Neler Yeni

Öneri 350 TL' yi geçmeyen hangi iss önerirsiniz?

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tufan
Fiyat ne olur bilmiyorum ama btk bi tane omurga firmasını engellemişti lisans almadığı için anlaşmadılarsa heryerde fiyatlar artabilir ping de cabası olur ama şuan 260 TL diye hatırlıyorum VDSL için
Riske gerek yok hocam. Comnette dilim yandı, daha da yoğurdu üfleyerek yerim. Netgsm de tercihim olmayacak. Yine şimdi baktığım Gıbırnet, efsanenet gibi şeyler kaldı. Netspeed ilk 3 ay modem dahil 369, sonra 479 olacakmış. Onuda eledim.

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Bay fahare
Riske gerek yok hocam. Comnette dilim yandı, daha da yoğurdu üfleyerek yerim. Netgsm de tercihim olmayacak. Yine şimdi baktığım Gıbırnet, efsanenet gibi şeyler kaldı. Netspeed ilk 3 ay modem dahil 369, sonra 479 olacakmış. Onuda eledim.
Gibirnet deneyimim kötüydü maalesef kendileri işi bilen deneyimli insanlar olsa da Türktelekoma diş geçiremediler 1 ay kopup duran interneti kullandım buna geçtim yine kötüydü kayıt açtım benim portu başkasına vermişler bana arızalı port kalmış ondan kopma yapıp duruyormus bunlar hemen çözüme ulasmami sağladı gibirneti defalarca kez kayıt bıraktım Telekom ekipleir kablonuzu kontrol edceek falan filan dedi kablo sağlam altyapıyla ilgili bir sorun var benden kaynaklı bir sorun varsa ücretini öder yaptırırım sorun altyapı kaynakli dediğim halde beni oyaladılar geçtiğim firma düzeltti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,858
Üyeler
167,728
Son üye
memird59
Top Bottom