Neler Yeni

Kasaya güç veya elektrik gelmiyor. Yardıma ihtiyacım var

Pirre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emre
Arkadaşlar selamın aleyküm, kasayı ince hesaptan aldım cumartesi günü geldi herhangisi bir sorunu yoktu. Kardeşim dün gece oynadıktan sonra bilgisayarı kapatmış, bugün işten geldiğimde pc’yi açayım dedim işlemci soğutucunun rgb ışı yanıp söndü ve fan çalışıp kapandı saniyelik bir olaydı. Kasayı inceledim herhangi bir yerinden yanık kokusu vs almadım.
Fişi çıkartıp biraz bekleyip takınca yine aynısını yapıyor, tuşa basınca hiç bir tepki alamıyorum sizce sorun nedir?

İncehesaptan aldığım sistem bu

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Hocam psu kablosunu tam oturtun belki temassızlık yapıyordur.Ya da şöyle deneyin kabloyu takın kabloyu tutarak açın PC’yi.

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
psu ile alakalı sıkıntı olabilir bazen olabiliyor toplama bilgisayarlarda bilgisayar kasasını tekrar yollayın ince hesaba yazın, onlar kontrol edip yollasınlar size tekrardan bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

psu ile alakalı sıkıntı olabilir bazen olabiliyor toplama bilgisayarlarda bilgisayar kasasını tekrar yollayın ince hesaba yazın, onlar kontrol edip yollasınlar size tekrardan bence.
en fazla 7 gün sürer tahmini kontrollerinin yapılması.

Pirre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam psu kablosunu tam oturtun belki temassızlık yapıyordur.Ya da şöyle deneyin kabloyu takın kabloyu tutarak açın PC’yi.
Yaptım ama maalesef olmad

en fazla 7 gün sürer tahmini kontrollerinin yapılması.
Destek talebi oluşturdum yarın bir de arayacağım ama 2-3 gündür çalışan kasa bugün çalışmaması tuhaf gibi geliyor sistemden kaynaklı mı acaba

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Yaptım ama maalesef olmad

Destek talebi oluşturdum yarın bir de arayacağım ama 2-3 gündür çalışan kasa bugün çalışmaması tuhaf gibi geliyor sistemden kaynaklı mı acaba
İyi yapmışsınız hocam desteğe yazarak.Benimde bi ara olmuştu ama psu kablosu tam takılı olmadığı için olmuştu sizinki farklı bi sebepten anlaşılan.

Pirre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi yapmışsınız hocam desteğe yazarak.Benimde bi ara olmuştu ama psu kablosu tam takılı olmadığı için olmuştu sizinki farklı bi sebepten anlaşılan.
Sebebini anlayamadım ama psu kablosunu prize takarken kısa devre yapıyorda olabilir pek emin değilim. Cızırtı ve beyaz elektrik kıvılcımı çıkartıyor.

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Sebebini anlayamadım ama psu kablosunu prize takarken kısa devre yapıyorda olabilir pek emin değilim. Cızırtı ve beyaz elektrik kıvılcımı çıkartıyor.
Olabilir hocam siz yine desteğin verdiği talimatlara uyun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,723
Üyeler
168,343
Son üye
ZiegleR
Top Bottom