Arama sonuçları: *

1. L

🔥İndirim 12400F - ARC B580 DDR5 22.140₺

Link başına h yani http olarak düzenler misiniz Teşekkürler.
  2. L

Öneri 350 TL' yi geçmeyen hangi iss önerirsiniz?

Riske gerek yok hocam. Comnette dilim yandı, daha da yoğurdu üfleyerek yerim. Netgsm de tercihim olmayacak. Yine şimdi baktığım Gıbırnet, efsanenet gibi şeyler kaldı. Netspeed ilk 3 ay modem dahil 369, sonra 479 olacakmış. Onuda eledim.
  3. L

F/p iss onerirmisiniz

Teşekkürler.
  4. L

Teşekkürler. Daha ucuz netgsm var. Ama yeni bir firmaya riske atmama gerek yok. Bu arada davet kodu için size mesaj atabilirim. Bilginize. 1739272799 Fiyatlar nedir veya ne olacak desem daha iyi. Ping çok takılmıyorum. Çoğunlukla indirme yapıyorum. 1739272855 Onu da eledim gibi hocam. Aklımda...
  5. L

Turknetteyim hocam zaten 500 tl ödememek için (pahalı değil, belki normaldir ama ucuz varken pahalıya lüzum yok bana göre) geçiş yapacağım. Teşekkürler yorumunuza. 1739272615 Duymuştum. Bundan dolayı sorayım dedim. İnternetine lafım yok iyidir. Arkadaşımdan şahitim. Ama MH olmayan iss ye gerek...
  6. L

F/p iss onerirmisiniz

Bu gigaspeed mi? Beni alintilamadiginiz için sormak istedim.
  7. L

Müşteri hizmetleri iyi midir? Arkadaşım da millenicom kullanıyor bir sorununu duymadım. Ama hiç müşteri hizmetlerini aramamış yani denememiş.
  8. L

Açıkçası ben efsanenet ve şu an için netspeed'i biliyorum. Efsanenete comnet sonrası geçenler oldu. İyi diyorlardı ama efsanenet yeni olduğu için fazla güvenemiyorum ama internet hızları iyidir ona şüphem yok. Sadece comnet gibi olmaması için üstün çaba gösteriyorum. Netspeed için bildiğim...
  9. L

Turknetten geçerken modem iadesi oluyor mu?

Kendileri bana destek kaydı açınca dönüş yaptılar. Onu geçeceğim iss ye sormam lazımmış yani TT altyapısı kullanan bazı iss ler modem degistirmiyorlarmış. Kendilerine bunlar hangi iss diye sordum. Benim sormam lazımmış. Ve şunu dediler. Eğer iss turknet modemini kabul etmiyorlarsa bunu geçeceğim...
  10. L

Netspeed sanırım şu an ucuz. Netgsm var ama ona da çok güvenmiyorum sonu comnet gibi olabilir. Gigaspeed yeni duydum ama bilgim yok. Tüm önerilere açığım. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. NOT: 350 yi geçmezse sevinirim.
  11. L

F/p iss onerirmisiniz

Gigaspeed kullandınız mı hiç?
  12. L

Oris Telekom da 1 yıl bitti sonra Comnette 2 ay kullandım bitti ve süre uzattım. Sonra 2. Ay 10. Günde comnet çekildi. Bende comnet çekildiği için (modemleri geri gondermemizi söylediler) iss ile olan anlaşmam bittiği için modemi gönderdim. Yanlış yaptığımı şimdi anladım. 1739270151 35 di hızı...
  13. L

Yok 1 senede ilk iss den almıştım sonra comnet geçtim. Comnete ait değildi. Geçiş yaptım. 1739265532 İlk internetim oris Telekom sonra taahhüt bitince comnet geçtim. Sonra firma çekilince bende iade ettim. Sanırım yanlış yaptım.
  14. L

Yok almadım ama comnetten geçtim. Yani modem yoktu onlar kurulum yaparken yine de ücret falan istemediler. Bakır kablo olsa veya olmasa bile bence de iade alacaklar. Sonucu yarın paylaşacağım. 1739256447 Ben uğraşmamak adına gönderdim. Aslında modemi onlardan almadığım halde iade etmek zorunda...
  15. L

İyi forumlar. Comnetten turknete geçmiştim ve 2. Ücretsiz ayım doldu. Şimdi netspeed'e geçmeyi düşünüyorum. Ama eski modemimi comnete iade ettim çünkü iade etmezsen 1000 TL cezası vardı. Şimdi turknetin verdiği modemi iss değiştirsem geri alırlar mı? Çünkü tam hatırlamıyorum ama bakır kablo...
  16. L

Öneri Wifi menzil güçlendirici kullanan var mı

Hocam menzil genişletici ile sinyal güçlendirici aynı mı? Xiaomi olanı gördüm de sanal ağ yapıp 5 diş çekiyor gibi gösteriyor ki hızı da iyiydi. Size soruyorum çünkü lazım olursa farklı şekilde bakarım veya Xiaomi alıp geçerim.
  17. L

150-300Tl yılbaşı çekilişi için hediye

Yılbaşı desenli ürünler alabilirsin, çok pahalı olmaz. LcW de gördüm sanırım veya internetten. İndirim falan varsa da öyle al.
  18. L

Yardım Hangi IPHONE alınmalı (Fakirim)

Temize gerek yok. Sıfırı 33.800 34k civarında alabilirsin. Akakçe uygulamasından bak. N11 üzerinde kuponda var. Veya uğraşamam dersen Trendyol veya Hburadadan alacan. Hem iPhone 13 aldığın için kimse niye aldın demez, hem uzun yıllar kullanma şansın da var. Satarsan da çok hızlı satılıyor (diğer...
  19. L

Ben oradaki keyifim. :)
  20. L

Son dediğinize katılmıyorum hocam ama ilki doğru. 15 ve 16 zaten herşeyiyle aynı. iPhone 13, 13 pro veya 14 pro, pro max alınabilir. Gerisi yine pro veya max değilse hepsi işe yaramaz benim düşünceme göre. 1734201123 O zaman iPhone 13 alacaksın. 14 pro satması 13 e göre daha zor yani uzun...
Top Bottom