Neler Yeni

Öneri 350 TL' yi geçmeyen hangi iss önerirsiniz?

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tufan
Netspeed sanırım şu an ucuz. Netgsm var ama ona da çok güvenmiyorum sonu comnet gibi olabilir. Gigaspeed yeni duydum ama bilgim yok. Tüm önerilere açığım. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. NOT: 350 yi geçmezse sevinirim.

Son düzenleme:

SerkanK.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Serkan karakaya
Netspeed sanırım şu an ucuz. Netgsm var ama ona da çok güvenmiyorum sonu comnet gibi olabilir. Gigaspeed yeni duydum ama bilgim yok. Tüm önerilere açığım. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bende yakın zamanda guncel fiyatı 400 tl drn aşağı bir firma ariyorum fakat varmı bilmiyorum. Millenicom 1 ay sonra 480 TL'ye cikariyor ve cogu iss de ayni bir fark kalmadı. Bilen varsa uygun fiyatli iss gecicem

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tufan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende yakın zamanda guncel fiyatı 400 tl drn aşağı bir firma ariyorum fakat varmı bilmiyorum. Millenicom 1 ay sonra 480 TL'ye cikariyor ve cogu iss de ayni bir fark kalmadı. Bilen varsa uygun fiyatli iss gecicem
Açıkçası ben efsanenet ve şu an için netspeed'i biliyorum. Efsanenete comnet sonrası geçenler oldu. İyi diyorlardı ama efsanenet yeni olduğu için fazla güvenemiyorum ama internet hızları iyidir ona şüphem yok. Sadece comnet gibi olmaması için üstün çaba gösteriyorum. Netspeed için bildiğim 260-300 arası tam bilmiyorum ama o fiyatlar arasında eminim. Muhtemelen kimse öneri yapmazsa veya Netspeed kötüdür demezlerse geçeceğim.

KınalıKeçi

80+ Bronze
emin ol piyasa olarak millenicom seni sıkıntıya sokmaz olması gereken fiyatları yapıyorlar baktığımda tüm firmalar gene millenicom a yetişiyor millenicomdan devam uğraşmaya değmez

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tufan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
emin ol piyasa olarak millenicom seni sıkıntıya sokmaz olması gereken fiyatları yapıyorlar baktığımda tüm firmalar gene millenicom a yetişiyor millenicomdan devam uğraşmaya değmez
Müşteri hizmetleri iyi midir? Arkadaşım da millenicom kullanıyor bir sorununu duymadım. Ama hiç müşteri hizmetlerini aramamış yani denememiş.

KınalıKeçi

80+ Bronze
Müşteri hizmetleri iyi midir? Arkadaşım da millenicom kullanıyor bir sorununu duymadım. Ama hiç müşteri hizmetlerini aramamış yani denememiş.
müşteri hizmeti olarak ortalama diyebiliriz fazla bişi beklenmemeli ama müşteri hizmetleri sizin için önemliyse türknet daha iyidir millenicomdan, türknete geçebilirsiniz şahsen devir tasaruf devri olmasaydı türknete geçmiştim bile siz bu dertde değilseniz türknete geçmenizi tavsiye ederim

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,614
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Müşteri hizmetleri rezil vahşet pert. Doğru düzgün muhatap bulamıyorsun.

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Nihat Çebi
3 yıldır Netspeed kullanıyorum hocam, gayet memnunum. Müşteri hizmetleri de var. Onun haricinde pek ping lag olmuyor. Altyapının desteklediği kadar da internet hızı veriyorlar zaten. Tavsiye ederim.

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Bay fahare
Netspeed sanırım şu an ucuz. Netgsm var ama ona da çok güvenmiyorum sonu comnet gibi olabilir. Gigaspeed yeni duydum ama bilgim yok. Tüm önerilere açığım. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Gigaspeed kullanıyorum bı sorun göremedim şimdilik çok oyun oynamıyorum ama CS2 de 60 70ms ping verdi kabloluda (VDSL) pubg mobile 30 40 MS veriyor

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tufan
müşteri hizmeti olarak ortalama diyebiliriz fazla bişi beklenmemeli ama müşteri hizmetleri sizin için önemliyse türknet daha iyidir millenicomdan, türknete geçebilirsiniz şahsen devir tasaruf devri olmasaydı türknete geçmiştim bile siz bu dertde değilseniz türknete geçmenizi tavsiye ederim
Turknetteyim hocam zaten 500 tl ödememek için (pahalı değil, belki normaldir ama ucuz varken pahalıya lüzum yok bana göre) geçiş yapacağım. Teşekkürler yorumunuza.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Müşteri hizmetleri rezil vahşet pert. Doğru düzgün muhatap bulamıyorsun.
Duymuştum. Bundan dolayı sorayım dedim. İnternetine lafım yok iyidir. Arkadaşımdan şahitim. Ama MH olmayan iss ye gerek yok. Teşekkürler.

CupOk

80+ Bronze
Netspeedi aradığımda bana bu aydan sonra 480 TL ödeyeceksiniz dedi ben de çıkıp 500 TL ye başka internete geçtim 18 ay taahütle

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tufan
3 yıldır Netspeed kullanıyorum hocam, gayet memnunum. Müşteri hizmetleri de var. Onun haricinde pek ping lag olmuyor. Altyapının desteklediği kadar da internet hızı veriyorlar zaten. Tavsiye ederim.
Teşekkürler. Daha ucuz netgsm var. Ama yeni bir firmaya riske atmama gerek yok. Bu arada davet kodu için size mesaj atabilirim. Bilginize.

Gigaspeed kullanıyorum bı sorun göremedim şimdilik çok oyun oynamıyorum ama CS2 de 60 70ms ping verdi kabloluda (VDSL) pubg mobile 30 40 MS veriyor
Fiyatlar nedir veya ne olacak desem daha iyi. Ping çok takılmıyorum. Çoğunlukla indirme yapıyorum.

Netspeedi aradığımda bana bu aydan sonra 480 TL ödeyeceksiniz dedi ben de çıkıp 500 TL ye başka internete geçtim 18 ay taahütle
Onu da eledim gibi hocam. Aklımda netgsm veya efsanenet kaldı şu an.

Son düzenleme:

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Bay fahare
Teşekkürler. Daha ucuz netgsm var. Ama yeni bir firmaya riske atmama gerek yok. Bu arada davet kodu için size mesaj atabilirim. Bilginize.

Fiyatlar nedir veya ne olacak desem daha iyi. Ping çok takılmıyorum. Çoğunlukla indirme yapıyorum.

Onu da eledim gibi hocam. Aklımda netgsm veya efsanenet kaldı şu an.
Fiyat ne olur bilmiyorum ama btk bi tane omurga firmasını engellemişti lisans almadığı için anlaşmadılarsa heryerde fiyatlar artabilir ping de cabası olur ama şuan 260 TL diye hatırlıyorum VDSL için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,844
Üyeler
167,726
Son üye
PcBuilder101
Top Bottom