Arama sonuçları: *

1. özilmesut1088

9-12k telefon önerisi

arkadaşlar 9-12k arası telefon arıyorum iphone dışında.Ekranı küçük olmayan,hem sosyal medya hem de oyun için olan basit sorunları olmayan bir telefon lazım
  2. özilmesut1088

omix x600 ekran kırıldı

beyler sa omix x600 vardı bende bankamatikte düştü alt taraf kırıldı telefon hafif eğilmiş kasko yaptırdığımız için kvkye götürebilirim.sizce kvkye versem kaç güne döner ve sorunu çözerler mi? telefonu yaptırıp omixle devam etmek mi yoksa çalışıp samsung almak mı?kardeşimde a32 var o gözüme daha...
  3. özilmesut1088

sizce bu işte çalışsam kaç alırım

beyler sa hemen konuya gireyim.benim babam şarkıcı ve aynı zamanda aranjör babama şarkı yaptırmaya gelen birinin geniş bir oyuncak dükkanı varmış babamla şu an araları çok iyi ve ben yaz ayında kendi isteğimle orada çalışacağım.sizce günlük 8 saat çalışma ile oradan aylık ne kadar alırım?
  4. özilmesut1088

fm oyuncu transfer edemiyorum

fm mobile oynuyorum brezilya ligi vs oyuncuları alabiliyorum ama norveçten falan ve birkaç ülkeden daha hiçbir futbolcu arattığımda çıkmıyor.ne yapmam lazım acil
  5. özilmesut1088

matematik için yardım edin

agalar öncelikle kandiliniz mübarek olsun.matematikte 3 hafta sonra sınav var polinomlar ve çarpanlara ayırma bitti 2.dereceden denklemlere geçtik ama temelim zayıf. polinomlar ve çarpanlara ayırmayı yaklaşık 1.5-2 haftada bitirmeyi düşünüyorum haftasonları da 1) VE 2) bu oynatma...
  6. özilmesut1088

sayısal ea acil yardım

agalar yarın dilekçe verilecek ve ben sayısal karar vermiştim normalde ama şu an eksiklerim var biyoloji kimya çalışsam yaparım matematiği yaparım herhalde tam emin değilim fiziğim berbat çünkü hiç fiziğe çalışmadım.eğer 9 ve 10.sınıftaki eksikleri kapatıp çalışırsam sayısalda iyi bir sıralama...
  7. özilmesut1088

10.sınıf matematik kanal önerisi

agalar sa,10.sınıfım matematiği halletmek istiyorum sayısal seçtim kafa karıştırmadan,bunu bu sınıftan öğrenmiştiniz gibi şeyler demeyen kaliteli level atlatacak bir hoca arıyorum.polinomlar,çarpanlara ayırma ve 2.dereceden denklemleri işliyoruz şu anda
  8. özilmesut1088

bitexen 150 TL hediye olayı

beyler instada heryerde görüyorum bu bitexene üye olanlara 150 tl veriliyormuş yalan mı gerçek mi?ve bir tehlikesi var mı
  9. özilmesut1088

bilgisayar için yardım

agalar 12-14k arası bir bütçem var,bilgisayarlar hakkında az çok bilgi sahibiyim ama detay bilmiyorum fazla.hazır sistem almak istiyorum çünkü ekran kartı vs çok anlamam birleştirmeyi bilmem eğer uzun süre dayanacaksa hazır sistem istiyorum.elimde bir monitör var ama çok iyi mi kötü mü...
  10. özilmesut1088

Fizik dersini yapamıyorum?

agalar 10.sınıfım takdir almam gerektiği için adam gibi dersleri dinleyip evde tekrar edip eksikleri kapatarak takdir almaya karar verdim.her ders okey hepsi hallolur ancak fizik yok abi çıkamıyorum işin içinden.bugün dinleyeyim dedim hiçbirşey anlamadım hocaya sordum 9 ve 10.sınıf ilk dönem...
  11. özilmesut1088

lise bölüm seçimi için yardımcı olun

beyler 10.sınıfım ve bize bölüm seçmemiz gerektiğini söylediler ben de sayısal seçtim.doktorluk veya yazılım-bilgisayar mühendisi olmak istiyorum bunun haricinde istediğim 1 2 meslek daha var ama istediklerimin hepsi sayısaldan geçiyor.çalışırsam kimya,biyolojiyi hallederim,matematiği de...
  12. özilmesut1088

halı saha var yardımcı olun.

beyler 3 saat sonra halı saha var kahvaltı 1 saat önce bitti 1 saat sonra son defa su içcem maç bitimine kadar daha içmicem su falan.Çok hızlıyım tazı gibi koşarım ama geçenki halı sahada çok çabuk yorulmuştum yaklaşık 8 ay önceydi 20.dkde kusacakmışım gibi oldu.Ama son 1 aydır düzenli olarak...
  13. özilmesut1088

10-15k arası hazır sistem?

beyler daha önce de konu açtım ama bende asus monitör var şuan elimde değil model bilmiyorum ama 23.5 inç herhalde.PES,FIFA,GTA ve eski pes yamalarını iyi kaldırabilecek bir kasa arıyorum 10-15k arası.eğer isterseniz sadece kasa önerin ya da isterseniz kasa+monitör önerin ama önerin birşeyler
  14. özilmesut1088

fizik yapamıyorum???

agalar 10.sınıfım geçen sene doğru düzgün hiçbirşey öğrenmedim geçen sene herkes fizik zor falan dedi önyargılı yaklaştım ve hiçbirşey öğrenemedim.9.sınıf fiziğe ait en ufak bir şey bilmiyorum ve bu dönemki fizikte de bir şey yapamadım.kendi programım dahilinde perşembe,cuma,cumartesi,pazar...
  15. özilmesut1088

10.sınıf için yardım edin

arkadaşlar merhaba ben 10.sınıfım bu dönem takdir almam lazım ve önümde çalışmak için(bugün dahil) 9 gün var 10.sınıf matematik polinomları halletmek bitirmek istiyorum sizce orta düzey için hangi kanal daha iyi,hangi kanalı önerirsiniz?veya önereceğiniz başka bir yol falan var mı?
  16. özilmesut1088

İyi bir oyun bilgisayarı için ne kadar gerek?

arkadaşlar yaz ayında masaüstü oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum ama hiçbirşey bilmiyorum yani 10 yaşındaki birine anlatır gibi anlatırsanız sevinirim.PES,FIFA,GTA tarzı oyunları kasmadan oynasa yeter.sizce bu tarz pcler ne kadara olur toplamak istemiyorum çünkü anlamıyorum.ne yapmam lazım
  17. özilmesut1088

Mesut Özilin büyük hayranıyım kendisiyle tanışmak istiyorum?

arkadaşlar Mesut Özil'in resmen aşığıyım erkeğim ama aşığım dediğim çok bağlıyım adama,onunla bir şekilde tanışmak istiyorum ne yapayım tesislere falanmı gideyim,arsenal döneminden beridir takip ediyorum rüyamda bile görüyorum sınıf arkadaşlarıma da sorsanız idolümün özil olduğunu bilir kızlar...
  18. özilmesut1088

Takdir almalıyım yardımcı olun?

arkadaşlar merhaba 10.sınıfım 20 şubata kadar okul yok ve bunu iyi değerlendirmek istiyorum yaz ayında 3 ay full tatil yapmak için takdir almam lazım.Sözelleri hallederim matematik de hallolur ama fiziğim aşırı kötü 9 da da bu sene de bir şey bilmiyorum yardımcı olun.
Geri