Çözüldü✓ Yüksek hz mouse pc yi yorar mı

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
1700
Arkadaşım yüksek hz mouse alma max 1000 hz al zaten tam 8k alamazsın diyor alsan bile 2k 4k fln alırsın oda işlemciyi yorar diyor doğruluğu nedir?

bu konuda bilgim yok ama doğruluğunun ihtimalinin sıfır olduğunu düşünüyorum :D mouse hassasiyeti işlemciyi niye yorsun arkadaş? çok garip

Arkadaşım yüksek hz mouse alma max 1000 hz al zaten tam 8k alamazsın diyor alsan bile 2k 4k fln alırsın oda işlemciyi yorar diyor doğruluğu nedir?
Mantık olarak doğur söylemiş, fazla hz işlemciyi bir tık olsada fazla kullanıyor, eğer Ryzen 5 5600 veya ondan üstün bir işlemcin varsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

bu konuda bilgim yok ama doğruluğunun ihtimalinin sıfır olduğunu düşünüyorum :D mouse hassasiyeti işlemciyi niye yorsun arkadaş? çok garip
Hassasiyet değil hz. İşlemci çok iyi değilse 8000hz kullanmak kastırıyor. 12400F'de 4000 hz sıkıntı olmuyor 8000hz biraz sıkıntı oluyor.

Olay mouseun hassasiyeti değil. Asıl olay mouse ile bilgisayar arasında olan bağlantının hızı 1000hz ile 8000hz'i karşılaştırınca bariz bir şekilde işlemcinin kullanımını görüyürosun. Aktif olarak Logitech Superlight 2 kullandığımdan biliyorum.

bi yaşıma daha girdim mouse hz'i işlemciyi yoruyormuş demek vay be
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olay mouseun hassasiyeti değil. Asıl olay mouse ile bilgisayar arasında olan bağlantının hızı 1000hz ile 8000hz'i karşılaştırınca bariz bir şekilde işlemcinin kullanımını görüyürosun. Aktif olarak Logitech Superlight 2 kullandığımdan biliyorum.
bilgi için teşekkürler

Hangi işlemciyi kullanıyorsun?

peki sana bi soru sorayım kablosuz mouselarda da mı aynı sorun oluyor? veya benim klavyenin usb girişi var oraya bağlasam yine aynı sorunla karşılaşma olasılığımız var mıdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,624
Üyeler
183,448
Son üye
bykanly63
Geri