Arama sonuçları: *

1. Leon_Was_Here

🔥İndirim Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Konuyu açan arkadaşın bahsettiğine göre taahhüt sıfırdan başlıyor bende o yüzden başvurdum mesaj geldi bakalım Degerli Musterimiz, evde/iste internet hattiniza ait sikayetiniz isleme alinmistir. .... bildirim numarasi ile takip edebilirsiniz. B001 1738741543 Yanlış hatırlamıyorsam bir defa...
  2. Leon_Was_Here

🔥İndirim Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

mesaj attım bakalım umarım gece 3 de aranmam :) . taahhüt'üm 9 ayda doluyor şu an 500 mbit için 635 tl ödüyorum sağolsunlar modem kirası dahil hız yükseltme seçeneği var sadece 1000 mbit için 710 tl yine de güzel fiyat ama taahhüt süresi değişmiyor onun için de son 4 ayda değişiklik...
  3. Leon_Was_Here

🔥İndirim Ryzen 7 9800x3d 21.729TL

Monitörden ziyade yüksek ekran kartı kullanan kişiler için alınabilir onun dışında am5 tercih eden birisi için örneğin bir 4070s ekran kartına bu işlemciye gerek yok bence de . Bu işlemciyi diğerlerinden ayıran özellik çekirdek sayısı değil önbelleği . iş çekirdeğe kalsa 14900k yı geçemez di ama...
  4. Leon_Was_Here

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Dün sipariş toplamı 1200tl ye aldım kabul etmedi yanına 25 tl lik bir ürün ekledim türkiye fiyatları göz önüne alındığında yine değer diye düşündüm yedek de duracak . Arkadaşların bahsettiği şekilde maalesef bende de olmadı .
  5. Leon_Was_Here

En ucuz RTX 5080 53.499TL(Fiyat Güncellendi)

Ben işlemci yükselttim 7500f den 9700x e geçtim 6800 xt ile bu gidişle en az bir sene daha yola devam, arkadaşın dediği gibi kullandığım sistem den pahalı . Acaba yeni amd kartların performansı ve fiyatlandırması nasıl olacak .
  6. Leon_Was_Here

🔥İndirim Sapphire RX 7900 XT Pulse 24.959TL

Esenyurt da bir bilgisayar mağazası yıllardır 2nci el ürünleri sıfır diye satmaya çalışıyor açıklama kısmı hep aynı kutuyu ilk siz açacaksınız , bir ara baktım hepsiburada ya kayıt olmuş yanlış hatırlamıyorsam trbilgisayar adı altında . Benim anlamadığım şikayet aldığı halde halen daha satış...
  7. Leon_Was_Here

🔥İndirim Darmoshark K3 Pro Numpad Wraith Stoklarda!!!

Katılıyorum 1600tl ye sahibinden de geçen hafta kutusu açılmamış k55 pro aldım :ROFLMAO: 1738409775 Yani ürünü bilmiyorum ama %75 klavye kullananlar için olabilir bende mesela her ne kadar bilgisayarı oyun amaçlı kullansam da arada numpad kullanıyorum .
  8. Leon_Was_Here

Öneri RTX3080 10GB VS RX6800XT 16GB

3080 bilmem ama 6800 xt daha fazla ısınan bir kart ortalama 65 70 arası çalışıyor fan ses bastırıyor diyebilirim ama cw sesi de karttan karta göre değişiyor . sıfır için yapacak pek bir şey yok ama 2nci el için denenip alınırsa böyle bir sorununuz da olmaz ;)
  9. Leon_Was_Here

Öneri RTX3080 10GB VS RX6800XT 16GB

Bende tuf 6800xt var evet cw sorunu var ama cw şans işi deneyip alırsanız bir sorun olmaz tercih meselesi tabi ki ama şu an alacak olsam iki kart arasından yine 6800 xt yi tercih ederdim . cw konusunda da az miktarda var ama kulaklık kullandığım için oyunlarda rahatsız olmuyorum şahsen .
  10. Leon_Was_Here

7800x3d'nin bir düşüğü işlemci önerisi

9700x ile 7600x çok farklı kulvarlarda bende düz 9700 bekliyorum ama malum ilk çıkışta biraz fiyatı yüksek oluyor beklememek için 9700x alıcam galiba evet önbellek x3d ye göre daha düşük ama yeni mimarı özellikle ısınma açısından çok iyi şu an bahsettiğin işlemciye en iyi alternatif 9700x .
  11. Leon_Was_Here

🔥İndirim Nothing Phone 2A Plus 12 GB 256 GB (Nothing Türkiye Garantili) 22.999 TL

X7 pro daha cazip en başta işlemci ve daha başka bir çok açıdan daha avantajlı .
  12. Leon_Was_Here

❌İndirim Bitti! Colorful Battle-AX B650M-D Pro 2.849₺

Bence yanlış düşünüyorsunuz o işlemciyi alıyorsan ona göre bir anakart almak lazım aksi gerçekten komik olur . Mesela ben sistem dizerken çok bütçem yoktu işlemciyi 7500f aldım ama anakartı bir tık yüksek tuttum biliyordum ki am4 de ki gibi birkaç nesil upgrade destekleyecek şu an x3d bütçemi...
  13. Leon_Was_Here

🔥İndirim Fiyat/Performans R5 5600X VE RTX 4060 23K Thermalright King soğutucu dahil.

İlla ki takılıyor ama ileriye dönük 1 tb da artık yetmiyor tabi kullanıcaya göre değişir ayrıca sistem için ssd yi bölmektense windows un ayrı bir diske yüklenmesi bana daha sağlıklı geliyor .
  14. Leon_Was_Here

🔥İndirim Iyzico uygulaması ile ödemelerde %20 gerçek indirim

3 adet thermalrigt 14cm fan aldım edeti 319tl ye geldi . bu arada 14cm argb fan da geri ödeme olmasa bile bu fiyata pek seçenek yok . Geçen hafta enermax 360'lık sıvı soğutucu aldım keşke o zaman farketseydim bu kampanyayı :(
  15. Leon_Was_Here

Yanıyor gibi Corsair iCUE H150i RGB Elite White 360 mm 4299TL

Corsair ürünleri her zaman pahalı, kalitesine bir şey dediğim yok ama araştırılırsa daha uyguna daha kaliteli ürünler bulmak mümkün . Bana göre de bu üründe özellikle beyaz renk arayanlar cazip onun dışında bir şey yok . 1737892402 Bir çılgınlık yaptım performax perfan 360k dan enermax 360 lığa...
  16. Leon_Was_Here

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Aslında ihtiyacı olan için 1680 tl ye de alınır ama bu 27 euro sınırı nasıl olacak peki , bu haliyle gümrükte takılmaz mı ?
  17. Leon_Was_Here

🔥İndirim Fiyat/Performans R5 5600X VE RTX 4060 23K Thermalright King soğutucu dahil.

Bütçesi fazla olmayan için b550 anakart seçilebilir ilerleyen zamanda 1 tb ssd desteği ile mis gibi sistem olur .
  18. Leon_Was_Here

Bios güncellemesi ile ilgili

Normal kullanıcı olarak eğer sisteminizde bir sorun yoksa hiç yapmasanız bile eksikliğini anlamazsınız (yanlış anlaşılmasın yapmanıza gerek yoktur demiyorum) ama kesinlikle yapılması gerekir şahsen kendi adıma beta sürümleri hariç her sürümde güncellerim . sıklık kısmı size kalmış ama modeline...
  19. Leon_Was_Here

VAKKI Tornavida seti 25 parça 140 ₺

Hocam bu fiyata çok bir beklentim yok zaten basit işler için kullanacağım ama yine de bilgilendirme için teşekkürler .
  20. Leon_Was_Here

VAKKI Tornavida seti 25 parça 140 ₺

Mıknatıslı mı bilgisi olan varsa yeşillendirsin lütfen
Top Bottom