Geçen ki indirimden bunu aldım sadece YouTube'da görüntü kalitesi berbat, eski 18.5 inch 60 Hz monitörümde çok daha iyiydi, donanım hızlandırma vs kapalı, bu sorunu nasıl çözebilirim? (YouTube Premium kullanıyorum)
ayar yaptınmı peki?
Geçen ki indirimden bunu aldım sadece YouTube'da görüntü kalitesi berbat, eski 18.5 inch 60 Hz monitörümde çok daha iyiydi, donanım hızlandırma vs kapalı, bu sorunu nasıl çözebilirim? (YouTube Premium kullanıyorum)
1366x728Eski 18.5 inch monitörünün çözünürlüğü neydi acaba
Neutral moduna aldım sadece.ayar yaptınmı peki?
Ölü piksel ghosting yoksa satın alabilirim. Ben hepsiburadadan alıyorum ölü piksel denk geliyor
Bence aldığın yere bı sor knk böle böle de1366x728
Neutral moduna aldım sadece.
Ve sorun sadece YouTube'da var diğer platformlarda cam gibi görüntü.
Aynı sorun bende de başladı Dp ile bağli pcye anlamadim sorun ne
Aynı sorun bende de başladı Dp ile bağli pcye anlamadim sorun ne
Ölü piksel için iade edip tekrar aldım suan sorunsuz ve başarılı ürün.sorun çözüldümü arkadaşlar bende aldım ölü piksel çıktı değişim yapcam.
Açıkken bu sorun vardı zaten kimileri kapatılması gerektiğini söylediği için kapattım fakat sonuç değişmedi, halen kötü.donanım hızlandırmayı kapatma aksine aç. Ben de kapattığım zaman çirkin oluyor görüntü
değiştir knk bence itopyada bu monitörü gördüm indirimde acaba hangisi daha iyi kararsız kaldım https://www.itopya.com/gigabyte-238...ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017Açıkken bu sorun vardı zaten kimileri kapatılması gerektiğini söylediği için kapattım fakat sonuç değişmedi, halen kötü.
Değiştirmem, sadece YouTube'da bu sorun olduğuna göre sorun monitörde değil farklı bir şeyde ama çözemedim, Twitch'te, dizi-film sitelerinde ve oyunlarda kalite mükemmel.değiştir knk bence itopyada bu monitörü gördüm indirimde acaba hangisi daha iyi kararsız kaldım https://www.itopya.com/gigabyte-238...ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017