisayar yazılım üzerine okuyorum hocalarıma cihaz sordum zaman hp yi önermediler bile onlar yazıcı yapsın dediler asus biraz pahalı olabilir ama bu işlerin basında gelen bi farma
o hocaların o zaman bilgisayardan anlamıyormuş, bir marka komple alınmaz diye bir şey yoktur o markanın belli modelleri alınmaz olayı vardır. HP'nin ne gibi bir sorunu varmış şuan elimde cihaz ve gayette her işimde kullanabiliyorum. Aynı özellikte sırf daha iyi marka algısı saçmalığından boş yere para vermeyin

EmreYunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yunus emre Delimehmet
o hocaların o zaman bilgisayardan anlamıyormuş, bir marka komple alınmaz diye bir şey yoktur o markanın belli modelleri alınmaz olayı vardır. HP'nin ne gibi bir sorunu varmış şuan elimde cihaz ve gayette her işimde kullanabiliyorum. Aynı özellikte sırf daha iyi marka algısı saçmalığından boş yere para vermeyinben
Mesaj otomatik birleştirildi:

o hocaların o zaman bilgisayardan anlamıyormuş, bir marka komple alınmaz diye bir şey yoktur o markanın belli modelleri alınmaz olayı vardır. HP'nin ne gibi bir sorunu varmış şuan elimde cihaz ve gayette her işimde kullanabiliyorum. Aynı özellikte sırf daha iyi marka algısı saçmalığından boş yere para vermeyinbe
ben güvenmiyorum casper alt firamalarına ve hp loptoplara ama sen güze almış cihazı almıssın o sana kalmıs adam yardım istemiş bende bildim bilgileri aktardım ben kullandım cihazdan memnum onu paylastım sen kullandın cihazdan memnunsun onu paylastın arkadaş bakar hangisi aklına yatarsaonu alır bu arada marka diye fazla para verilmez algısı bence boş marka diye fazla para istiyosa demekki öbür üründen bi + sı vardır illa cihaz özelligi olark degil

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
Top Bottom