Neler Yeni

Go strix 2.4 - İtopya pişmanlığı

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
Bu forumlarda boşboğaz rogcu tayfa var aman rog olursa en iyisi olur diye öyle bir şey yok bunlar pc dünyasının apple ı adamlar kaliteden işçilikten değil markadan para kazanıyorlar ha bu demek değilki rog kötü tabii ki bazı iyi kaliteli mallarıda var ama arada böyle sırf rog diye yutturulan fason mallarda var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka o konunun linkini atabilirmisin
Benim klavyem ve mousem TUF hiç bir sorunum yok yıllardır ama ROG ilk ve son oldu.

Starlex

80+ Silver
Benim klavyem ve mousem TUF hiç bir sorunum yok yıllardır ama ROG ilk ve son oldu.
Her malına kötü demiyorum, araştırmadan alıyorsunuz ya rog değilmi yaa diye sonra forumlara konu açıyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
Her malına kötü demiyorum, araştırmadan alıyorsunuz ya rog değilmi yaa diye sonra forumlara konu açıyorsunuz
Onu kötü yorum paylaşmayan e-alışveriş sitelerine söyleyeceksin benim yazdıklarımı paylaşmadılar 1 tane kötü yorum yok.

Starlex

80+ Silver
Onu kötü yorum paylaşmayan e-alışveriş sitelerine söyleyeceksin benim yazdıklarımı paylaşmadılar 1 tane kötü yorum yok.
Tabi araştırma dediğin şey bir tek ürün yorumlarından ibaret

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,801
İsim
Oğuz

Starlex

80+ Silver
Hocam forumlara da bak istersen ben 1 hafta araştırdım kimse ürüne pedleri kötü dışında bir yorum yapmamış.
Sizde haklısınız forumlar rog veletleri ile dolu yapacak bir şey yok

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,801
İsim
Oğuz
Hocam Armoury Crate uygulamasını indirip EQ ayarları yaptınız mı ?

Malzeme kalitesi kötü demiştim zaten de ses kalitesi çok berbat hissettirmez diye umuyordum. Ayar yaparsanız biraz daha iyi ses alırsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
Hocam Armoury Crate uygulamasını indirip EQ ayarları yaptınız mı ?

Malzeme kalitesi kötü demiştim zaten de ses kalitesi çok berbat hissettirmez diye umuyordum. Ayar yaparsanız biraz daha iyi ses alırsınız.
Ayarları yaptım github'dan kullanıcılar paylaşmış ama yine çok kötü kulaklığın tizleri resmen kulağımı delip geçiyor.

Top Bottom