Mouse arıyorum 8k şart değil ama 4k veya 2k olmasını istiyorum sensör ve mcusu oldukça önemli ve tercihen optik switch arıyorum bu iki arkadaşı gördüm ama a9 pronun stoğu yok sizce ne alabilirim bu fiyatlara
Vxe nin dongle nerden alabilirim![]()
Darmoshark M3 V2 Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
![]()
VXE Dragonfly R1 Wireless Mouse
Not: 27 Temmuz 2026 tarihi itibaren stoğa eklenen ''VXE R1 Pro / Pro Max'' modelleri Pixart 3950 Ultra sensörü ile güncellenmiştir. Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene...wraithesports.com
Vxe önerir misinizİkisini aynı fiyattan baz alacaksak ben A9 derim ama Beast de mcu, kutu içeriği vs. tarafında daha iyi. Yine de ben optik switch avantajından dolayı A9 seçerdim. Şu an A9 Pro nun muadili olarak Aula V9 Pro plus bakabilirsin. Küçük farklarla A9 Pro nun biraz gerisinde kalıyor ama en azından omron optik switch gibi avantajlara hala sahip.
Vxe nin dongle nerden alabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Vxe önerir misiniz
meyergaming.com
Bir kaç kişi darmoshark alınmaz dedi neden böyle bir şey denildi![]()
VGN Dragonfly 4K Wireless Dongle
VGN Dragonfly 4K Wireless Dongle özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
Darmosharkın icinden 8khz dongle cıkıyor, malzeme kalitesi olarak daha kaliteli öneririm.
Şuan stoklarda dongle yok fakat alıp kullanın geldiği zamanda dongle alırsınız.
Darmosharkın bazı ürünlerinde kronik problemler var bu her modelde olacak diye bir şey yok ve her markada olduğu gibi bazı ürünler problemli olabiliyor ama attığım m3 v2 modeli bana göre darmosharkın yaptığı en iyi modellerden birisi.Bir kaç kişi darmoshark alınmaz dedi neden böyle bir şey denildi
R1 SE ve R1 kendi fiyatında iyi ürünler ama Pro ve Pro max güncel fiyatını hak etmiyor, o fiyata daha iyi ürünler buluyorsun.Vxe önerir misiniz