Yardım Atk A9 Pro Vs Beast One Pro

sadecekin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
214
Mouse arıyorum 8k şart değil ama 4k veya 2k olmasını istiyorum sensör ve mcusu oldukça önemli ve tercihen optik switch arıyorum bu iki arkadaşı gördüm ama a9 pronun stoğu yok sizce ne alabilirim bu fiyatlara

İkisini aynı fiyattan baz alacaksak ben A9 derim ama Beast de mcu, kutu içeriği vs. tarafında daha iyi. Yine de ben optik switch avantajından dolayı A9 seçerdim. Şu an A9 Pro nun muadili olarak Aula V9 Pro plus bakabilirsin. Küçük farklarla A9 Pro nun biraz gerisinde kalıyor ama en azından omron optik switch gibi avantajlara hala sahip.

Mouse arıyorum 8k şart değil ama 4k veya 2k olmasını istiyorum sensör ve mcusu oldukça önemli ve tercihen optik switch arıyorum bu iki arkadaşı gördüm ama a9 pronun stoğu yok sizce ne alabilirim bu fiyatlara

Vxe nin dongle nerden alabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkisini aynı fiyattan baz alacaksak ben A9 derim ama Beast de mcu, kutu içeriği vs. tarafında daha iyi. Yine de ben optik switch avantajından dolayı A9 seçerdim. Şu an A9 Pro nun muadili olarak Aula V9 Pro plus bakabilirsin. Küçük farklarla A9 Pro nun biraz gerisinde kalıyor ama en azından omron optik switch gibi avantajlara hala sahip.
Vxe önerir misiniz

Vxe nin dongle nerden alabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vxe önerir misiniz

Darmosharkın icinden 8khz dongle cıkıyor, malzeme kalitesi olarak daha kaliteli öneririm.

Şuan stoklarda dongle yok fakat alıp kullanın geldiği zamanda dongle alırsınız.

Darmosharkın icinden 8khz dongle cıkıyor, malzeme kalitesi olarak daha kaliteli öneririm.

Şuan stoklarda dongle yok fakat alıp kullanın geldiği zamanda dongle alırsınız.
Bir kaç kişi darmoshark alınmaz dedi neden böyle bir şey denildi

Bir kaç kişi darmoshark alınmaz dedi neden böyle bir şey denildi
Darmosharkın bazı ürünlerinde kronik problemler var bu her modelde olacak diye bir şey yok ve her markada olduğu gibi bazı ürünler problemli olabiliyor ama attığım m3 v2 modeli bana göre darmosharkın yaptığı en iyi modellerden birisi.

500 mAh bataryası var en az 2-3 hafta şarja bile takmazsın
Malzeme kalitesi güzel. Sararma, göçme gibi sorunlar yaşamazsın.
8000hz dongle ile birlikte geliyor ekstra almana gerek yok
Driveri kullanışlı ve anlaşılır.

Ekstra sepette 2320 liraya falan geliyor

Geri