Neler Yeni

Sahibinden Mağazası AERO Bilgisayar BOZUK RAM satışı

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Burak
Sağır sultan duydu biliyor hala duymayan bilmeyen demekki çıkabiliyor geçmiş olsun diyelim hocam umarım bir başkasıda böyle insanlara av olmaz yazık günah alın teri ile çalış çabala para de denkleştir hayalindeki ürünü al 0 diye bozuk vb ürün satılsın. Yazık gerçekten geçmiş olsun dolandırılan arkadaşlara.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam ekran kartı alıyor içinden robot süpürge çıkıyor ürün herhalde hem pc oluyor ekran kartına dönüşüyor hemde evi silip süpürüyor komik ama bir o kadarda üzücü bir durum yazık onca verilen alın terine paraya.

dithyramb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Memo Demir
hocam zor değil bunu yapmak zaten dolandırmak isteyen bunu her şekilde yapabilir anlama şansımız zor. ekran kartımın yüksek sıcaklıklarda çalışmasının sebebini şimdi daha iyi anlıyorum yakın zamanda bakım yaptıracağım
Adam tezgahı çok iyi kurmuş hiç bir şey yapamıyorsun.
Thh başvur knk
2.el alışverişlerde thh yardımcı olmuyor maalesef hukuksal bir çözümü olsa bu adam yıllardır bu dolandırıcılığı yapamaz

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,547
İsim
Arda doğan

Esenyurttaki bana iyi vurdu köpke ama kaarına sattım başka birine 6900xt yi😂

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,400
İsim
Berk
Merhabalar,

Sahibinden'de neredeyse aranan her bilgisayar donanımını satan AERO BİLGİSAYAR'dan ben de dolandırıldım. Forumda çok uyarmışlar ancak ben biraz geç gördüm. 2x16 ddr5 ram aldım ancak bozuk çıktı şu an telefonlarıma çoğu zaman cevap vermiyorlar verdiklerinde de geçiştiriyorlar birazdan dükkanlarına gidip yüz yüze konuşacağım. Belki bir kişiyi uyarmış olurum diye konu açmak istedim. DİKKAT EDİN
AERO BİLGİSAYAR dolandırıcı.
hocam sahibinden markasına kötülemek gibi bir algı çıkarılmasın ama burası tam anlamıyla bir bit pazarı. burada sıfır diye alırsın ikinci el veya bozuk çıkar, bozuk diye alırsın tam güç çalışır. Adı sanı olan bir mağaza zaten gider hepsiburada amazon trendyol gibi pazar yerlerinden satış yapar. bu açıklamayı sonradan bu entryleri okuyanlar için bırakıyorum. geçmiş olsun

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Bay fahare
13 yıllık ekran kartına garantili yazıyor çok ilginç şikayet edin de satış yapamasın

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,661
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Eski kullandığı isimler;

GAMİNG TÜRKİYE

andromeda teknoloji

gamer central

vogue gaming market

Gamer world

OYUNCU DÜNYASI

GAMİNG TÜRKİYE

Eksen Bilişim

ventus bilgisayar
andromeda teknoloji benim de fiziki alışveriş yaptığım bir mağazaydı. Sıfır diye 10bin saat kullanım süresi olan monitörü vermişlerdi. Herhangi bir ölü piksel ya da sorun yoktu ama yine de kullanılmıştı. Muhtemelen bu mağaza sahibindendeki sayfaların isimlerini kopyalıyor.

Cosef99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yusuf İslam Sofuoğlu
Merhabalar,

Sahibinden'de neredeyse aranan her bilgisayar donanımını satan AERO BİLGİSAYAR'dan ben de dolandırıldım. Forumda çok uyarmışlar ancak ben biraz geç gördüm. 2x16 ddr5 ram aldım ancak bozuk çıktı şu an telefonlarıma çoğu zaman cevap vermiyorlar verdiklerinde de geçiştiriyorlar birazdan dükkanlarına gidip yüz yüze konuşacağım. Belki bir kişiyi uyarmış olurum diye konu açmak istedim. DİKKAT EDİN
AERO BİLGİSAYAR dolandırıcı.
Forumda böyle konular bol bol var hocam bakan görüyor zaten.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,661
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
Volkan
Bu şahıs hepsiburada ve trendyol da TRGaming
EVET bu arada fark etmiştim de kesin bir şey diyemiyordum adam sıfır satılmayan kartları sıfır diye satıyor diye uyarıyordum milleti almayın bu satıcıdan diye demek öyleymiş en son birisi rx 6900xt red devil alacaktı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,642
Üyeler
167,691
Son üye
v2koray
Top Bottom