Arama sonuçları: *

• Users: sadecekin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. sadecekin

Yardım Taşınabilir Monitör Arıyorum

Dostlar yurtta kalıyorum ve kendime taşınabilir veya yer kaplamayacak monitör arıyorum. 2. monitör rahatlığı diye bir şey var ve bunu yurttada deneyimlemek istiyorum laptop kullanıyorum genelde oyun ve kodlama ile ilgileniyorum sizce ne yapmalıyım ? Taşınabilir bir monitör beni çok rahatlacak...
  2. sadecekin

Yardım 7K BÜTÇEYE OYUNCU KOLTUĞU LAZIM

Beyler 7 k bütçe var ve oyuncu koltuğu arıyoruz xrancer düşünüyoruz önerilerinizi bekliyorum
  3. sadecekin

Yardım İEM kulaklık önerisi lazım

Dostlar iem kulaklık arıyorum kendisinden ses kartı olan typ-c olursa daha iyi olur bütçem 3k ya kadar ama gözüm wraith sens pro var yeter mi bilemedim. Yardımcı olursanız mutlu olurum...
  4. sadecekin

Yardım Xiaomi pad 7 vs samsung tabs 10 fe plus

Hangisi tercih edilmeli samsungh sıfır alabilirim Xiaomi ise ikinci el ile tablet 12k sıfır 5k focus pen olcak şekilde 17 bine geliyor. Halihazırda mi 15 kullanıyorum memnunum. İkinci ekran olarak kulanıcam ve not almak için
  5. sadecekin

Yardım MAX 20K BÜTÇEYE KALEMLİ TABLET ÖNERİSİ LAZIM

Dostlar max 20k ya kadar illa 20k olmak zorunda değil bir tablet arıyorum laptop için 2. ekran ve derslerim için not almak istiyorum amacım tamamen bu yönde buna uygun önerilerinizi bekliyorum
  6. sadecekin

Amazon ile TROY kartım ile taksitli ödeme yapamıyorum Yardım

Amazondan throne gamepad alıcam 2k ya taksitli şekilde ama alamıyorum troy kartımı kabul etmiyor benimde troydan başka kredi kadtım yok nasıl alabilirim o ürünü taksitli şekilde
  7. sadecekin

Öneri 7K YA KADAR MONİTÖR ÖNERİSİ LAZIM

7K Bütçe ile arkadaşa monitör bakıyoruz genelde pubg valo lol tarzı oynuyor 27 inch gibi bir monitör düşündük büyük ekran istiyoruz ekran kartım nvdia yani gsync destekli arıyorum önerilerinizi bekliyorum...
  8. sadecekin

Xiaomi mi 15 için Xiaominin kendi telefon uygulamasını nasıl kullanırım ?

Arkadaşlar google kişiler ve telefonu kullanmak istemiyorum xiaominin kendi kişiler uygulamasını kurmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Bootloader kilidim kapalı ve açmayıda düşünmüyorum o ndenle rom fikrine uzağım romsuz yapabiliyorsak nasıl yapıyoruz yardımcı olur musunuz=)
  9. sadecekin

Öneri Kablosuz CarPlay Adaptörü lazım

Babama doğum günü hediyesi olarak kalietli gecikmesi az bir carplay adaptörü arıyorum yardımcı olursanız sevinirim. bütçem 3k ya kadar çıkabilirim
  10. sadecekin

Öneri Kulak içi kulaklık lazım

Dostlar normalde kulaküstü kullanıyorum ve space one pro kullanıyorum memnunum ama bazen kulak içi olması gereken yerler oluyor ve buna ihtiyaç duydum. Kulak içi kulaklık arıyorum kablolu veya kablosuz farketmez 3k ya kadar çıkabilirim müzik kalitesi ve oyun kalitesi iyi olursa tadından yenmez...
  11. sadecekin

Yardım SuperBOX mu Kendi Mobil Tarifeme Ek Paket Mi ?

Arkadaşlar ben şuanda aktif olarak türktelekom mobil hattı kullanıyorum ve sözleşmenin bitmesine daha çok var cayma bedeli çok fazla yurtta kalıyorum ve seçeneklerim pek yok ya superbox alıcam veya tarifeme ek paket alıcam. Şuanda kullandığım paket 10gb lık ama ek olarak 190 tl ye 30 gb alıyorum...
  12. sadecekin

SuperBOX alınır mı ?

Dostlar kyk yurtlarında kalıyorum ve internet lazım oluyor şuan ki hattım türktelekom ve 10gb tarifesine ek 190 tl ye 30 gb internet aldım toplamda 40 gb internetim oluyor ama bu yetmiyor bende alternatif seçeneklere bakmaya başladım ve superbox gördüm sizce alınır mı mesela oyun filan oynatır...
  13. sadecekin

Yardım Hangi Klavye Daha İyi Yardım Edin

[H3 id='GameRaider+K1+HE']GameRaider K1 HE[/H3] [H3 id='Beast+R75+HE+PRO']Beast R75 HE PRO[/H3] [H3 id='Mchose+Jet+75FONTarialHangi+klavye+daha+iyi+hangisini+almam+gerek+ve+neden++Ltfen+yardmc+olun.FONT']Mchose Jet 75 Hangi klavye daha iyi hangisini almam gerek ve neden ? Lütfen yardımcı...
  14. sadecekin

Yardım Beast R75 HE PRO vs GameRaider K1 HE White Hangisi veya Ne alınmalı

Dostlar laptop klavyesi sevmediğim için ek klavye arıyorum bu iki klavyeyi buldum. Aradığım özellikler %75 olması ve gerçekten uzun ömürlü olması sizce alınır mı bu fiyatlara bilmiyorum o nedenle sizlere danışmak istedim. Sizce ne alabilirim 3k bütçeye
  15. sadecekin

Yardım Epomaker Vter ATO87 HE 8K.Hz. kalvye alınır mı

Bu klavye sizce alınır mı 1900 tl bandına yoksa önerdiğiniz bu fiyat skalasında klavyeler var mı ?
  16. sadecekin

Yardım KABLOSUZ MEKANİK VEYA MANYETİK KLAVYE LAZIM

Dostlarım yeni laptop aldım klavyesini sevmedim hemde eskitmek istemesim kendime kablsozu klavye arıyorum. İsteklerim; %75 yani fonksiyon tuşu olacak ve delete tuşu olmalı Mekanik veya manyetik olursa iyi olur Sessiz Kablosuz Bütçe max 2.500 tl ama tercihen 2k civarı DÜZENLEME: Kablosuz...
  17. sadecekin

Öneri 1000 BÜTÇE KABLOSUZ MOUSE ÖNERİ

Dostlarım kablosuz mouse arıyorum bu bütçeye ne alabilirim claws var gözüme çarpan sizin öneriniz ne olur
  18. sadecekin

MAX 60 K LAPTOP ÖNERİ

Dostlarım laptop ihityacım var ve bütçem maks 60 bin kafamda https://app.hb.biz/vqIW0SU2DKSs bu model var sizce bu fiyata veya bu fiyattan aşağı alınabilir laptoplar nelerdir ? İnşaat mühendisliği okuyorum gelecekte kullanacağım programlar için kasmaması gerekiyor genelde matematiksel...
  19. sadecekin

30-35 K Laptop lazım Acilinden

dostlarım 30-35 k bütçem var ve laptop lazım kasım indirimlerini bekliyordum başladı sizce ne alayım 26k yamhp victus var alınır mı 3050 i5 12. Nesil
  20. sadecekin

ERAZER DEFENDER 17P1 ALINIR MI

Dostlar https://app.hb.biz/YU3VTPG7Yd5u laptop ihtiyacım var sizce bu alınır mı alınmazsa ne alabilirim bunun yerine
Geri