Arama sonuçları: *

1. T

Eski Masaustu Bilgisayarimda Ilk Once Neyi Upgrade Etmeliyim

GPU: Nvidia Geforce GT 610 4GB VRAM) CPU: AMD FX-9590 Motherboard: ASRock 990FX Extreme3 PSU: Diablotek DA Series 600W RAM: G.Skill TridentX 16GB (2x8GB) DDR3
  2. T

Linux Ray Tracer ve Sahne Editleme Motoru.

Selamlar yaptigim ray tracer motoru ve sonradan uzerine biraz vibe coding yaparak ekledigim sahne editleme motorunu paylasmak istedim. Linux da compile edip calistirmayi deneyebilirsiniz. https://github.com/EpicYamo/miniRT
  3. T

Modding ℹ️Game Garaj R Serisi Laptoplar İçin Rgb Kontrol Uygulamasıℹ️ (Tongfang)

Merhaba arkadaşlar, Bir süredir üzerinde çalıştığım bir projeyi sizlerle paylaşmak istiyorum: Better RGB — Tongfang şasili, ITE8291 klavye kontrolcülü laptoplar için sıfırdan yazdığım, tamamen ücretsiz ve açık kaynak bir per-key RGB kontrol uygulaması. Cihazım: Game Garaj Slayer R9T-5070Ti C1...
  4. T

Yardım Hangi Laptop Sogutucusunu Almaliyim ve Termal Macun/Pad Onerisi.

Merhaba, Ryzen 9955HX ve RTX5070 TI li game garaj laptopi kullaniyorum. 140W ekran karti ve limit koyulmamis islemci il ekullaninca ekran karti 84 dereceye kadar cikabiliyor. Islemcide 93 lere cikabiliyor. Ayrica urun stok olarak yanlis termal pad uygulamasi ile geldigi icin kendim mx7 surmek...
  5. T

ℹ️Game Garaj Laptop Rgb Kontrol Yazilimiℹ️Tongfang Modeller İcinℹ️

Selamlar, Yeni satin almis oldugum ve bir suredir kullandigim Game Garaj Slayer 5070 ti 9955hx ozellikli laptopimda cok onemli olmayan ancak keyfimi kaciran bir sorun fark ettim. Laptopta per-key rgb klavye var ancak animasyon modlari cok kisitli, cesit sayisi cok az, mevcut modlar kotu...
  6. T

Öneri ℹ️Slayer R9t 5070 Ti 140w Ryzen 9 9955hx Incelemesi ve Sicaklik Testleri.ℹ️

Dun elime ulasan ve dunden beri testlerini yaptigim bu cihazin termal performansi hakkinda cikardigim notlar ve analizleri paylasacagim. Ayriyetten kullanici olarak yasadigim genel deneyimi, cihazin alinabilir olup olmadigi ve rakiplerine kiyasla performanslarini paylasacagim. Not: Bu bir uzun...
  7. T

Goruntu İsleme ile Terrain Based Navigation (Tbn) Gelistiren Var mi ?

self explanatory bir baslik oldugunu dusunuyorum
  8. T

Yardım Bu Laptopi Ne Kadar Satabilirim, Ne Kadara Satmaliyim

Selamlar Razer Blade 14 RTX 3070 ti (100W) Ryzen 9 6900hx 1tb ssd 16gb ddr5 4800mhz ram windows hello(yuz tanima) per-key rgb aydinlatmali klavye 2k 165hz 14" ekran Bu laptop ikinci el ne kadar satilir, ne kadara satilmali, ederi nedir ?
  9. T

Yardım Laptop Aldim Oyun Hediyesi veya Cashback Kampanyasi Var Midir Guncel Olarak ?

Merhaba game garaj 5070 ti 9955hx bir laptop aldim. Nvidia bazen urunlerini alinca oyun hediye ettigi aktif kampanyalar yapiyor diye biliyorum suanda bu urunu aldigim icin cashback vs claimliyebiliyormusun (hepsiburadadan aldim)
  10. T

Çözüldü✓ 5070 Ti Laptop Onerisi

merhabalar 5070 ti li saglam bir laptop ariyorum 100 bin tl yi gecmemesi lazim piyasada game garaj modeller disinda baska mantikli bir model bulamadim sizin bildiginiz modeller varsa atabilir misiniz ? eger yoksa yeni modellerin gelmesini beklemek mantikli mi pesin fiyatina 9 taksitle alacagim...
  11. T

Öneri Bu Laptop Alinir mi ? 90k Acer Nitro

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-18-ai-an18-61-amd-ryzen-ai-7-350-16gb-1tb-ssd-rtx5070ti-freedos-18-180hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qydey-002-p-HBCV0000BVKE64?magaza=YALI%20TECH&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:google.md:shop.op:purchase.cid:22889956749&utm_conten...
  12. T

Çözüldü✓ 2k Laptopta Fhd Oyun Oynamak

selamlar razer blade 14 3070 tı 6900hx 16gb ram laptop kullanıyorum haliyle günümüz oyunlarında 2k çözünürlükte zorlanıyor 1080p ye alıncada görüntü ekranın orjinalinde 1080p olmamasından dolayı ölçeklendirildiği için çamur gibi oluyor göz zevkime hiç hitap etmiyor bunun bir çözümü vs var mı ?
  13. T

Yardım Kayip Kargo Destek Cok Onemlı

Merhabalar zamani olan bilgili birisi okuyup yardimci olursa sevinirim benim icin cok onemli bir konu.Ben yaz muh ogrencisiyim ve 8 Haziran tarihinde arkadasim ile Dolap uygulamasi uzerinden temsili bir ilan aciktik sehirlerarasi kargo yapmak icin (hem kargo ucretinden kismak hemde kurye...
  14. T

Yardım 3D Printer Ikinci el Tavsiye

Merhaba 5000 civari bir butcem var sahibindende ikinci el [H3 id='creality+ender+3+v2']creality ender 3 v2[/H3] ve [H3 id='creality+ender+3+pro']creality ender 3 pro[/H3] model cihazlar buldum 4000-5000 arasina bu cihazlar baslangic icin iyi midir ikinci el Alınır mı? ? Nelere dikkat edilmesi...
  15. T

Yardım Bu Laptop İkinci Elde Ne Kadar Eder ?

benim bu ikinci el sorulari bitmicek evet.. Razer Blade 14 2022 model RTX 3070 ti, Ryzen 9 6900hx, 16gb 4800mhz ddr5 ram, 1tb m2 ssd, Per key rgb aydinlatmasi var laptopin 14 inch sogutmasi bayagi basarili ful cnc aliminyum macbook gibi duruyor goruntusu ekrani 2k 165hz ikinci elde ne eder...
  16. T

Yardım Laptopimda 2.4GHZ cumbusu sonucu baglanti sorunlari.

modemim 2.4ghz destekliyor ve kablosuz kulaklik/mouse kullaniyorum ayrica bina dikey degil yatay olarak cok yogun bir bina. Cogu kisinin modemi 2.4 ve 5ghz de calisiyor ayni anda. Arada bir internette sorun yasiyorum arada bir de kulakligim parazitleniyor ve mouse um takiliyor. steelseries nova...
  17. T

Yardım Yurt disi alisveris yasaklandi mi ?

arkadaslar iyi aksamlar razer blade 15 1060 li bir laptopin bataryasini degistirmek istiyorum ancak cihazin bataryasi sadece alibaba da bir toptancida var 1280 tl ye. Yurtdisindan artik bir sey alamiyormuyuz ? mesela alsam gumrukte takilda cimer e tr de olmadigini ve kisisel kullanim icin...
  18. T

Yardım Bu monitor (2K) 8900 e alinir mi ?

https://www.itopya.com/aoc-q27g42xe-27-180hz-1ms-hdmi-dp-adaptivesync-hdr10-qhd-fast-ips-gaming-monitor_u28947?_sgm_campaign=scn_d4e4483438000&_sgm_source=28947&_sgm_action=click indirimde gozukuyor alayimmi sizce ? kriterlerim minimum 144hz 2k ve ips olmasi.
  19. T

Yardım Bambu Lab A1 bu fiyata mantikli mi

https://store.metatechtr.com/bambu-lab-a1-3d-printer ya da combo mu almaliyim
  20. T

Yardım F/p kisisel projeler icin 3D Printer Tavsiyesi istiyorum

Merhaba kendim drone, deniz alti, hedefe odaklanan sentry gibi minik projeler gelistirmek istiyorum yazilim muh ogrencisiyim. Bunlarin govdeleri icin vs bir 3d printer a ihtiyacim oldugu kanisindayim. Daha once hic 3D printer kullandim. Bana isimi gorebilecek 3D printer Tavsiyeleri...
Geri