Arama sonuçları: *

• Users: sadecekin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. sadecekin

Yardım Gta 5 DLSS 5 Yüklemek Sakıncalı mı ? Sadece Hikaye Modu İçin

dostlar biliyorsunuz dlss 5 swapper var ve gta için yükledim daha doğrusu yükleme şemasındayım ve uyaru geldi ban yiyebilirsiniz diye ama ben online oynamıyorum bu sorun yaratır mı kursam sorun çıkarır mı ?
  2. sadecekin

Yardım Huawei Matepad Pro 12.2 Alınır mı

Dostlar 42.400 tl ye Huawei den 3 taksitle birlikte m pencil pro ve glide keybord dahil matepad 12.2 pro almayı düşünüyorum. Amacım üniversitede not pdf gibi şeyler dizi film ve autocad kullanımı olacak ve beni üniversite sonuna kadar götürsün istiyorum şuanda 2. Sınıfım ve kütüphanede çok fazla...
  3. sadecekin

Yardım 2k Bandında Kulaküstü Kulaklık Lazım

Dostlar arkadaşıma 2k civarında kulaküstü gaming kulaklık arıyoruz var mı öneriniz Gamepower aero ultra vae havit var gördüklerim bunlar sizce alınır mı
  4. sadecekin

Yardım A9 Air Bu Fiyata En İyisi mi ?

Kaliteli bir mouse arayışındayım ve atk a9 air hoşuma gitti hem şekli hemde özellikleri yanınada ace serenity almayı düşünüyorum sizce bu fiyatı hak ediyorlar mı veya daha iyisi muadili dediğiniz mouseler var mı
  5. sadecekin

Yardım Mouse ve Mousepad Lazım

dostlar şuanda throne reflex kullanıyorum ve mouse değiştirmeye karar verdim 4k-8k hz mouse ile bütçe eğer gerçekten değer ise 4 e çıkabilirim ama normal şartlarda 3k civarı olursa güzem olur. Aradığım en önemli özellik optik switch olması ve mcu sağlam olması. Ek olarak buna denfeli bir mouse...
  6. sadecekin

Yardım Atk A9 Pro Vs Beast One Pro

Mouse arıyorum 8k şart değil ama 4k veya 2k olmasını istiyorum sensör ve mcusu oldukça önemli ve tercihen optik switch arıyorum bu iki arkadaşı gördüm ama a9 pronun stoğu yok sizce ne alabilirim bu fiyatlara
  7. sadecekin

Yardım Hangi Monitörü Almalıyım

Kendime ikinci monitör arıyorum şuan msi 274qpf e2 kullanıyorum ve f160 kolumda var o yüzden vesa desteklese yeter aklımda iki mönitör var ama daha fazla seçeneğede açığım MSI 27" MAG 275QF e20 AOC Q27G4XF 27 Bunlar nasıldır veya 8000-8800 civarına 2k hangi monitör alınır
  8. sadecekin

Yardım Darmoshark M3 Pro Vs Atk Dragonfly A9 Plus Vs Darmoshark M3 V2

Dostlar yeni mouse arayışındayım sizce hangisi dah amantıklı birisi sırasıyla fiyatları 2200 1950 2400 sizce hangisi alınmalı neden
  9. sadecekin

Yardım 1-2k Arası Mouse Önerisi Lazım

Dostlarım güncel olarak throne mouse kullanıyorum memnunum ama kardeşime mouse lazım ve onu kardeşime vericem kendime yeni bir mouse arayışındayım. Bütçem 1-2k arası ama şunu alırsan ömür boyu kullanırsın vs vs dediğiniz mouseleride beklerim. Ek olarak magnezyum mous nasıldır kullanılır mı veya...
  10. sadecekin

Yardım Taşınabilir Monitör Arıyorum

Dostlar yurtta kalıyorum ve kendime taşınabilir veya yer kaplamayacak monitör arıyorum. 2. monitör rahatlığı diye bir şey var ve bunu yurttada deneyimlemek istiyorum laptop kullanıyorum genelde oyun ve kodlama ile ilgileniyorum sizce ne yapmalıyım ? Taşınabilir bir monitör beni çok rahatlacak...
  11. sadecekin

Yardım 7K BÜTÇEYE OYUNCU KOLTUĞU LAZIM

Beyler 7 k bütçe var ve oyuncu koltuğu arıyoruz xrancer düşünüyoruz önerilerinizi bekliyorum
  12. sadecekin

Yardım İEM kulaklık önerisi lazım

Dostlar iem kulaklık arıyorum kendisinden ses kartı olan typ-c olursa daha iyi olur bütçem 3k ya kadar ama gözüm wraith sens pro var yeter mi bilemedim. Yardımcı olursanız mutlu olurum...
  13. sadecekin

Yardım Xiaomi pad 7 vs samsung tabs 10 fe plus

Hangisi tercih edilmeli samsungh sıfır alabilirim Xiaomi ise ikinci el ile tablet 12k sıfır 5k focus pen olcak şekilde 17 bine geliyor. Halihazırda mi 15 kullanıyorum memnunum. İkinci ekran olarak kulanıcam ve not almak için
  14. sadecekin

Yardım MAX 20K BÜTÇEYE KALEMLİ TABLET ÖNERİSİ LAZIM

Dostlar max 20k ya kadar illa 20k olmak zorunda değil bir tablet arıyorum laptop için 2. ekran ve derslerim için not almak istiyorum amacım tamamen bu yönde buna uygun önerilerinizi bekliyorum
  15. sadecekin

Amazon ile TROY kartım ile taksitli ödeme yapamıyorum Yardım

Amazondan throne gamepad alıcam 2k ya taksitli şekilde ama alamıyorum troy kartımı kabul etmiyor benimde troydan başka kredi kadtım yok nasıl alabilirim o ürünü taksitli şekilde
  16. sadecekin

Öneri 7K YA KADAR MONİTÖR ÖNERİSİ LAZIM

7K Bütçe ile arkadaşa monitör bakıyoruz genelde pubg valo lol tarzı oynuyor 27 inch gibi bir monitör düşündük büyük ekran istiyoruz ekran kartım nvdia yani gsync destekli arıyorum önerilerinizi bekliyorum...
  17. sadecekin

Xiaomi mi 15 için Xiaominin kendi telefon uygulamasını nasıl kullanırım ?

Arkadaşlar google kişiler ve telefonu kullanmak istemiyorum xiaominin kendi kişiler uygulamasını kurmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Bootloader kilidim kapalı ve açmayıda düşünmüyorum o ndenle rom fikrine uzağım romsuz yapabiliyorsak nasıl yapıyoruz yardımcı olur musunuz=)
  18. sadecekin

Öneri Kablosuz CarPlay Adaptörü lazım

Babama doğum günü hediyesi olarak kalietli gecikmesi az bir carplay adaptörü arıyorum yardımcı olursanız sevinirim. bütçem 3k ya kadar çıkabilirim
  19. sadecekin

Öneri Kulak içi kulaklık lazım

Dostlar normalde kulaküstü kullanıyorum ve space one pro kullanıyorum memnunum ama bazen kulak içi olması gereken yerler oluyor ve buna ihtiyaç duydum. Kulak içi kulaklık arıyorum kablolu veya kablosuz farketmez 3k ya kadar çıkabilirim müzik kalitesi ve oyun kalitesi iyi olursa tadından yenmez...
  20. sadecekin

Yardım SuperBOX mu Kendi Mobil Tarifeme Ek Paket Mi ?

Arkadaşlar ben şuanda aktif olarak türktelekom mobil hattı kullanıyorum ve sözleşmenin bitmesine daha çok var cayma bedeli çok fazla yurtta kalıyorum ve seçeneklerim pek yok ya superbox alıcam veya tarifeme ek paket alıcam. Şuanda kullandığım paket 10gb lık ama ek olarak 190 tl ye 30 gb alıyorum...
Geri