Napalim valla reis ben 13 senedir hayalini kurdum en sonunda geldi biri coktukral şöyle düşün yıllarca pc istiyorsun sonumda topluyorsun fakat bi bakmışsın sabah başına oturuyor 2 3e kadar oyunyor 1 2 saat uyuyup tekrar akşama kasar oturuyor kaldıramıyorsun kimse bir şey demiyor sen oynayamıyorsun pc yi eskitiyor ayarların herşeyin gidiyor ben okurken sinir oldum valla
OneyEvde fazladan sata kablosu varsa fazla olanı boz SSD arizalanmis olarak göster .
o zaman yapılacak tek bir şey var git babana şikayet etNapalim valla reis ben 13 senedir hayalini kurdum en sonunda geldi biri coktu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oney
yada dedene söyle amcana kızsıno zaman yapılacak tek bir şey var git babana şikayet et![]()
hm. pekala asker kaçağıymış galiba bedelli yapacağı para yoksa et şikeyet kafan rahat etsin 6ay akıllanır biraz hem sen rahat edersin biraz da vatana hayrı olsun haksızmıyımDöver la bide ağır dövüyor adam
Kral kimse birsey demiyor babaannem diyorki amcan sizdemio zaman yapılacak tek bir şey var git babana şikayet et
yada dedene söyle amcana kızsın![]()
Kral bir gözü kayık askerede alınmazmishm. pekala asker kaçağıymış galiba bedelli yapacağı para yoksa et şikeyet kafan rahat etsin 6ay akıllanır biraz hem sen rahat edersin biraz da vatana hayrı olsun haksızmıyım
Aminhocam Allah sabır versin
Başka pc olsa keşkebaşka bir pc varsa orda sanal makineye linux kur
ddos at kendi internetine
sudo hping3 -I eth0 --udp --flood -p 80 ip adresini gir
sudo nice -n -20 hping3 -I eth0 --udp --flood -p 80 --data 1400 ip gir
(sadece yardımcı olunması için veriyorum
herhangi kötü niyet yok)
Sistemde sata ssd ye kuruluysa windows fişini çek arızalanmış gibi göster.Napalim valla reis ben 13 senedir hayalini kurdum en sonunda geldi biri coktu
Oney
Cin mi oğlum bu adam sjsjsjsjdj, sana ne musallat olmuş böyle shsnsnjsjsjd koptum ya djjsjsjsjsdjjdnsdjd. Reis vallaha geçmiş olsun
Yok reisişi gücü yok mu bu lavuğun
Gülme be sjskshskshsj sagolasin reisCin mi oğlum bu adam sjsjsjsjdj, sana ne musallat olmuş böyle shsnsnjsjsjd koptum ya djjsjsjsjsdjjdnsdjd. Reis vallaha geçmiş olsun