Arama sonuçları: *

1. D

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Pbt tuş alıp dili o zaman ayarlamak lazım değil mi
  2. D

Akko lar nasıl hocam onlarda aula gibi mi tuş dizilimi yoksa Türkçe q klavye mi
  3. D

İnceleme Dell G2524H Monitörü İnceleme 280 HZ 0.5 MS (ALINIR MI?)

Monitörü ve sistemimi kurdum tam test edemedim yarın akşam güzel bir test edicem hem sistemi hemde monitörü
  4. D

Aulanın yazılımından niye korkuyor ki insanlar?
  5. D

İnceleme Dell G2524H Monitörü İnceleme 280 HZ 0.5 MS (ALINIR MI?)

Hocam peki ürün nasıl valo CS2 vb oyunlarda
  6. D

Sahibinden Mağazası AERO Bilgisayar BOZUK RAM satışı

Sağır sultan duydu biliyor hala duymayan bilmeyen demekki çıkabiliyor geçmiş olsun diyelim hocam umarım bir başkasıda böyle insanlara av olmaz yazık günah alın teri ile çalış çabala para de denkleştir hayalindeki ürünü al 0 diye bozuk vb ürün satılsın. Yazık gerçekten geçmiş olsun dolandırılan...
  7. D

❌İndirim Bitti! Gainward Phantom RTX 5080 55.999 TL

Amd fan boy olunur gibi bir kez olsun sorun yaşamadım
  8. D

Raijintek Ampere 850 w. Platinium Aldım

Ama hocam psu gördüğüm kadarıyla sertifikasız bronz bile değil cortlatmasın sistemi
  9. D

Yok zaten ufaktan upgrade edicem psudan başlayayım dedim sistem bu şuan benim https://www.gaming.gen.tr/urun/347169/murat-gamsiz-mg1-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-dual-geforce-rtx-4060-v2-bulk-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ default özelleştirme yapmadan aldım cuma günü bu gün elime...
  10. D

5000 serisi cekicem piyasa oturunca takılmalık bu sistem şuan da yıl sonu piyasa oturur herhalde 5000 serisinde diye düşünüyorum sizce ne yapayım çok para da vermek istemiyorum psu ya gereksiz geliyor ne önerirsiniz
  11. D

Asus prime a620 m K r5 7600 2x8 gb lexar Thor 6000 MHz CL 36 Asus dual V2 bulk 4060 thermalright assassin's king se vesaire destekler mı full modüler mı ürün
  12. D

Platinium o fiyata yok ki hocam minimum 10 üstü satılıyor
  13. D

Hocam konuyu hortlatıyorum raijintek 1200 +80 platinium alcam üründen alan memnun kalan var mı
  14. D

1000w +80 gold psu önerisi

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-vita-gm-gen5-1-1000-w-fiyati,800478654.html https://www.tebilon.com/msi-mag-a1000gl-pcie5-1000w-80plus-gold-atx-31-full-moduler-guc-kaynagi/ bu iki ürün arasında kaldım hangisi daha iyi bir seçenek acaba?
  15. D

🔥İndirim 🔥Dove Beauty Cream Bar 90g 3 Adet Al 2 Adet Öde 🔥

Atıştırmalık vb şeyler yokmu üstad yav içecek olur meyve suyu kola gazoz soğuk kahve vb. 😂
  16. D

1 AYDA 26 cm İNCELDİM İYİ Mİ?

Güzel bir diyetisyen doktor kontrolünde kontrollü şekilde kilo vermek daha iyi
  17. D

Dying ligth 2 oyun arkadaşı aramaca yapıyorum

Kaç oyun var hocam hesapta
  18. D

Dying ligth 2 oyun arkadaşı aramaca yapıyorum

Vay kardeşim ya başka neler oynuyorsun
  19. D

Car for sale Simulator Online var mı?

Bilgi bulamazsan şunu deneyebilirsin oyunu satın al gir ve dene 2 saatten az ve 2 hafta geçmeyecek şekilde oyunu oyna düşündüğün özellik yoksa iade et paranı geri al en kötü böyle yaparsın
  20. D

Çözüldü✓ 7700XT veya 9000 serisi

Valla rdr2 yi online seviyorum ben single ets forza hariç hiç oynamıyorum daha çok fps oyuncusuyum zaten düşük kalite biraz pahalıya aldım 4060 r5 7600 ü ama yapacak bir şey yok adım adım yukselticem 5000 serisine uyumlu şekilde
Top Bottom