Oyunun Steam sayfasında Online olduğu yazıyor ama YouTube'da izlediğim videolarda sadece araba sürmesi Online 2 kişi. Oyunun asıl olayı olan galeriyi işletme kısmı Online mı bilgisi olan ya da oynayan varsa yardımcı olabilir mi?
Bilgi bulamazsan şunu deneyebilirsin oyunu satın al gir ve dene 2 saatten az ve 2 hafta geçmeyecek şekilde oyunu oyna düşündüğün özellik yoksa iade et paranı geri al en kötü böyle yaparsınOyunun Steam sayfasında Online olduğu yazıyor ama YouTube'da izlediğim videolarda sadece araba sürmesi Online 2 kişi. Oyunun asıl olayı olan galeriyi işletme kısmı Online mı bilgisi olan ya da oynayan varsa yardımcı olabilir mi?
Vardi ama çok çok kötüydü ben ilk geldiğinde denemiştim sadece araba sürüyorsun başka bişey yokOyunun Steam sayfasında Online olduğu yazıyor ama YouTube'da izlediğim videolarda sadece araba sürmesi Online 2 kişi. Oyunun asıl olayı olan galeriyi işletme kısmı Online mı bilgisi olan ya da oynayan varsa yardımcı olabilir mi?
yani iki kişi girip galeri işletemeyizVardi ama çok çok kötüydü ben ilk geldiğinde denemiştim sadece araba sürüyorsun başka bişey yok
Bir güncelleme gelmediyse sadece araba suruyordukyani iki kişi girip galeri işletemeyiz