Arama sonuçları: *

1. mehmeths

Moon Keys Steam'de çıkış yaptı!

bende çok fikir ama nasıl hayata geçirecem :D
  2. mehmeths

Çözüldü✓ Bilgisayarimla hep amcam oynuyor

o zaman yapılacak tek bir şey var git babana şikayet et :D 1739904362 yada dedene söyle amcana kızsın :D
  3. mehmeths

Kasaya güç veya elektrik gelmiyor. Yardıma ihtiyacım var

psu ile alakalı sıkıntı olabilir bazen olabiliyor toplama bilgisayarlarda bilgisayar kasasını tekrar yollayın ince hesaba yazın, onlar kontrol edip yollasınlar size tekrardan bence. 1739904194 en fazla 7 gün sürer tahmini kontrollerinin yapılması.
  4. mehmeths

Çözüldü✓ Bilgisayarimla hep amcam oynuyor

Böyle düşünmen çok garibime gitti sonuçta amcan, ne olacak yani oynasın bırak. Sen her türlü oynarsın yada beraber oyun oynamanın yolunu bulun birlikte amcan çalışmıyor mu acaba çalışmıyorsa bilemem ama iş bulmaya teşvik edebilirsin :D
  5. mehmeths

Öneri Steelseries Arctis 7x+ mi Barracuda X mi?

bende alacağım araştırıyordum iyi oldu bu konuya rastlamam arkadaşlar barrucada x çoğu kişi önermiş ve üst düzey olduğunu belirtmiş fakat sanırsam uygulama desteği mevcut değil diyorlar oda sorun olur mu bilemem. Ama mikrofon kalitesi vs aşırı iyiymiş açıkcası ben mikrofonu filan takmıyorum...
  6. mehmeths

4070 Super İçin F/P Sistem Önerisi

bazı modellerde kronik sorunlar olabiliyor yada kaliteli olmayabiliyor ama bu her marka için geçerli, asusta da problem yaşayanlar vardır illa ki bende şuan asus kullanıyorum b350-f gaming serisi rog strix ama ülkecek öyle duruma geldik ki bu tür güzel markaların bir parçasını almak ne yazık ki...
  7. mehmeths

1500-2000TL Mikrofon önerisi

aynen 1000-2000tl demişsiniz o yüzden atayım dedim.
  8. mehmeths

1500-2000TL Mikrofon önerisi

https://tr.aliexpress.com/item/1005006898982160.html ben bu ürünü almıştım 6 TEMMUZ 2024'te 536 TL'ye vergisi ile beraber 770.39TL ödemişim. Aynı Satıcı. Ampligame Store idi sanırsam. Fiyatın bu denli artmış olması canım ülkem ya :D
  9. mehmeths

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

evet :D 1739798923 hocam sistem özellikleriniz güncel ise soru sorabilir miyim? 7900xtx var sanırsam 7800x3D ile kombin yapmışsınız. 7800x3D veya r9 7900x 'e direk 7900xt ekran kartı yada 7800xt ekran kartını kombinlesem nasıl olur birde yapay zeka konusunda ne diyorsunuz internetten...
  10. mehmeths

Tanrının Varlığı Hakkında Tartışma

Saçma değil ama basit bir benzetme yapmış ve doğru yerden girmiş arkadaşımız. Bir çok örnek var aslında ama dediğim gibi bu senin içinden gelen bir duygu sezgisel. Aklın sana ne diyor ? 1739798697 yukarıda da belirttiğim gibi sadece sezgisel yaklaşırsan tatmin olamayabilirsin. Akıl ile...
  11. mehmeths

Yerine göre sezgisel yerine göre akıl devreye girmeli, akıl ile bazı olaylar sorgulanmalı örnek verelim günümüzdeki bazı hocaların saçma sapan açıklamaları gibi gibi aklımızı kullanıp bunların söylediklerini araştırmalı sorgulamalıyız. Sezgi konusu ise içten gelen ruhtan gelen bir olay bana göre...
  12. mehmeths

Bence inanç hem sezgiye hem de akla dayanmalı. Sadece sezgiye dayandığında insan kendini tatmin edemeyebilir, sadece akla dayandığında ise duygusal ve manevi yön eksik kalabilir. Birçok insan inancı içten bir his olarak yaşarken, bazıları da mantıklı deliller ve sorgulamalarla bu inancı...
  13. mehmeths

Öncelikle, “Tanrıya inanmak için sadece sezgi mi gerek?” sorusuna gelirsek: İnanç, kişiden kişiye değişen bir olgu. Kimisi için sezgi yeterli olabilir, kimisi için mantık ve delil daha önemlidir. Din felsefesinde de bu konu çok tartışılmıştır. Mesela: İman, kalpte hissedilen bir şey midir...
  14. mehmeths

BÜTÇE 40K am5 sistem dizilir mi?

knk bende meraklıyım ama piyasadaki 4070 ler aşırı pahalı. Bütçe 40-50k arası diyorsun ekran kartı 35k civarı sanırsam. Ha 2. el 3090 filan alırım dersen orasını bilemem 20-25k arası. Geçen gördüm adam 12k ya koymuş ama görüntü gelmiyor diyordu bir arızası varmış oda 1k-4k arası filanmış...
  15. mehmeths

kasaya bak araba ızgarası gibi la önü :D 1739796878 hocam şu monitör altındaki ışıklı şey hoparlör mü link var mıdır?
  16. mehmeths

Detay ayrıntıda ama sandığınız gibi değil gençler :D
  17. mehmeths

söyle temiz ortam olsa o bile yeterli :D
  18. mehmeths

Yardım 300-400tl bandında 10metre ethernet kablosu

cat7 kablo alacaksın araştırırsan piyasayı zaten belli başlı markalar var çoğu markada iyidir aslında kullanırsın yani cat7 boru değil :D
  19. mehmeths

BÜTÇE 40K am5 sistem dizilir mi?

b650m 1739794775 nvidia'da cuda çekirdeği var ++ yapay zeka desteği mevcut meraklıysan yapay zekaya vs birşeyler yapmak istersen nvidia al derim.. 3090 bile alsan 10k üstü cuda çekirdeği var misler gibi yeter 2.el temiz 1739794824 XPG al geç ram olarak kaliteli marka 1739795088 benimde bütçem...
  20. mehmeths

🔥İndirim 🔥Eti Cicibebe Bisküvi 1000G 100.79TL🔥

Trendyol Eti Online mağazasından alıyorum ben genelde daha garanti oluyor şuan 2x1000g 204,54 TL.
Top Bottom