1 yıldır bilgisayarımı sıkıntısız kullanıyordum. Fakat format attıktan sonra birçok kez bilgisayarım mavi ekran verdi. 1 keresinde de arkada müzik dinliyordum müzik takılı kaldı ve yüksek sesle çalmaya devam etti ve öyle çöktü. Birkaç kez ise bilgisayarda herhangi bir yere tıklıyorum fakat tepki vermiyordu ve bilgisayarı tekrardan başlatana kadar da düzelmiyordu o şekilde çökme oldu. BIOS ayarlarını biraz kurcalamıştım ama 1 yıldır onlar da sıkıntı çıakrmıyordu gerekirse BIOS ayarlarını sıfırlayabilirim.
Denediğim şeyler. Sistemdeki tüm driverlar günceldir Windows Update vs güncel tamamen Armoury Crate yüklü AI Suite 3 yüklü.
SFC/SCANNOW
DISM.exe /online /cleanup-image /scanhealth
DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth
Sistemim: Windows 10.
Sistemde ek olarak 1TB Kingston KC3000 var.
Çözüm fikirlerinizi bekliyorum.
Minidump dosyalarını yüklüyorum.
drive.google.com
Yardım eden herkese çok teşekkürler.
Çözmek için yazdığınız her şeyi deneyebilirim gerekliyse Denetim Masası'ndan programlarımı da atabilirim.
Up
Denediğim şeyler. Sistemdeki tüm driverlar günceldir Windows Update vs güncel tamamen Armoury Crate yüklü AI Suite 3 yüklü.
SFC/SCANNOW
DISM.exe /online /cleanup-image /scanhealth
DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth
Sistemim: Windows 10.
İşlemci: AMD Ryzen 5 7600X 4.70GHz 6 Çekirdek 38MB Önbellek Soket AM5× 1 | |
Anakart: ASUS PRIME B650M-A WIFI DDR5 S+V+GL AM5 (mATX)× 1 | |
Ekran Kartı: Palit RTX4060Ti Dual 8GB 128Bit GDDR6 DLSS 3× 1 | |
RAM: GSkill Flare X5 32GB (2X16GB) 5600Mhz CL30 DDR5 DUAL F5-5600J3036D16GX2-FX5× 1 | |
Depolama M.2: Crucial P3 1 TB 3500/3000 MBs NVMe M.2× 1 | |
Kasa/Güç Kaynağı: DarkFlash DLZ31-MESH Atx Beyaz 750W 80+ Bronze 4x140mm ARGB Mid Tower Kasa× 1 | |
Soğutucu 2: Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 240mm BEYAZ RGB Sıvı Soğutma× 1 | |
İşletim Sistemi: FreeDos (İşletim Sistemi Yok)× 1 |
Çözüm fikirlerinizi bekliyorum.
Minidump dosyalarını yüklüyorum.
Minidumps.rar
Yardım eden herkese çok teşekkürler.
Çözmek için yazdığınız her şeyi deneyebilirim gerekliyse Denetim Masası'ndan programlarımı da atabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Up
Son düzenleme: