Neler Yeni

Turknetten geçerken modem iadesi oluyor mu?

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tufan
İyi forumlar. Comnetten turknete geçmiştim ve 2. Ücretsiz ayım doldu. Şimdi netspeed'e geçmeyi düşünüyorum. Ama eski modemimi comnete iade ettim çünkü iade etmezsen 1000 TL cezası vardı. Şimdi turknetin verdiği modemi iss değiştirsem geri alırlar mı? Çünkü tam hatırlamıyorum ama bakır kablo tarzı özel bir şey kullanıyoruz dedi ama kurulum yaparken bir şey yapmadılar. Normal bağlayıp gittiler. Yardımcı olursanız sevinirim.
Güncelleme: Turknetin TT altyapısı kullanan bazı iss lerde modem değiştirilmiyormuş. Ama bunu geçiş yapılacak iss ye sormak gerekiyormuş.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Muhammet
İstiyorlar ama cezası gerçekten varmı bilmiyorum ben geri yolladıydım

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tufan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modemi satın almadıysanız geri isterler bence
Yok almadım ama comnetten geçtim. Yani modem yoktu onlar kurulum yaparken yine de ücret falan istemediler. Bakır kablo olsa veya olmasa bile bence de iade alacaklar. Sonucu yarın paylaşacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstiyorlar ama cezası gerçekten varmı bilmiyorum ben geri yolladıydım
Ben uğraşmamak adına gönderdim. Aslında modemi onlardan almadığım halde iade etmek zorunda kalmam sinirimi bozdu ama lanet firmayla uğraşmaktan iyidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Muhammet
Yok almadım ama comnetten geçtim. Yani modem yoktu onlar kurulum yaparken yine de ücret falan istemediler. Bakır kablo olsa veya olmasa bile bence de iade alacaklar. Sonucu yarın paylaşacağım.

Ben uğraşmamak adına gönderdim. Aslında modemi onlardan almadığım halde iade etmek zorunda kalmam sinirimi bozdu ama lanet firmayla uğraşmaktan iyidir.
Onlardan almadınmı

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Erdem çay
Comnetten Türknete geçişte yine tt altyapısında geçmediniz mi?

Geçiş mi yaptınız, yoksa comneti iptal edip Türknette sıfırdan kurulum mu yapıldı.

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tufan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onlardan almadınmı
Onlardan almadınmı
Yok 1 senede ilk iss den almıştım sonra comnet geçtim. Comnete ait değildi. Geçiş yaptım.

Comnetten Türknete geçişte yine tt altyapısında geçmediniz mi?

Geçiş mi yaptınız, yoksa comneti iptal edip Türknette sıfırdan kurulum mu yapıldı.
İlk internetim oris Telekom sonra taahhüt bitince comnet geçtim. Sonra firma çekilince bende iade ettim. Sanırım yanlış yaptım.

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Türknet'e geçiş derken yeni abonelik mi, normal geçiş mi?
3 ay dolmadan geçiş yapamazsınız; 3 ay dolduktan sonra geçerseniz rüter sizde kalıp kullanmaya devam edersiniz. Mülkiyeti yeni geçtiğiniz firmaya geçer. İptal durumunda en son hangi firmada iseniz; o firmaya teslim etmeniz lazım.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Erdem çay
Yok 1 senede ilk iss den almıştım sonra comnet geçtim. Comnete ait değildi. Geçiş yaptım.

İlk internetim oris Telekom sonra taahhüt bitince comnet geçtim. Sonra firma çekilince bende iade ettim. Sanırım yanlış yaptım.
Modemi göndermeyecektiniz. Vdsl ise çokta önemli değil

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tufan
Türknet'e geçiş derken yeni abonelik mi, normal geçiş mi?
3 ay dolmadan geçiş yapamazsınız; 3 ay dolduktan sonra geçerseniz rüter sizde kalıp kullanmaya devam edersiniz. Mülkiyeti yeni geçtiğiniz firmaya geçer. İptal durumunda en son hangi firmada iseniz; o firmaya teslim etmeniz lazım.
Oris Telekom da 1 yıl bitti sonra Comnette 2 ay kullandım bitti ve süre uzattım. Sonra 2. Ay 10. Günde comnet çekildi. Bende comnet çekildiği için (modemleri geri gondermemizi söylediler) iss ile olan anlaşmam bittiği için modemi gönderdim. Yanlış yaptığımı şimdi anladım.

Modemi göndermeyecektiniz. Vdsl ise çokta önemli değil
35 di hızı. Keşke gondermeseydim.

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tufan
Bildiğim kadarıyla hayır
Kendileri bana destek kaydı açınca dönüş yaptılar. Onu geçeceğim iss ye sormam lazımmış yani TT altyapısı kullanan bazı iss ler modem degistirmiyorlarmış. Kendilerine bunlar hangi iss diye sordum. Benim sormam lazımmış. Ve şunu dediler. Eğer iss turknet modemini kabul etmiyorlarsa bunu geçeceğim iss ye belirtmemi, buna göre Turknet hizmetimin devam etmemesi için söylemem lazımmış. Yani turknet hizmetimi iptal etmeliymişim. Geçiş yapsam dahi. (Çünkü modemlerini geri alıyorlar)

Top Bottom