Arama sonuçları: *

1. SEmrey

Bu 3 Mouse'dan sizce hangisi?

Bide şöyle düşün evine kutusu açılmış mouse geliyor. Senden önce bir başkası beğenmemiş ve iade etmiş.
  2. SEmrey

Mesela bir mouse'da yan tuşlarım çalışmamaya başladı, garantiye yolladım adamlar düzeltip yolladılar. Diğer bir mouse'umda scroll tekerleğinde sapmalar oluyordu adamlar Encoder değiştirip bide üstüne 0 skatez takıp yolladılar. Yani nedense hiç bu tür durumlarda kapıdan çevrilmedim. Eminim sorun...
  3. SEmrey

Niye iade politikasına takılıyorsunuz hiç anlamıyorum. Adamlar açılmış paketli ürünü iade almıyor. Eğer onun dışında bir problem yaşarsanız yardımcı olup tamirini yapıyorlar ( Düşürüp kırmadığınız veya bilerek zarar vermediğiniz sürece.)
  4. SEmrey

Çözüldü✓ Yüksek hz mouse pc yi yorar mı

Ayrıca 1700 TL'ye 8000hz kullanabileceğin mouse yok ki. Ajazz dışında tabii. Hangi mouse'u düşünüyorsun
  5. SEmrey

Hz işi bana göre boş geliyor. Elle hissedilir bir şey yok bana göre. Birden fazla mouse denediğim halde Lamzu Maya4K, Superlight 2 gibi üst seviye mouselar olan. Boşa fazladan şarjın gidiyor. Örnek olarak 1000hzde 100 saat pil ömrün varsa. 8000hz'de 30 saat kullanıyorsun gibi bir şey.
  6. SEmrey

8000hz'de boşta iken mi işlemciyi o kadar kullanır?
  7. SEmrey

Bluetooth ile bağlananlar dongle'a kıyasla kötü oluyor (gecikme vs.). Eğer fps oyuncusu isen dongle'ı bulunan mouselar almalısın. Zaten özellikle fps için seçeceğin mouselar dongle'lı oluyor.
  8. SEmrey

Yanlışın var 8000hz destekleyen mouselarda var. Razerın Viper 8khz var mesela
  9. SEmrey

Kablolu diye okumuşum olayı, zaten kablosuz bir şekilde bariz işlemci kullanımın artıyor. Kablolu hakkında bilgim yok
  10. SEmrey

Hiç onu test etmediğim için bilmiyorum. Ama tahminimce 8000hz destekleyen kablolu bir mouse'da işlemci kullanımını yükseltiyordur.
  11. SEmrey

Olay mouseun hassasiyeti değil. Asıl olay mouse ile bilgisayar arasında olan bağlantının hızı 1000hz ile 8000hz'i karşılaştırınca bariz bir şekilde işlemcinin kullanımını görüyürosun. Aktif olarak Logitech Superlight 2 kullandığımdan biliyorum.
  12. SEmrey

Mantık olarak doğur söylemiş, fazla hz işlemciyi bir tık olsada fazla kullanıyor, eğer Ryzen 5 5600 veya ondan üstün bir işlemcin varsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
  13. SEmrey

Klas game den nasıl bakiye yüklenir

Burada yapman gereken ilk önce orada ki iban bilgisi ve kişi bilgisine para yollaman, sonra yolladığın ücreti site üzerinden bildirmen gerekli. Onlar kontrol ettikten sonra hesabına tanımlıyorlar ücreti
  14. SEmrey

FPS TÜRÜ İÇİN İYİ BİR MOUSE PAD ÖNERİRMİSİNİZ ?

Mousepadlerinde önerisi olur mouse padler kendi içinde speed,control ve hybrid diye ayrılıyor. Ayrıca öyle 500 600 tl ilede bitmiyor 2k'ya da mouse pad var daha fazla parayada var 1738841408 Bu size kalmış. tam olarak ne istediğinize bağlı ama çoğunluğa göre bir şey söyleyecek isem Stellseries...
  15. SEmrey

Valorant skinchanger almak mantıklı mı?

Hiç mantıklı gelmiyor bana, ban yeme riskiniz var. Ayrıca eğer o program pahalı bir şey ise onun yerine 2.elden bir valorant hesabı alın daha güvenli olur.
  16. SEmrey

🔥İndirim GÜNCEL! Wraith Esports Yeni İndirimi BBLvsTL

Sense iem'de indirim var
  17. SEmrey

Arkadaşlar, Tekrardan indirim var BBLvsTH geçen ki kadar güzel değiller ama olsun. https://www.instagram.com/share/BAFsFtC6Ek
  18. SEmrey

1060 back plate nerden bulurum?

Anladım hocam sağ olun, aldığınız ekran kartının back plateni metal yüzeyler için olan spreyle siz boyasanız nasıl olur acaba
  19. SEmrey

1060 back plate nerden bulurum?

Konuyla alakasız olacak ama bu tür kartları nereden ve nasıl düşürüyorsunuz. Bir site filan mı var açık arttırma gibi
  20. SEmrey

hayır bitti, sanırım sadece iyzico kampanyası devam ediyor o da bugün son gün olması lazım
Top Bottom