Yardım 1-2k Arası Mouse Önerisi Lazım

sadecekin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
214
Dostlarım güncel olarak throne mouse kullanıyorum memnunum ama kardeşime mouse lazım ve onu kardeşime vericem kendime yeni bir mouse arayışındayım. Bütçem 1-2k arası ama şunu alırsan ömür boyu kullanırsın vs vs dediğiniz mouseleride beklerim. Ek olarak magnezyum mous nasıldır kullanılır mı veya o para verilir mi ?

Dostlarım güncel olarak throne mouse kullanıyorum memnunum ama kardeşime mouse lazım ve onu kardeşime vericem kendime yeni bir mouse arayışındayım. Bütçem 1-2k arası ama şunu alırsan ömür boyu kullanırsın vs vs dediğiniz mouseleride beklerim. Ek olarak magnezyum mous nasıldır kullanılır mı veya o para verilir mi ?
bu sizi birkaç yıl rahatça götürür ancak wraith hakkında iade ve benzeri şeylerde problem yaşanıyor başka yerde stok bulursanız daha iyi olur ama yinede iade ile ilgili bir problemiz yoksa alabilirsiniz

Başka
bu sizi birkaç yıl rahatça götürür ancak wraith hakkında iade ve benzeri şeylerde problem yaşanıyor başka yerde stok bulursanız daha iyi olur ama yinede iade ile ilgili bir problemiz yoksa alabilirsiniz
Başka önerileriniz var mı acaba

direk al geç

vxe r1 diye bir mouse vardı ona bakabilirsin.

direk al geç
Neden bu diğerlerine göre nesi daha iyi

Glorious bi bende mi herkese tavsiye etme hissi veriyor bilmiyorum ama bütçenin yettiği model o ya da model d ne geliyorsa alabilirsin. yarın akşamı beklersen muhtemelen gaming gecesinde indirimde de yakalarsın

2500 e daha iyi moseler var mıdır peki nordic mcu lu vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,518
Üyeler
197,702
Son üye
phateeh
Geri