Neler Yeni

Adapter almak zorunda mıyım?

Pyrex1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Utku Alp Eren
Elimde Xiaomi Turbo şarj aleti MDY-11-ez Type-C 3A 33W model şarj aleti var ve Xiaomi'nin Turbo Fast charge destekleyen ara kablosu. Samsung M34 model telefon aldım kutunun içinden ara kablo çıktı sadece ara kabloda Type-C-to Type-C olduğu için elimde de dönüştürücü olmadığı için telefonda hızlı şarj yazsa da hızlı şarjı tam olarak kullanamadığımın farkındayım bayağı yavaş şarj oluyor. Sorum şu 25W Samsung'un orijinal adapterünü mü almalıyım yoksa Type-C kabloyu USB'ye dönüştürücü alırsam Xiaomi 33W adapter de Samsung adapterü kadar hızlı şarj eder mi?

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
Elimde Xiaomi Turbo şarj aleti MDY-11-ez Type-C 3A 33W model şarj aleti var ve Xiaomi'nin Turbo Fast charge destekleyen ara kablosu. Samsung M34 model telefon aldım kutunun içinden ara kablo çıktı sadece ara kabloda Type-C-to Type-C olduğu için elimde de dönüştürücü olmadığı için telefonda hızlı şarj yazsa da hızlı şarjı tam olarak kullanamadığımın farkındayım bayağı yavaş şarj oluyor. Sorum şu 25W Samsung'un orijinal adapterünü mü almalıyım yoksa Type-C kabloyu USB'ye dönüştürücü alırsam Xiaomi 33W adapter de Samsung adapterü kadar hızlı şarj eder mi?
Benzer durumdayım. Xiaomi 33W ile 2 saat 10 dk (130dk) falan yazıyordu 0-100.
Samsung 25w ile 1 saat 36 dk mı neydi (96 dk) yazıyodu 0-100
Az önce de %30'da mı ne taktım 1 saat 6 dk civarı.
Yani bence al, ben kendi sitesinden SWallet kullanarak 300₺'e aldım, bence değer.

Pyrex1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Utku Alp Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benzer durumdayım. Xiaomi 33W ile 2 saat 10 dk (130dk) falan yazıyordu 0-100.
Samsung 25w ile 1 saat 36 dk mı neydi (36 dk) yazıyodu 0-100
Az önce de %30'da mı ne taktım 1 saat 6 dk civarı.
Yani bence al, ben kendi sitesinden SWallet kullanarak 300₺'e aldım, bence değer.
Evet dediğin gibi 0-80 Samsungun kendi adapterü ile 1 saat sürüyorken Xiaomi de 1.35 saat sürüyor 300 e alabileceksem hemen alırım adapterü dönüştürücü zaten 80 tl Swallet olayını anlatabilir misiniz

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
Evet dediğin gibi 0-80 Samsungun kendi adapterü ile 1 saat sürüyorken Xiaomi de 1.35 saat sürüyor 300 e alabileceksem hemen alırım adapterü dönüştürücü zaten 80 TL Swallet olayını anlatabilir misiniz
EP-T2510N Type C Hızlı Şarj Adaptörü (25W) bundan aldım bu arada.
Samsung telefondan Swallet yazıyorsun play store'a indiriyorsun. Sanal kart oluşturuyorsun (iş bankasıyla anlaşmalı sanırım, samsung sanal kart yani). Kartını oluşturduktan sonra o karta iban ile para atıyosun, 300 atman yeterli sepette indirim, geri ödeme değil. Para attıktan sonra shopsamsung'tan alacaksın.
Maalesef şu an baktığımda stokta yok yazıyor ara ara kontrol et, canlı desteğe de falan sor belki yakın zamanda gelir, ben sip vereli 6-7 gün oldu.

1703020092999.png

Verdiğim bilgiler işine yaradıysa çözüm olarak işaretleyebilirsin.

Pyrex1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Utku Alp Eren
EP-T2510N Type C Hızlı Şarj Adaptörü (25W) bundan aldım bu arada.
Samsung telefondan Swallet yazıyorsun play store'a indiriyorsun. Sanal kart oluşturuyorsun (iş bankasıyla anlaşmalı sanırım, samsung sanal kart yani). Kartını oluşturduktan sonra o karta iban ile para atıyosun, 300 atman yeterli sepette indirim, geri ödeme değil. Para attıktan sonra shopsamsung'tan alacaksın.
Maalesef şu an baktığımda stokta yok yazıyor ara ara kontrol et, canlı desteğe de falan sor belki yakın zamanda gelir, ben sip vereli 6-7 gün oldu.

Alıntıyı görüntüle
Verdiğim bilgiler işine yaradıysa çözüm olarak işaretleyebilirsin.
Hocam çok teşekkürler başkalarının da fikirlerini merak ediyorum ondan sonra çözüm olarak işaretlerim

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
Hocam çok teşekkürler başkalarının da fikirlerini merak ediyorum ondan sonra çözüm olarak işaretlerim
Önemli değil, ben de xiaomi 33w ve m34 ile denediğim için benden fazla yardımcı olabilecek yoktur sanırım. Söylediğim sürelere senin gibi farkı merak ettiğim için özellikle baktım.
Kılıf da şunu aldım, arayışın varsa önerebilirim, ben beğendim. 150'ye 40 kuponla 110'a mı ne aldım.

Pyrex1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Utku Alp Eren
Şu 2 kılıfı almayı düşünüyordum bende beğenmezsem eğer birini veya 2 sini iade edebilirim
@DeveloperRedneck

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,026
Üyeler
163,928
Son üye
Akın13
Top Bottom