Arama sonuçları: *

1. P

Aj159 Pro Driver Linki

Yok ya istediğim zaman görmek daha güzel olurdu 1738841689 Yani alttakini diyorsun sende
  2. P

Aj159 Pro Driver Linki

Niye 2 farklı link var hangisini kurmam lazım?
  3. P

Aj159 Pro Driver Linki

İyi günler Aj159 Pro aldım.Driverı ile kullanmak istiyordum fakat driverı ile ilgili sorun yaşayanlar olmuş. 2 sorum olacak 1.Benim bilmek istediğim tek şey mouseun o an sahip olduğu batarya yüzdesi bunun için driver kurmak zorunda mıyım? 2.Eğer Driver kurmak zorunda isem driverın linkini...
  4. P

Kablosuz Beyaz Mouse Önerisi

Anladım teşekkürler 1737492671 Hmm 1737493447 Up
  5. P

Kablosuz Beyaz Mouse Önerisi

VXE R1 1650 TL. Ajazz AJ159 Pro 1650 TL. Furylevel Z1 1450 tl Kablosuz Beyaz Mouse istiyorum.Bu 3 ünden hangisini tavsiye edersiniz?
  6. P

Format Sonrası Mavi Ekran sorunu

Uzun süre yazı olmayınca bazı şeyler yaptım, bunları yazayım: Two way noise cancel driverı sildim. Ekran kartı driverını en güncel sürümünü DDU ile kaldırıp en güncelden bir önceki bir sürüm (555.85) kurdum ve GeForce Experience indirmedim. ASUS ve AMD yazılımlarının tamamını kaldırdım. En son...
  7. P

Format Sonrası Mavi Ekran sorunu

1 yıldır bilgisayarımı sıkıntısız kullanıyordum. Fakat format attıktan sonra birçok kez bilgisayarım mavi ekran verdi. 1 keresinde de arkada müzik dinliyordum müzik takılı kaldı ve yüksek sesle çalmaya devam etti ve öyle çöktü. Birkaç kez ise bilgisayarda herhangi bir yere tıklıyorum fakat tepki...
  8. P

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Hocam aynı kabloyu aldım testlerini yaptım nedense hiçbir fark olmadı bende kabloyu iade etmeyi düşünüyorum
  9. P

Adapter almak zorunda mıyım?

https://www.trendyol.com/fibaks/samsung-galaxy-m34-kilif-kamera-korumali-esnek-renkli-yumusak-silikon-kapak-p-773803699?boutiqueId=61&merchantId=110546&filterOverPriceListings=false&sav=true...
  10. P

Hocam çok teşekkürler başkalarının da fikirlerini merak ediyorum ondan sonra çözüm olarak işaretlerim
  11. P

Evet dediğin gibi 0-80 Samsungun kendi adapterü ile 1 saat sürüyorken Xiaomi de 1.35 saat sürüyor 300 e alabileceksem hemen alırım adapterü dönüştürücü zaten 80 tl Swallet olayını anlatabilir misiniz
  12. P

Elimde Xiaomi Turbo şarj aleti MDY-11-ez Type-C 3A 33W model şarj aleti var ve Xiaomi'nin Turbo Fast charge destekleyen ara kablosu. Samsung M34 model telefon aldım kutunun içinden ara kablo çıktı sadece ara kabloda Type-C-to Type-C olduğu için elimde de dönüştürücü olmadığı için telefonda hızlı...
  13. P

Evet bende bunu dile getirmiştim çoğu kişi başta farkedemiyor ama görüntü o kadar net değil
  14. P

Bende aynı şeyi farkettim bunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı?
  15. P

Lenovo Legion R25i-30 youtube videoları kalitesiz

Eski 18.5 inch monitörünün çözünürlüğü neydi acaba
  16. P

Ayakkabıyı hangi satıcıdan almamı tavsiye edersiniz?

https://www.hepsiburada.com/adidas-predator-accuracy-4-tf-erkek-hali-saha-ayakkabisi-p-HBCV00003S8AQZ Özgür spor 1263 TL. Sporthink 1323 TL. Gizerler giyim 1426 TL Hangi satıcı daha rahat iade kabul edebilir ve güvenilirdir? Fikirlerinizi bekliyorum.
  17. P

HyperX Cloud 2 yazılım

Ne anlatıyorsun dostum bende HP lisanslı modeli var diyorum ve tahmin ettiğim gibi sende Kingston var sorun yaşamamanın sebebi de bu zaten
  18. P

HyperX Cloud 2 yazılım

Tamam dostum peki seninki Kingston modeli mi HP modeli mi onu da yazar mısın gram alakası yoksa 1675950589 Evet eskiler kingstona sahip ve kingstonla Hp nin yazılımlar farklı Kingston çok daha iyi Bende Hp mevcut
  19. P

HyperX Cloud 2 yazılım

Evet bazılarında öyleymiş bende olmadı ama
Top Bottom