Neler Yeni

Sahibinden Mağazası AERO Bilgisayar BOZUK RAM satışı

gavanoz

80+
Eski kullandığı isimler;

GAMİNG TÜRKİYE

andromeda teknoloji

gamer central

vogue gaming market

Gamer world

OYUNCU DÜNYASI

GAMİNG TÜRKİYE

Eksen Bilişim

ventus bilgisayar
hocam bende ekran kartımı GAMİNG TÜRKİYE isimli satıcıdan almıştım 1.5 yıl önce mağazanın konumu istanbul görünüyordu aldığım üründe sorun yaşamadım ama 2. el fakat kutusu açılmamış diye almıştım. aldığımda ekran kartının metal soğutma bloğunda bi iki parça toz vardı şüphelenmemiştim değil fakat ekran kartında herhangi bir şey yoktu vidanın bantı veyahut altındaki boyası vs

dithyramb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Memo Demir
hocam bende ekran kartımı GAMİNG TÜRKİYE isimli satıcıdan almıştım 1.5 yıl önce mağazanın konumu istanbul görünüyordu aldığım üründe sorun yaşamadım ama 2. el fakat kutusu açılmamış diye almıştım. aldığımda ekran kartının metal soğutma bloğunda bi iki parça toz vardı şüphelenmemiştim değil fakat ekran kartında herhangi bir şey yoktu vidanın bantı veyahut altındaki boyası vs
Kendisinin açılmış ekran kartına yeni bant taktığını da okudum. Elimden geldiğince uyarmaya çalışacağım insanları

gavanoz

80+
Kendisinin açılmış ekran kartına yeni bant taktığını da okudum. Elimden geldiğince uyarmaya çalışacağım insanları
hocam zor değil bunu yapmak zaten dolandırmak isteyen bunu her şekilde yapabilir anlama şansımız zor. ekran kartımın yüksek sıcaklıklarda çalışmasının sebebini şimdi daha iyi anlıyorum yakın zamanda bakım yaptıracağım

Top Bottom